Connect with us

Poslovni adresar

 1. Poslovni adresar
 2. »
 3. Energetska efikasnost
 4. »
 5. Građevinski materijali
 6. »
 7. ACO građevinski elementi d.o.o.

ACO građevinski elementi d.o.o.

 1. Poslovni adresar
 2. »
 3. Energetska efikasnost
 4. »
 5. Građevinski materijali
 6. »
 7. ACO građevinski elementi d.o.o.
Kontakt informacije
Adresa:
III industrijska zona bb, Stara Pazova, Srbija 22314
Telefon: +381 22 811 580
Email: aco@aco.rs
O firmi

ACO grupa je jedna od vodećih svetskih kompanija u oblasti odvodnjavanja i prečišćavanja površinskih voda i voda unutar objekata.
Osnovana je kao porodična kompanija 1946 godine u Rendsburgu u Nemačkoj, kao nastavak tradicije livenja gvožđa koju je ustanovila porodica Ahlmann u IX veku.

Danas ACO grupa broji više od 3800 zaposlenih u 40 zemalja sveta i 29 proizvodnih centara. Autentičnost, osećaj pripadanja porodici i posvećenost ostvarenju najviših ciljeva su stubovi ACO korporativne kulture. Upravo ove vrednosti povezuju ACO zaposlene, prevazilazeći kulturne i nacionalne razlike i doprinose njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.

Još jedan faktor u kome se ogleda snaga ACO kompanije je komunikacija u okviru koje se neguje povezivanje kreativnosti, znanja i iskustva na globalnom nivou. Ta iskustva delimo sa partnerima sa kojima učestvujemo u realizaciji najrazličitijih građevinskih projekata kao što su aerodromi, luke i pristaništa, logistički i distributivni centri, šoping centri, hoteli, poslovni i privatni objekti, u kojima ACO proizvodi čine neizostavni deo i doprinose funkcionalnoj i estetskoj dimenziji objekta.

ACO u upravljanju površinskim vodama

Danas smo svedoci sve učestalijih klimatskih promena kao što su ekstremne padavine ili ekstremne suše. Zbrinjavanje ovakvih pojava zahteva složen i sofisticiran koncept koji ACO razvija svojim sistemskim rešenjima koja imaju dvostruku namenu: zaštita ljudi od vode i vode od ljudi.

Svaki proizvod unutar ACO sistemskog lanca: prikupljanje – prečišćavanje – zadržavanje – ispuštanje, bezbedno upravlja vodom i osigurava njenu ponovnu upotrebu na ekonomski i ekološki prihvatljiv način.

ACO u industriji i komercijalnim kuhinjama

U zahtevnim uslovima proizvodnje u prehrambenoj, farmaceutskoj, hemijskoj industriji, kao i u profesionalnim kuhinjama hotela i restorana, od ključne je važnosti poštovanje strogih higijenskih zahteva, naročito pri izboru sistema za odvodnjavanje koji mogu biti skrivena mesta za razvoj opasnih bakterija.

ACO sistemi za odvodnjavanje od nerđajućeg čelika su specijalno dizajnirani da ispune sve higijenske, sigurnosne i zdravstvene uslove. Iz sistema za odvodnjavanje, u slučaju kuhinja, voda odlazi u separatore masti različitih tipova, kapaciteta i stepena opremljenosti.

ACO u dizajnu kupatilskog prostora

U osmišljavanju kupatilskog prostora sve je zastupljeniji trend u kome se kade u tuš kabinama zamenjuju elementima za odvodnjavanje u ravni poda. Time se postiže estetski efekat jedinstvene podne površine u kome je ACO Showerdrain kanal od nerđajućeg čelika jedinstven spoj lepog i funkcionalnog. Veliki izbor dizajniranih pokrivnih rešetki i mogućnost odvodnjavanja uz istovremeno osvetljenje kanala, učiniće Vaše kupatilo omiljenim prostorom za odmor i relaksaciju.

Logovanje u adresar

Promo sadržaj