Connect with us

Poslovni adresar

 1. Poslovni adresar
 2. »
 3. Enterijer
 4. »
 5. Boje
 6. »
 7. Tritonex d.o.o.

Tritonex d.o.o.

 1. Poslovni adresar
 2. »
 3. Enterijer
 4. »
 5. Boje
 6. »
 7. Tritonex d.o.o.
Tritonex d.o.o.
Tritonex d.o.o. Laboratorija
Tritonex d.o.o.
Tritonex d.o.o.
Akustik term
Akustik term
Akustik term
Akustik term
Akustik term
Parfix
Parfix
Tritonex d.o.o.Tritonex d.o.o. LaboratorijaTritonex d.o.o.Tritonex d.o.o.Akustik termAkustik termAkustik termAkustik termAkustik termParfixParfix
Kontakt informacije
Adresa:
Srete Mladenovića 2, Крагујевац, Србија, Srbija 34000
Kneza Mihaila 57, Крагујевац, Србија, Srbija 34000
Svetogorska 1, Крагујевац, Србија, Srbija 34000
Telefon: +381 34 301 401
Web sajt:
O firmi

Preduzeće Tritonex, deo Prvako grupe, je privatno preduzeće koje se bavi proizvodnjom, veleprodajom, izvozom, maloprodajom i distribucijom građevinskog materijala nastalo 2017. godine, sa tradicijom porodične proizvodnje koja datira još od 1990. godine.

Proizvodno-skladišni prostor se nalazi na jednoj lokaciji u Kragujevcu. Proizvodni asortiman našeg preduzeća predstavljaju građevinski lepkovi, lepkovi za parket, lepkovi za drvo, prajmeri, sredstva za zaštitu i dekoraciju zidova i betona, sredstva za zaštitu drveta na vodenoj i uljanoj bazi, sredstva za zaštitu metala, razređivači, sprejevi, materijala za hidro, termo i zvučnu izolaciju, sredstva za reparaciju i čišćenje, boje i razređivači za puteve...

U prethodnim godinama smo uspeli da razvijemo imidž preduzeća sa kojim je saradnja zasnovana na poverenju, poštovanju i dugoročnom zajedničkom interesu u poslovanju. Najbolji pokazatelj je da je deo proizvodnje organizovan za uslužnu proizvodnju robe za poznatog kupca.

Maloprodajna mreža preduzeća Tritonex posluje pod brendom „KOMŠIJA“. Pored maloprodajne i veleprodajna distributivna mreža omogućava nam da na tržištu, pored sopstvenih kao i proizvoda ostalih proizvođača iz Srbije, plasiramo kao uvoznici i zastupnici za Srbiju proizvode i sirovine renomiranih svetskih brendova kao što su britanski „U-POL“, francuski „BOSTIK“, grčki „COSMOSLAC“, turski „PORTISAN“, kineski „HAIDACHEM“, indijski „GIRNAR INDUSTRIES“.

Želja i strast ka usavršavanju postojećih proizvoda i osvajanju novih, posvećenost kupcima, verovanjem da je kvalitet jedini imperativ u ophođenju prema receptuiranju, proizvodnji i distribuciji proizvoda su naš motiv za kontinuirano napredovanje u sferi proizvodnje materijala za radove u građevinarstvu.

Ključne reči
Ključna reč 1:
Ključna reč 2:
Ključna reč 3:
Logovanje u adresar

Promo sadržaj