Connect with us
Arhitektura

U Sarajevu krajem marta konferencija „Sfera 2022: Fasadni sistemi i ventiliraju─çe obloge“

XI Me─Ĺunarodna nau─Źno stru─Źna konferencija “Sfera 2022: Fasadni sistemi i ventiliraju─çe obloge“ odr┼ża─çe se 29. i 30.3.2022 godine u Sarajevu, Hotel Hills.

Konferencija ─çe okupiti regionalne predava─Źe i stru─Źnjake koji ─çe govoriti o razli─Źitim tematskim jedinicama koje ─çe se obra─Ĺivati.

Teme su: Fasadni sistemi, Ventiliraju─çe obloge, Staklene fasade, Energetska efikasnost u zgradarstvu, Toplotna izolacija, Zvu─Źna izolacija, BIM u arhitekturi fasada, Fasadni sistemi u arhitekturi.

Predava─Źe pogledajte na linku: https://2022fasade.sfera.ba/gostujuci-predavaci/

Sponzori konferencije su: Terrasit Insulation, Baumit, Sika, Eps Laštro, Feal, Fundermax, Krug, Alumil.

Partneri: Metal tehnologija, Knauf Insulation, Technoform, Ejot, Knauf, Iso Span, Xella, Austrotherm, TKK, Laminam.

Izlaga─Źi i prijatelji: Lunos, Proventuss, Ceresit, Senigor, Sport net in┼żenjering.

Konferencija se sastoji od sajamskog i nau─Źnog dijela

U sajamskom delu, kompanije s podru─Źja celog regiona, ali i iz sveta, predstavljaju svoje novitete i proizvode, dok se u nau─Źnom delu predstavljaju aktuelni projekti, inovacije i novosti. Tako─Ĺe, iznose se zakonske regulative i standardi u oblasti energetske efikasnosti, prezentuju dosada┼ínja iskustva u procesu ÔÇ×utopljavanjaÔÇť stambenih objekata, preispituju nau─Źna i tehnolo┼íka dostignu─ça, kao i profesionalna opredjeljenja u kontekstu proizvodnje i primene materijala za toplotnu izolaciju i zavr┼ínu obradu fasadnih zidova.

Sfera 2022:Fasadni sistemi i ventiliaju─çe obloge

Foto: Sfera doo / štand

Kroz konferenciju se prezentuju tradicionalni i savremeni pristupi i materijali za ÔÇ×utopljavanjeÔÇť i zavr┼ínu obradu, njihove prednosti i uslovi za primenu kao i mogu─çnosti za pobolj┼íanja.

Drugog dana doga─Ĺaja odr┼ża─çe se i panel diskusija o temi konferencije u koju se aktivno uklju─Źe svi u─Źesnici, ─Źime se posti┼że dvosmerna komunikacija.

Cilj konferencije

Cilj konferencije je razmena znanja i iskustva, uspostavljanje me─Ĺunarodne i doma─çe saradnje i┬áspajanje struke i nauke.

Ulaz je besplatan, a prijaviti se mo┼żete putem linka: https://2022fasade.sfera.ba/online-registracija/

Sfera 2022:Fasadni sistemi i ventiliaju─çe obloge

Foto: Sfera doo / konferencija „SFERA 2021 : Tehnologija betona“

Organizator konferencije je Sfera d.o.o. Mostar, u saradnji sa Gra─Ĺevinskim fakultetom Univerziteta D┼żemal Bijedi─ç iz Mostara, Arhitektonskim fakultetom Sveu─Źili┼íta iz Zagreba, te u partnerstvu sa Institutom za standardizaciju BiH.

SFERA logo

Sfera d.o.o. Mostar
─îevrina 9a, Mostar 88000
+387 36 578 259
marketing@sfera.ba