Connect with us

Novosti

Uskoro počinje vebinar na temu strategije bezbednog povratka na radno mesto

Objavljeno

:

Društvo za KGH organizuju vebinar na temu: Sistemi koji nisu stali

U svetu je do sada korona virusom zaraženo 7,4 miliona ljudi, preminulo je više od 417.000, a oporavilo se skoro 3,5 miliona, pokazuju nedavni podaci američkog instituta Džons Hopkins.

Na osnovu bogatog iskustva, prof. dr Petar Bulat, Bojan Bogdanović, Dejana Soldo i dr Stefan Mandić-Rajčević predlažu mere za bezbedan povratak na radno mesto.

Četvrtak, 18. juna, od 10.00.

Tema ovog vebinara bi mogla da bude: radno mesto na kome maska nije potrebna. Cilj vebinara je da ukaže na procedure zaštite zaposlenih i maksimalno smanjenje rizika od zaraze. Vebinar treba da čuju i poslodavci i zaposleni. Iskusni predavači će izneti svoja iskustva u odbrani od zaraze zaposlenih u velikim sistemima koji nisu smeli da se ugase, bez obzira na opasnost od zaraze.

Govoriće o preporukama za bezbedan rad koje su u skladu sa trenutnim saznanjima o virusu SARS-CoV-2 i načinima njegovog prenošenja.

Prijavite se

Nakon vebinara, svi učesnici će dobiti elektronsku verziju priručnika Bezbedan povratak na radno mesto koji je dr Stefan Mandić-Rajčević pripremio na osnovu zvaničnih preporuka Vlade Velike Britanije. Svaki prijavljeni učesnik vebinara dobija svoj elektronski primerak ovog priručnika. Ventilacija i prečišćavanje vazduha sistemima za KGH može smanjiti koncentracije virusa SARS-CoV-2 u vazduhu i njegovo prenošenje tim putem. Priručnik „Bezbedan povratak na radno mesto“ sadrži preporuke za održavanje i rad klima-uređaja, ventilacije, temperature, vlažnosti vazduha…

Epidemija nije otišla. Očekuje se porast broja novozaraženih, ljudi se vraćaju u gradove i na radna mesta.

SMEITS logo

Društvo za KGH Srbija logo

Društvo za KGH Srbije, pri SMEITS-u
Kneza Miloša 7a/II, 11000 Beograd
office@smeits.rs
www.smeits.rs
www.kgh-kongres.rs
www.kgh-drustvo.rs

Advertisement reklama na grenef portalu
Advertisement

Izdvajamo

Popularno