Connect with us
Enterijer

Dizajn koji menja percepciju nameštaja i savršeno se uklapa u svaki prostor

ÔÇ×Na┼í name┼ítajÔÇť je novi, ekskluzivni brend na tr┼żi┼ítu Srbije, koji kupcima nudi luksuzan i autenti─Źan name┼ítaj za opremanje ─Źitavog doma.

Na┼í name┼ítaj ZA VA┼á UDOBAN ┼ŻIVOT
Novi brend na tr┼żi┼ítu!

Bogata ponuda najkvalitetnijih komada nameštaja daće Vašem domu dozu otmenosti i ekskluzivnosti, dok će njihov prefinjen dizajn uneti poseban karakter u svaki prostor.

Opremanje stana ili poslovnog prostora postaje zadovoljstvo, kada imate pouzdanog partnera. U showroom-u kompanije ÔÇ×Na┼í name┼ítajÔÇť prona─çi ─çete ba┼í sve ┼íto Vam je potrebno ÔÇô od razli─Źitih vrsta garnitura, name┼ítaja za opremanje spava─çih soba, trpezarijskog name┼ítaja, preko luksuznih klub stolova, stolica i komoda.

Komadi vrhunskog dizajna, odli─Źnog kvaliteta i jedinstvenog stilskog izra┼żaja plene posebnim senzibilitetom i namenjeni su svima onima koji ┼żele da budu jedinstveni. Najfiniji materijali, uskla─Ĺene boje i jedinstveni detalji svakom elementu daju pe─Źat i izdvajaju ga od svih drugih, dostupnih kod nas. Ovi autenti─Źni komadi name┼ítaja nastali su spajanjem znanja dizajnera, in┼żenjera, umetnika i ostalih ─Źlanova brojnog tima, koji imaju jasan cilj: napraviti originalnu interpretaciju uobi─Źajenog proizvoda.

Bogata ponuda najkvalitetnijih komada nameštaja

Bogata ponuda najkvalitetnijih komada nameštaja

Svaki deo tima zadu┼żen je za odre─Ĺen segment, pa su tako udobnost, kvalitet, funkcionalnost, estetika i stil neodvojivi elementi koji odlikuju svaki komad ovog name┼ítaja. Razli─Źiti umetni─Źki izrazi karakteristi─Źni su za svakudizajn novu kolekciju, dok su svi elementi, njihovi detalji, oblici i forme inspirisani razli─Źitim savremenim ili istorijskim doga─Ĺajima i epohama. Svaki komad ÔÇ×Na┼íeg name┼ítajaÔÇť ima svoju pri─Źu i napravljen je kombinacijom tradicionalnih i savremenih tehnika za izradu.

Prvi ekskluzivni showroom otvoren je na Novom Beogradu, na adresi To┼íin bunar 270D, a uskoro ovaj brend sti┼że i u Novi Sad. U prijatnom ambijentu do─Źeka─çe Vas ljubazno i predusretljivo osoblje, koje ─çe Vam svojim savetima i iskustvom, ukoliko je potrebno, pomo─çi pri izboru. Mogu─çnost izbora je ogromna, na Vama je samo da odvojite vreme, do─Ĺete i u┼żivate u dizajnu koji u potpunosti menja dosada┼ínju percepciju name┼ítaja.

Naš nameštaj logo

Naš nameštaj
Tošin bunar 270d, 11070 Novi Beograd
M: +381 64 864 81 66
office@nasnamestaj.rs
www.nasnamestaj.rs