Connect with us
Promo

Energetski blok za savremenu gradnju

Koriste─çi najsavremeniju tehnologiju i znanje najboljih stru─Źnjaka, Mladost energetski glineni blokovi omogu─çavaju energetsku efkasnost objekata u koji su ugra─Ĺeni. Moderno i ekolo┼íko re┼íenje koje garantuje postojanost i dugotrajnost, zdravu prostornu mikroklimu i siguran dom za budu─çe generacije. Ugra─Ĺuju se u sisteme koji ┼ítede energiju i obezbe─Ĺuju u┼ítedu vremena gradnje do 35%.

MLADOST poseduje pet proizvodnih pogona: u Leskovcu dva pogona, Stala─çu, Maloj Plani i Vlasotincu. Velikim investicionim ulaganjima u svim fabrikama uvedena je najsavremenija oprema i tehnologija koja, zajedno sa izuzetno kvalitetnom sirovinom i stru─Źnom radnom snagom, omogu─çava proizvodnju koja zadovoljava najstro┼żije zahteve za kvalitetnom, ekonomi─Źnom i jednostavnom gradnjom.

  • 113 godina tradicije;
  • Broj 1 u regionu po proizvodnji glinenih proizvoda;
  • Vi┼íe od 650 zaposlenih;
  • 5 proizvodnih pogona.

Ušteda u energiji

Sa─çasta struktura bloka omogu─çava zadr┼żavanje vazduha ┼íto doprinosi vrhunskim performansama u termoizolaciji zidova i samim tim i u┼ítedi u energiji za grejanje i hla─Ĺenje.

Vrhunski kvalitet gline

IGM Mladost poseduje jedno od najkvalitetnijih rudnih nalazišta gline u regionu što joj omogućava da savremenim proizvodnim procesom proizvede jedan od najkvalitetnijih blokova za zidanje.

Idealna mikroklima

Proizveden od prirodnih materijala – opekarske gline sa juga Srbije ┼íto obezbe─Ĺuje odli─Źnu mikroklimu u novoizgra─Ĺenim objektima.

Energetski blokovi za specijalnu namenu AKUSTIK

Vrhunska zvu─Źna izolacija – Tehnologijom izrade specijalne sa─çaste strukture energetskog bloka dobijene su izuzetne akusti─Źne vrednosti od 56dB.

Vrhunska zvu─Źna izolacija - Tehnologijom izrade specijalne sa─çaste strukture energetskog bloka dobijene su izuzetne akusti─Źne vrednosti od 56dB

foto: Mladost

Br┼ża gradnja i u┼íteda u energiji

Sistem pero i ┼żljeb doprinosi brzoj i pouzdanoj gradnji kao i smanjenje gubitka energije u delovima spoja dva bloka ┼íto onemogu─çuje termoprekid, a time pove─çava termoizolaciona svojstva.

Vrhunska zvu─Źna izolacija - Tehnologijom izrade specijalne sa─çaste strukture energetskog bloka dobijene su izuzetne akusti─Źne vrednosti od 56dB

foto: Mladost

Savremena proizvodnja sa dugom tradicijom – Sigurnost stanovanja

Industrija gra─Ĺevinskog materijala IGM MLADOST je jedan od najve─çih i najzna─Źajnijih proizvo─Ĺa─Źa gra─Ĺevinskog materijala u regionu Balkana i jugoisto─Źne Evrope sa tradicijom dugom preko 114 godina. Objedinjuje pet fabrika u centralnoj i ju┼żnoj Srbiji u jedno prepoznatljivo ime znano, pre svega, po kvalitetu svojih proizvoda.

Mladost logo

IGM MLADOST D.O.O. LESKOVAC

16000 Leskovac, Puškinova bb
T: +381 16 265 826
W: www.mladost.co.rs