Connect with us
Materijali

Trgovci gra─Ĺevinskim materijalima su na┼íi najbitniji poslovni partneri!

Austrotherm d.o.o. je ve─ç decenijama srpski i regionalni lider u proizvodnji termoizolacionih materijala (EPS i XPS) zahvaljuju─çi ne samo kvalitetu svojih proizvoda i usluga, ve─ç i zahvaljuju─çi kvalitetnoj i vrlo rasprostranjenoj mre┼żi distributera – trgovaca gra─Ĺevinskim materijalima – koja se prostire ─Źitavom teritorijom Srbije, ali i susedne Crne Gore.

Austrotherm XPS TOP termoizolacione plo─Źe

Austrotherm XPS TOP termoizolacione plo─Źe

Na njihovoj internet stranici www.austrotherm.rs, u gornjem desnom delu postoji rubrika: Distributeri u va┼íoj blizini gde mo┼żete prona─çi Vama najbli┼żu lokaciju distributera.┬á

Pdrestavili su oko 250 njihovih distributera u zemlji, tj. njih 30-ak u Crnoj Gori koji su redovno snabdeveni svim proizvodima iz na┼íe proizvodno-distributivne palete. Osim prikaza na geografskoj karti, omogu─çen je i prikaz liste, sa distributerima po abecednom redu (odvojeno za Srbiju i za Crnu Goru). Njima prethodi 10 partnera u Srbiji koje su na vrhu liste izdvojili iz vi┼íe razloga – a i oni su raspore─Ĺeni po raznim krajevima dr┼żavne teritorije.

Austrotherm d.o.o. prodajni predstavnici i kontakti

Austrotherm d.o.o. prodajni predstavnici i kontakti

Prikaz na karti (kao osnovni prikaz pri poseti gore navedene rubrike) omogu─çava da se u „tra┼żilici“ upi┼íe ime grada za koji se tra┼żi informacija o postoje─çim distributerima Austrotherm d.o.o. na toj teritoriji. Nakon toga se na karti pojavljuju lokacije distributera, a klikom na jednu takvu lokaciju se otvara sadr┼żaj sa imenom distributera, njegovom adresom i brojem telefona.

Austrotherm d.o.o. ogroman procenat prodajnih aktivnosti obavlja preko trgovaca gra─Ĺevinskim materijalima i duguje im zahvalnost za to. Nju iskazuje, izme─Ĺu ostalog, i na ovaj na─Źin. Lista partnera koju na ovaj na─Źin promovi┼íemo se svakih nekoliko meseci obnavlja, tj. aktuelizuje – uz pomo─ç na┼íih kolega iz prodajne slu┼żbe, koji po prirodi svog posla imaju svakodnevne kontakte sa trgovcima sa kojima na┼ía ku─ça sara─Ĺuje.

AUSTROTHERM d.o.o.
predstavništvo za Beograd
(kancelarija za marketin┼íko-tehni─Źku podr┼íku)
Ar─Źibalda Rajsa 27, 11030 Beograd
T. +381 11 2369 280
office-beograd@austrotherm.rs
www.austrotherm.rs