Connect with us
Energetska efikasnost

Podno grejanje je zdravo i energetski efikasno

Kao i svake godine pribli┼żava nam se sezona gra─Ĺevinskih radova, a mnogi razmi┼íljaju i o rekonstrukciji svog stambenog prostora kupatila ili kuhinje.

Povodom odr┼żanog Sajma gra─Ĺevinarstva koji je trajao od 17. do 20. aprila kao i za ovu gra─Ĺevinsku sezonu Rovex In┼żenjering je obezbedio specijalne akcijske komplete grejnih kablova i grejnih mre┼ża za podno grejanje po akcijskim cenama. Tako─Ĺe smo obezbedili POPUST od 10% za sav instalacioni materijal podnog grejanja. Ukoliko gradite nov objekat ili vr┼íite rekonstrukciju postoje─çeg predla┼żemo da ugradite najefikasnije podno grejanje i da se pre odluke o na─Źinu grejanja obavezno posavetujete sa stru─Źnjacima Rovex In┼żenjeringa jer ─çe vam oni pomo─çi da se odabere optimalno re┼íenje za ku─çu ili stan.

Nau─Źna istra┼żivanja su pokazala da je podno grejanje najugodniji sistem grejanja za ─Źoveka jer se uzima obzir fiziolo┼íko kretanje temperature ljudskog tela.

Podno grejanje je niskotemperaturno grejanje sa temperaturama poda do 26oC ┼íto ne izaziva sagorevanje i podizanje pra┼íine. Pravilno raspore─Ĺena temperatura na ─Źitavom prostoru ne izaziva intenzivno strujanje vazduha u prostoriji tako da se sistemi podnog grejanja posebno preporu─Źuju onima koji pate od alergija.

Niski tro┼íkovi kori┼í─çenja sistema podnog grejanja rezultat su velike grejne povr┼íine i niske temperature grejanja kao i vrlo precizne regulacije u svakoj od prostorija. Niska investiciona ulaganja i jedini sistem koji ne zauzima prostor i ne zahteva odr┼żavanje glavne su prednosti sistema podnog grejanja.

Grejne mre┼że posebno su pogodne kod rekonstrukcije objekata jer ne podi┼żu nivo poda kada se postavljaju direktno u lepak. Grejne mre┼że mogu da slu┼że kao osnovno i kao dodatno grejanje, odnosno kao efekat toplog poda. Ova vrsta grejanja mo┼że se koristiti u svim godi┼ínjim dobima, ne samo zimi.

Podno grejanje - komplet za postavku sistema

Podno grejanje – komplet za postavku sistema

Grejne mre┼że su napravljene tako da ih kupac mo┼że postaviti sam ili uz pomo─ç specijalizovanih stru─Źnih lica. Rovex In┼żenjering je pripremio gotove komplete za grejne povr┼íine od od 1 do 12m2, lepo zapakovane sa svom opremom koja Vam je potrebna za brzu i jednostavni monta┼żu, po principu uradi sam. Ukoliko ┼żelite dodatnu garanciju od 20 godina i profesionalnu ugradnju stru─Źnjaci Rovex In┼żenjeringa stoje Vam na raspolaganju. AKCIJE za cene na grejne mre┼że sa termostatima se kre─çu u rasponu od 10.999 do 43.999 dinara.

Iskoristite priliku koju trenutno pru┼ża Rovex In┼żenjering.

Rovex in┼żenjering d.o.o.

ROVEX IN┼ŻENJERING d.o.o.
─Éor─Ĺa Stanojevi─ça 11b, lokal 7, 11070 Novi Beograd
+381 11 785 68 33
+381 11 311 52 08
prodaja@rovex.co.rs
www.rovex.rs