Connect with us
Novosti

Baumit MosaikTop – Specijalni mozaik zavr┼íni malter

Nova linija nijansi Baumit MosaikTop-a – NaturalLine, inspirisna je snagom i lepotom planina.┬á

Pravljena je po unapre─Ĺenoj recepturi, a sadr┼żi ┼íarene kamen─Źi─çe sa jedinstvenim prirodnim i mineralnim svetlucavim ─Źesticama, koje ─çe va┼í objekat posebno vizuelno ista─çi.┬á

Uz atraktivan izgled, ovaj specijalni mozaik malter na bazi ─Źistog akrilnog veziva, pru┼ża i za┼ítitu na mehani─Źke uticaje i vodu, te je posebno pogodan za predeo sokle, ali se mo┼że koristiti i na ve─çim fasadnim povr┼íinama.

Specijalni mozaik malter na bazi ─Źistog akrilnog veziva, za spoljnu upotrebu, sa specijalnim prirodnim i mineralnim svetlucavim ─Źesticama. Veoma otporan na mehani─Źke uticaje i prskanje vodom. Dostupan u 8 nijansi.

  • Svetlucave prirodne ─Źestice
  • Vodoodbojan
  • Atraktivan izgled

Izbor boje

Svi prikazani uzorci boja slu┼że kao vizuelni vodi─Ź za odabrani proizvod. Preporu─Źuju se testni uzorci na fasadi pre primene. Male razlike izme─Ĺu ovde prikazanih boja, uzoraka boja, mapa u boji, prirodnih uzoraka i materijala koji se izdaju moguc╠üe su zbog proizvodnih procesa i na te razlike ne postoji pravo ┼żalbe. Ujedna─Źenost boje i teksture mo┼że se osigurati samo unutar proizvodne serije. Imajte na umu: struktura i priroda podloge mogu uticati na stvarni izgled boje na objektu.

Baumit Serbia d.o.o.

BAUMIT d.o.o.
Smederevski put 25k
11130 Beograd, Srbija
T: +381 11 347 50 79
F: +381 11 347 47 95
office@baumit.rs
www.baumit.rs