Connect with us
Materijali

Za temeljno stabilan dom

Uspeli smo da razvijemo imid┼ż preduze─ça sa kojim je saradnja zasnovana na poverenju, po┼ítovanju i dugoro─Źnom zajedni─Źkom interesu u poslovanju.

Tokom gotovo 13 godina, razvili smo poslovanje Prvako Group na nivou vi┼íe delatnosti poslovanja: projektovanje, nekretnine, turizam, gra─Ĺevinska industrija. Na┼íu grupaciju ─Źine preduze─ça Prvako Engineering d.o.o. koje se bavi projektovanjem i izvo─Ĺenjem gra─Ĺevinskih radova u sklopu kojeg se nalazi hotelsko-apartmanski kompleks Kraljevi ─îardaci SPA i preduze─çe Tritonex d.o.o. koje se bavi proizvodnjom, veleprodajom, izvozom, maloprodajom i distribucijom gra─Ĺevinskog materijala.

Proizvodni asortiman preduze─ça Tritonex ─Źine gra─Ĺevinski materijali

Proizvodni asortiman preduze─ça Tritonex ─Źine gra─Ĺevinski materijali

Proizvodni asortiman preduze─ça Tritonex ─Źine gra─Ĺevinski lepkovi, lepkovi za parket, lepkovi za drvo, prajmeri, sredstva za za┼ítitu i dekoraciju zidova i betona, sredstva za za┼ítitu drveta na vodenoj i uljanoj bazi, sredstva za za┼ítitu metala, razre─Ĺiva─Źi, sprejevi, materijali za hidro, termo i zvu─Źnu izolaciju, sredstva za reparaciju i ─Źi┼í─çenje, boje i razre─Ĺiva─Źi za puteve…

Maloprodajna mre┼ża preduze─ça Tritonex posluje pod brendom Kom┼íija. Pored maloprodajne, veleprodajna distributivna mre┼ża omogu─çava nam da na tr┼żi┼ítu, pored sopstvenih kao i proizvoda ostalih proizvo─Ĺa─Źa iz Srbije, plasiramo kao uvoznici i zastupnici za Srbiju, proizvode i sirovine renomiranih svetskih brendova kao ┼íto su britanski ÔÇ×U-POLÔÇť, francuski ÔÇ×BOSTIKÔÇť, gr─Źki ÔÇ×COSMOSLACÔÇť, turski ÔÇ×PORTISANÔÇť, kineski ÔÇ×HAIDACHEMÔÇť, indijski ÔÇ×GIRNAR INDUSTRIESÔÇť.

Tritonex nudi ┼íirok spektar proizvoda namenjenih gra─Ĺevinskoj industriji

Tritonex nudi ┼íirok spektar proizvoda namenjenih gra─Ĺevinskoj industriji

Šta Tritonex izdvaja od konkurencije

Izdr┼żljivost materijala
Na┼í zadatak je mnogo vi┼íe od spajanja materijala. Tritonex nudi ┼íirok spektar proizvoda namenjenih gra─Ĺevinskoj industriji. Koristimo inovativne tehnologije i trudimo se da pru┼żimo sigurna re┼íenja koja zadovoljavaju stroge sigurnosne standarde. Na┼íi proizvodi su sigurni, efikasni, fleksibilni i izdr┼żljivi.

Iskustvo
Na┼íe iskustvo i znanje u gra─Ĺevini dozvoljavaju nam da aktivno i brzo reagujemo na potrebe tr┼żi┼íta. Trudimo se da u najkra─çem roku prona─Ĺemo novo re┼íenje i proizvod koji bi zadovoljio potrebe izvo─Ĺa─Źa, arhitekti, preduzima─Źa. Na┼ía tehni─Źka podr┼íka uvek stoji na rapolaganju.

Poverenje naših kupaca
Razumevanje potreba i ┼żelja na┼íih kupaca nas je navelo da defini┼íemo proizvodni program Tritonexa. Ispunjavamo potrebe kupaca jer imamo sveobuhvatnu ponudu proizvoda za gra─Ĺevinsku industriju. Posve─çeni smo upotrebi najkvalitetnijih sirovina, kvalitetan proizvod je uvek bio sinonim za na┼íu proizvodnju. Po┼ítujemo tradiciju dobrog, stabilnog proizvo─Ĺa─Źa i dobavlja─Źa.

tritonex

TRITONEX d.o.o.
Srete Mladenovi─ça 2, 34000 Kragujevac
T. +381 34 301 565
office@tritonex.rs
www.tritonex.rs