Connect with us

Novosti

ACO Wotan sistem štiti stabla na šetalištu Beograda na vodi

Objavljeno

:

ACO Wotan

Nedostatak drveća i zelenih površina predstavlja jedan od glavnih problema sa kojima se susreću moderne urbane sredine.

Kako bi osigurali životni prostor postojećih i zaštitili nova stabla, kompanija ACO kreirala je ACO Wotan zaštitu za stabla. Ovaj sistem rešetki i zaštitnih kaveza za drveće omogućava zdravu vegetaciju i siguran životni prostor drveća u svim naseljenim urbanim sredinama, a upravo jedan takav sistem štiti stabla na šetalištu Beograda na vodi. Rešetke za drveće i zaštitni kavezi će osigurati životni prostor drveća čak i u gusto naseljenim urbanim sredinama.

ACO Wotan

ACO Wotan sistem štiti stabla na šetalištu Beograda na vodi

Primena:

  • uz saobraćajnice
  • urbana područja
  • trgovi
  • šetališta
  • parkovi

ACO Wotan sistem zaštite stabala nudi fleksibilnost u obliku i veličini, tako da se može aplicirati u svim uslovima gde ovakav sistem može biti potreban. Sistem ACO Wotan ne zahteva podkonstrukciju jer njegovu bazu čine rešetke postavljene u segmentima visine 6 cm kojima nije potrebno održavanje. Njegovi pojedinačni elementi su spojeni posebnim sistemom za zaključavanje i stvaraju površinu koja je otporna na sva opterećenja.

ACO Wotan

Sistem rešetki i zaštitnih kaveza za drveće omogućava zdravu vegetaciju i siguran životni prostor drveća u svim naseljenim urbanim sredinama

 

www.aco.rs

ACO građevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb, 22314 Krnješevci, Stara Pazova
T. +381 22 811 580
F. +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs

Advertisement reklama na grenef portalu
Advertisement

Izdvajamo

Popularno