Connect with us
Novosti

Uskoro po─Źinje vebinar na temu strategije bezbednog povratka na radno mesto

U svetu je do sada korona virusom zara┼żeno 7,4 miliona ljudi, preminulo je vi┼íe od 417.000, a oporavilo se skoro 3,5 miliona, pokazuju nedavni podaci ameri─Źkog instituta D┼żons Hopkins.

Na osnovu bogatog iskustva, prof. dr Petar Bulat, Bojan Bogdanovi─ç, Dejana Soldo i dr Stefan Mandi─ç-Raj─Źevi─ç predla┼żu mere za bezbedan povratak na radno mesto.

─îetvrtak, 18. juna, od 10.00.

Tema ovog vebinara bi mogla da bude: radno mesto na kome maska nije potrebna. Cilj vebinara je da uka┼że na procedure za┼ítite zaposlenih i maksimalno smanjenje rizika od zaraze. Vebinar treba da ─Źuju i poslodavci i zaposleni. Iskusni predava─Źi ─çe izneti svoja iskustva u odbrani od zaraze zaposlenih u velikim sistemima koji nisu smeli da se ugase, bez obzira na opasnost od zaraze.

Govori─çe o preporukama za bezbedan rad koje su u skladu sa trenutnim saznanjima o virusu SARS-CoV-2 i na─Źinima njegovog preno┼íenja.

Prijavite se

Nakon vebinara, svi u─Źesnici ─çe dobiti elektronsku verziju priru─Źnika Bezbedan povratak na radno mesto koji je dr Stefan Mandi─ç-Raj─Źevi─ç pripremio na osnovu zvani─Źnih preporuka Vlade Velike Britanije. Svaki prijavljeni u─Źesnik vebinara dobija svoj elektronski primerak ovog priru─Źnika. Ventilacija i pre─Źi┼í─çavanje vazduha sistemima za KGH mo┼że smanjiti koncentracije virusa SARS-CoV-2 u vazduhu i njegovo preno┼íenje tim putem. Priru─Źnik ÔÇ×Bezbedan povratak na radno mestoÔÇť sadr┼żi preporuke za odr┼żavanje i rad klima-ure─Ĺaja, ventilacije, temperature, vla┼żnosti vazduhaÔÇŽ

Epidemija nije oti┼íla. O─Źekuje se porast broja novozara┼żenih, ljudi se vra─çaju u gradove i na radna mesta.

SMEITS logo

Društvo za KGH Srbija logo

Društvo za KGH Srbije, pri SMEITS-u
Kneza Miloša 7a/II, 11000 Beograd
office@smeits.rs
www.smeits.rs
www.kgh-kongres.rs
www.kgh-drustvo.rs