Connect with us
Enterijer

Dizajn koji menja percepciju nameštaja i savršeno se uklapa u svaki prostor

„Naš nameštaj“ je novi, ekskluzivni brend na tržištu Srbije

„Naš nameštaj“ je novi, ekskluzivni brend na tržištu Srbije, koji kupcima nudi luksuzan i autentičan nameštaj za opremanje čitavog doma.

Naš nameštaj ZA VAŠ UDOBAN ŽIVOT
Novi brend na tržištu!

Bogata ponuda najkvalitetnijih komada nameštaja daće Vašem domu dozu otmenosti i ekskluzivnosti, dok će njihov prefinjen dizajn uneti poseban karakter u svaki prostor.

Opremanje stana ili poslovnog prostora postaje zadovoljstvo, kada imate pouzdanog partnera. U showroom-u kompanije „Naš nameštaj“ pronaći ćete baš sve što Vam je potrebno – od različitih vrsta garnitura, nameštaja za opremanje spavaćih soba, trpezarijskog nameštaja, preko luksuznih klub stolova, stolica i komoda.

Komadi vrhunskog dizajna, odličnog kvaliteta i jedinstvenog stilskog izražaja plene posebnim senzibilitetom i namenjeni su svima onima koji žele da budu jedinstveni. Najfiniji materijali, usklađene boje i jedinstveni detalji svakom elementu daju pečat i izdvajaju ga od svih drugih, dostupnih kod nas. Ovi autentični komadi nameštaja nastali su spajanjem znanja dizajnera, inženjera, umetnika i ostalih članova brojnog tima, koji imaju jasan cilj: napraviti originalnu interpretaciju uobičajenog proizvoda.

Bogata ponuda najkvalitetnijih komada nameštaja

Bogata ponuda najkvalitetnijih komada nameštaja

Svaki deo tima zadužen je za određen segment, pa su tako udobnost, kvalitet, funkcionalnost, estetika i stil neodvojivi elementi koji odlikuju svaki komad ovog nameštaja. Različiti umetnički izrazi karakteristični su za svakudizajn novu kolekciju, dok su svi elementi, njihovi detalji, oblici i forme inspirisani različitim savremenim ili istorijskim događajima i epohama. Svaki komad „Našeg nameštaja“ ima svoju priču i napravljen je kombinacijom tradicionalnih i savremenih tehnika za izradu.

Prvi ekskluzivni showroom otvoren je na Novom Beogradu, na adresi Tošin bunar 270D, a uskoro ovaj brend stiže i u Novi Sad. U prijatnom ambijentu dočekaće Vas ljubazno i predusretljivo osoblje, koje će Vam svojim savetima i iskustvom, ukoliko je potrebno, pomoći pri izboru. Mogućnost izbora je ogromna, na Vama je samo da odvojite vreme, dođete i uživate u dizajnu koji u potpunosti menja dosadašnju percepciju nameštaja.

Naš nameštaj logo

Naš nameštaj
Tošin bunar 270d, 11070 Novi Beograd
M: +381 64 864 81 66
office@nasnamestaj.rs
www.nasnamestaj.rs