Connect with us
Promo

Visok nivo stru─Źnosti u razvoju proizvoda

Konstrakta Bau je visokoprofesionalna kompanija, koja se bavi trgovinom u oblasti gra─Ĺevinske industrije. Uspe┼íno spajamo tradiciju, inovacije, pouzdan pristup poslu, u kome postajemo lideri, zahvaljuju─çi kvalitetu koji se prepoznaje.

Specijalizovali smo se za va┼żan deo gra─Ĺevine koji se bavi naj┼íirim spektrom industrijskih, komercijalnih i stambenih ravnih krovnih sistema. Svi na┼íi proizvodi, prilago─Ĺeni su davanju kompletnih sistemskih re┼íenja, u svom asortimanu jedini na tr┼żi┼ítu Srbije imamo sve proizvode iz palete sinteti─Źkih membrana, bitumenskih membrana i termoizolacije za ravne i zelene krovove.

SOPREMA – NA┼á POUZDAN PARTNER

Sa vekovnim iskustvom u proizvodnji i razvoju hidroizolacionih sistema, SOPREMA nudi efikasna re┼íenja kao i inovativne, pouzdane proizvode koji zadovoljavaju potrebe gra─Ĺevinske industrije koja se brzo razvija i poma┼żu nam u najizazovnijim situacijama.

SOPREMIN brend TEXSA koji Konstrakta Bau zastupa na tr┼żi┼ítu Srbije nudi sveobuhvatan asortiman TPO (TEXALON MP-FR) i PVC (VINITEX MP-FR) jednoslojnih membrana za ┼íiroku primenu. Vi┼íe od 40 godina iskustva u sektoru krovova, gra─Ĺevinarstva i hidraulike donelo je visok nivo stru─Źnost u razvoju proizvoda ─Źime su osigurali vode─çu poziciju na tr┼żi┼ítu. Ove TPO i PVC membrane imaju dug ┼żivotni vek i pogodne su za: balastne krovove (prohodne i neprohodne), inverzne krovove, krovne ba┼íte, mehani─Źki fiksirane sisteme, potpuno lepljene sisteme, izlo┼żene vertikalne povr┼íine, slo┼żene detalje…

Soprema logo

SOPREMINE fabrike u Evropi

SOPREMA ima i 22 trening centra u 6 zemalja: Francuska, Italija, ┼ávajcarska, Kanada, Amerika i Kina. Vizija koju imamo nas inspiri┼íe da zajedno sa na┼íim partnerima vredno radimo i zajedno rastemo na tr┼żi┼ítu.

Konstrakta logo

Konstrakta Bau d.o.o.
Auto-put I-13,Blok 53 bb,
11070 Novi Beograd
M. +381 62 558 431;
+381 62 558 433;
+381 62 558 436
E. office@konstrakta.rs
W. www.konstrakta.rs