Connect with us
Energetska efikasnost

┼Żelite ulo┼żiti u energetski efikasne proizvode u svom domu i dobiti EU podsticaj do 20%?

Vodi─Ź korak po korak ÔÇťKako se prijaviti za finansiranje tehnologije“

Korak 1 – Prijava

Koristite Tehnolo┼íki selektor da biste izabrali prihvatljivu opremu i materijale (ili nabavite specifikacije proizvo─Ĺa─Źa koji potvr─Ĺuju minimalne zahteve za efikasnost) i kreirajte Kvalifikacioni sertifikat. ┼átampajte ga, sa─Źuvajte ga na svoj ure─Ĺaj ili zapi┼íite broj Sertifikata, tako da ga mo┼żete pregledati u Tehnolo┼íkom selektoru.

Prikupite predra─Źun fakture od lokalnog prodava─Źa / distributera za odabrane tehnologije. U predra─Źunu fakture treba navesti: (i) svaku konkretnu vrstu tehnologije koja se finansira i njen tro┼íak; (ii) tro┼íkove instalacije za svaku tehnologiju koja ─çe biti instalirana

Popunite obrazac za prijavu od izabrane lokalne finansijske institucije u─Źesnice i podnesite ga uz gore navedene dokumente.

Prihvatljivi dodatni troškovi

Prihvatljivi dodatni troškovi

Korak 2 – Provjera kvalifikacija i isplata

Finansijska institucija u─Źesnica ─çe procijeniti va┼íe kvalifikacije za tehnologije koje ─çe se finansirati kroz GEFF, va┼íu kreditnu sposobnost u skladu sa njenim internim standardima i procedurama, te da su tehnologije u Sertifikatu prihvatljivosti navedene u Tehnolo┼íkom selektoru. Nakon pozitivne procjene, dodeliti ─çe vam se finansijska sredstva tako da mo┼żete kupiti tehnologiju koju ste odabrali.

Ostale korake mo┼żete pro─Źitati na LINKU

 

www.ebrdgeff.com

Narodnih heroja 40a, Beograd, Srbija
T. +381 11 428 1119
serbia@ebrdgeff.com
www.ebrdgeff.com