Connect with us

Budućnost

Ulaganje u reciklažu za ekološki prihvatljivu budućnost

Objavljeno

:

Alumil reciklaza

Za sve u ALUIMIL-u zaštita životne sredine nije samo sporedni projekat na godišnjem planu, već je srž njihove strategije za sledeću deceniju.

Već više od 30 godina razvijaju inovativne proizvode koji se ističu na globalnom tržištu. Alumil vrhunski arhitektonski aluminijumski sistemi rezultat su tehnološkog napretka, ali najvažnije od svega proizvedeni su prema cikličnom modelu proizvodnje, koji je u skladu sa principima našeg poslovnog plana održivosti.

reciklaza

Foto: Alumil / Glavna namera Alumila jeste da poboljšaju svoj rad proizvodnim procesima koji umanjuju naš otisak na polju emisije ugljen-dioksida

Glavna namera Alumila jeste da poboljšaju svoj rad proizvodnim procesima koji umanjuju naš otisak na polju emisije ugljen-dioksida. Stoga su uložili 2,8 miliona evra u novu jedinicu za odvajanje aluminijumskog otpada koja je nedavno stvorena u našim pogonima u Grčkoj. Proces razdvajanja uključuje mehaničku, magnetnu i rendgensku tehnologiju. Nova jedinica, koja je izgrađena za samo 3 meseca, omogućava nam da za 40% povećamo zeleni aluminijum koji proizvodimo u naredne 3 godine, kako bi činili 70% ukupne sirovine koja se koristi u našoj proizvodnji.

reciklaza

Foto: Alumil / Proces razdvajanja uključuje mehaničku, magnetnu i rendgensku tehnologiju

Kao vodeća kompanija u svojoj oblasti, žele da doprinesu društvenom razvoju. Zaštita životne sredine važan je uslov za takav cilj. Alumil je međunarodna kompanija koja prihvata odgovornost prema prirodi i ljudima. Stoga su odlučni da pojačaju svoje akcije za ekološku budućnost sa boljim životnim uslovima za sve.

www.alumil.rs

ALUMIL Projektni biro – izložbeni salon
Milutina Milankovića 11b, GTC Square, 11070 Novi Beograd
T. +381 11 614 92 10, +381 11 614 92 11
projektbiro@alumil.com
marketing.srbija@alumil.com
www.alumil.com

Advertisement reklama na grenef portalu
Advertisement

Izdvajamo

Popularno