Connect with us

Materijali

Trgovci građevinskim materijalima su naši najbitniji poslovni partneri!

Objavljeno

:

Austrotherm d.o.o. Valjevo

Austrotherm d.o.o. je već decenijama srpski i regionalni lider u proizvodnji termoizolacionih materijala (EPS i XPS) zahvaljujući ne samo kvalitetu svojih proizvoda i usluga, već i zahvaljujući kvalitetnoj i vrlo rasprostranjenoj mreži distributera – trgovaca građevinskim materijalima – koja se prostire čitavom teritorijom Srbije, ali i susedne Crne Gore.

Austrotherm XPS TOP termoizolacione ploče

Austrotherm XPS TOP termoizolacione ploče

Na njihovoj internet stranici www.austrotherm.rs, u gornjem desnom delu postoji rubrika: Distributeri u vašoj blizini gde možete pronaći Vama najbližu lokaciju distributera.

Pdrestavili su oko 250 njihovih distributera u zemlji, tj. njih 30-ak u Crnoj Gori koji su redovno snabdeveni svim proizvodima iz naše proizvodno-distributivne palete. Osim prikaza na geografskoj karti, omogućen je i prikaz liste, sa distributerima po abecednom redu (odvojeno za Srbiju i za Crnu Goru). Njima prethodi 10 partnera u Srbiji koje su na vrhu liste izdvojili iz više razloga – a i oni su raspoređeni po raznim krajevima državne teritorije.

Austrotherm d.o.o. prodajni predstavnici i kontakti

Austrotherm d.o.o. prodajni predstavnici i kontakti

Prikaz na karti (kao osnovni prikaz pri poseti gore navedene rubrike) omogućava da se u „tražilici“ upiše ime grada za koji se traži informacija o postojećim distributerima Austrotherm d.o.o. na toj teritoriji. Nakon toga se na karti pojavljuju lokacije distributera, a klikom na jednu takvu lokaciju se otvara sadržaj sa imenom distributera, njegovom adresom i brojem telefona.

Austrotherm d.o.o. ogroman procenat prodajnih aktivnosti obavlja preko trgovaca građevinskim materijalima i duguje im zahvalnost za to. Nju iskazuje, između ostalog, i na ovaj način. Lista partnera koju na ovaj način promovišemo se svakih nekoliko meseci obnavlja, tj. aktuelizuje – uz pomoć naših kolega iz prodajne službe, koji po prirodi svog posla imaju svakodnevne kontakte sa trgovcima sa kojima naša kuća sarađuje.

AUSTROTHERM d.o.o.
predstavništvo za Beograd
(kancelarija za marketinško-tehničku podršku)
Arčibalda Rajsa 27, 11030 Beograd
T. +381 11 2369 280
office-beograd@austrotherm.rs
www.austrotherm.rs

Advertisement reklama na grenef portalu
Advertisement

Izdvajamo

Popularno