Connect with us

Poslovni adresar

 1. Poslovni adresar
 2. »
 3. Enterijer
 4. »
 5. Boje
 6. »
 7. Tritonex d.o.o.

Tritonex d.o.o.

 1. Poslovni adresar
 2. »
 3. Enterijer
 4. »
 5. Boje
 6. »
 7. Tritonex d.o.o.
Tritonex d.o.o. Laboratorija
Tritonex d.o.o.
Tritonex d.o.o.
Akustik term
Tritonex d.o.o. LaboratorijaTritonex d.o.o.Tritonex d.o.o.Akustik term
Kontakt informacije
Adresa:
Srete Mladenovića 2, Крагујевац, Србија, Srbija 34000
Kneza Mihaila 57, Крагујевац, Србија, Srbija 34000
Svetogorska 1, Крагујевац, Србија, Srbija 34000
Telefon: +381 34 301 401
Web sajt:
O firmi

Preduzeće Tritonex, deo Prvako grupe, je privatno preduzeće koje se bavi proizvodnjom, veleprodajom, izvozom, maloprodajom i distribucijom građevinskog materijala nastalo 2017. godine, sa tradicijom porodične proizvodnje koja datira još od 1990. godine.

Proizvodno-skladišni prostor se nalazi na jednoj lokaciji u Kragujevcu. Proizvodni asortiman našeg preduzeća predstavljaju građevinski lepkovi, lepkovi za parket, lepkovi za drvo, prajmeri, sredstva za zaštitu i dekoraciju zidova i betona, sredstva za zaštitu drveta na vodenoj i uljanoj bazi, sredstva za zaštitu metala, razređivači, sprejevi, materijala za hidro, termo i zvučnu izolaciju, sredstva za reparaciju i čišćenje, boje i razređivači za puteve...

U prethodnim godinama smo uspeli da razvijemo imidž preduzeća sa kojim je saradnja zasnovana na poverenju, poštovanju i dugoročnom zajedničkom interesu u poslovanju. Najbolji pokazatelj je da je deo proizvodnje organizovan za uslužnu proizvodnju robe za poznatog kupca.

Maloprodajna mreža preduzeća Tritonex posluje pod brendom „KOMŠIJA“. Pored maloprodajne i veleprodajna distributivna mreža omogućava nam da na tržištu, pored sopstvenih kao i proizvoda ostalih proizvođača iz Srbije, plasiramo kao uvoznici i zastupnici za Srbiju proizvode i sirovine renomiranih svetskih brendova kao što su britanski „U-POL“, francuski „BOSTIK“, grčki „COSMOSLAC“, turski „PORTISAN“, kineski „HAIDACHEM“, indijski „GIRNAR INDUSTRIES“.

Želja i strast ka usavršavanju postojećih proizvoda i osvajanju novih, posvećenost kupcima, verovanjem da je kvalitet jedini imperativ u ophođenju prema receptuiranju, proizvodnji i distribuciji proizvoda su naš motiv za kontinuirano napredovanje u sferi proizvodnje materijala za radove u građevinarstvu.

Logovanje u adresar

Promo sadržaj