Connect with us
Novosti

ACO Wotan sistem štiti stabla na šetalištu Beograda na vodi

Nedostatak drveća i zelenih površina predstavlja jedan od glavnih problema sa kojima se susreću moderne urbane sredine.

Kako bi osigurali ┼żivotni prostor postoje─çih i za┼ítitili nova stabla, kompanija ACO kreirala je ACO Wotan za┼ítitu za stabla. Ovaj sistem re┼íetki i za┼ítitnih kaveza za drve─çe omogu─çava zdravu vegetaciju i siguran ┼żivotni prostor drve─ça u svim naseljenim urbanim sredinama, a upravo jedan takav sistem ┼ítiti stabla na ┼íetali┼ítu Beograda na vodi. Re┼íetke za drve─çe i za┼ítitni kavezi ─çe osigurati ┼żivotni prostor drve─ça ─Źak i u gusto naseljenim urbanim sredinama.

ACO Wotan

ACO Wotan sistem štiti stabla na šetalištu Beograda na vodi

Primena:

  • uz saobra─çajnice
  • urbana podru─Źja
  • trgovi
  • ┼íetali┼íta
  • parkovi

ACO Wotan sistem za┼ítite stabala nudi fleksibilnost u obliku i veli─Źini, tako da se mo┼że aplicirati u svim uslovima gde ovakav sistem mo┼że biti potreban. Sistem ACO Wotan ne zahteva podkonstrukciju jer njegovu bazu ─Źine re┼íetke postavljene u segmentima visine 6 cm kojima nije potrebno odr┼żavanje. Njegovi pojedina─Źni elementi su spojeni posebnim sistemom za zaklju─Źavanje i stvaraju povr┼íinu koja je otporna na sva optere─çenja.

ACO Wotan

Sistem re┼íetki i za┼ítitnih kaveza za drve─çe omogu─çava zdravu vegetaciju i siguran ┼żivotni prostor drve─ça u svim naseljenim urbanim sredinama

 

www.aco.rs

ACO gra─Ĺevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs