Connect with us
Novosti

Baumit MosaikTop – Specijalni mozaik završni malter

malter

Nova linija nijansi Baumit MosaikTop-a – NaturalLine, inspirisna je snagom i lepotom planina. 

Pravljena je po unapređenoj recepturi, a sadrži šarene kamenčiće sa jedinstvenim prirodnim i mineralnim svetlucavim česticama, koje će vaš objekat posebno vizuelno istaći. 

Uz atraktivan izgled, ovaj specijalni mozaik malter na bazi čistog akrilnog veziva, pruža i zaštitu na mehaničke uticaje i vodu, te je posebno pogodan za predeo sokle, ali se može koristiti i na većim fasadnim površinama.

Specijalni mozaik malter na bazi čistog akrilnog veziva, za spoljnu upotrebu, sa specijalnim prirodnim i mineralnim svetlucavim česticama. Veoma otporan na mehaničke uticaje i prskanje vodom. Dostupan u 8 nijansi.

  • Svetlucave prirodne čestice
  • Vodoodbojan
  • Atraktivan izgled

Izbor boje

Svi prikazani uzorci boja služe kao vizuelni vodič za odabrani proizvod. Preporučuju se testni uzorci na fasadi pre primene. Male razlike između ovde prikazanih boja, uzoraka boja, mapa u boji, prirodnih uzoraka i materijala koji se izdaju moguće su zbog proizvodnih procesa i na te razlike ne postoji pravo žalbe. Ujednačenost boje i teksture može se osigurati samo unutar proizvodne serije. Imajte na umu: struktura i priroda podloge mogu uticati na stvarni izgled boje na objektu.

Baumit Serbia d.o.o.

BAUMIT Serbia d.o.o.
Smederevski put 25k
11130 Beograd, Srbija
T: +381 11 347 50 79
F: +381 11 347 47 95
office@baumit.rs
www.baumit.rs