Connect with us
Materijali

Za temeljno stabilan dom

Maloprodajna mreža preduzeća Tritonex posluje pod brendom Komšija

Uspeli smo da razvijemo imidž preduzeća sa kojim je saradnja zasnovana na poverenju, poštovanju i dugoročnom zajedničkom interesu u poslovanju.

Tokom gotovo 13 godina, razvili smo poslovanje Prvako Group na nivou više delatnosti poslovanja: projektovanje, nekretnine, turizam, građevinska industrija. Našu grupaciju čine preduzeća Prvako Engineering d.o.o. koje se bavi projektovanjem i izvođenjem građevinskih radova u sklopu kojeg se nalazi hotelsko-apartmanski kompleks Kraljevi Čardaci SPA i preduzeće Tritonex d.o.o. koje se bavi proizvodnjom, veleprodajom, izvozom, maloprodajom i distribucijom građevinskog materijala.

Proizvodni asortiman preduzeća Tritonex čine građevinski materijali

Proizvodni asortiman preduzeća Tritonex čine građevinski materijali

Proizvodni asortiman preduzeća Tritonex čine građevinski lepkovi, lepkovi za parket, lepkovi za drvo, prajmeri, sredstva za zaštitu i dekoraciju zidova i betona, sredstva za zaštitu drveta na vodenoj i uljanoj bazi, sredstva za zaštitu metala, razređivači, sprejevi, materijali za hidro, termo i zvučnu izolaciju, sredstva za reparaciju i čišćenje, boje i razređivači za puteve…

Maloprodajna mreža preduzeća Tritonex posluje pod brendom Komšija. Pored maloprodajne, veleprodajna distributivna mreža omogućava nam da na tržištu, pored sopstvenih kao i proizvoda ostalih proizvođača iz Srbije, plasiramo kao uvoznici i zastupnici za Srbiju, proizvode i sirovine renomiranih svetskih brendova kao što su britanski „U-POL“, francuski „BOSTIK“, grčki „COSMOSLAC“, turski „PORTISAN“, kineski „HAIDACHEM“, indijski „GIRNAR INDUSTRIES“.

Tritonex nudi širok spektar proizvoda namenjenih građevinskoj industriji

Tritonex nudi širok spektar proizvoda namenjenih građevinskoj industriji

Šta Tritonex izdvaja od konkurencije

Izdržljivost materijala
Naš zadatak je mnogo više od spajanja materijala. Tritonex nudi širok spektar proizvoda namenjenih građevinskoj industriji. Koristimo inovativne tehnologije i trudimo se da pružimo sigurna rešenja koja zadovoljavaju stroge sigurnosne standarde. Naši proizvodi su sigurni, efikasni, fleksibilni i izdržljivi.

Iskustvo
Naše iskustvo i znanje u građevini dozvoljavaju nam da aktivno i brzo reagujemo na potrebe tržišta. Trudimo se da u najkraćem roku pronađemo novo rešenje i proizvod koji bi zadovoljio potrebe izvođača, arhitekti, preduzimača. Naša tehnička podrška uvek stoji na rapolaganju.

Poverenje naših kupaca
Razumevanje potreba i želja naših kupaca nas je navelo da definišemo proizvodni program Tritonexa. Ispunjavamo potrebe kupaca jer imamo sveobuhvatnu ponudu proizvoda za građevinsku industriju. Posvećeni smo upotrebi najkvalitetnijih sirovina, kvalitetan proizvod je uvek bio sinonim za našu proizvodnju. Poštujemo tradiciju dobrog, stabilnog proizvođača i dobavljača.

tritonex

TRITONEX d.o.o.
Srete Mladenovića 2, 34000 Kragujevac
T. +381 34 301 565
office@tritonex.rs
www.tritonex.rs