Connect with us
Gra─Ĺevina

Stambeno poslovni kompleks NEW MINEL residence & office

Nova urbanisti─Źka zona za humano stanovanje

Na mestu koje je u davna vremena bila raskrsnica puta izme─Ĺu Zemuna i sela Be┼żanije do Sur─Źina, mesto koje je bilo omiljeno izleti┼íte pre dva veka za stanovnike okolnih mesta uz vinograde na lesnom odseku, danas ponovo u istom duhu izdi┼że se novi kompleks oslonjen na revitalizovanu ulicu To┼íinog bunara koja spaja Zemun i ide sve do aerodroma, spajaju─çi delove zemunskog Dunava i novobeogradske Save, uz presek autoputa, i bulevara Nikole Dobrovi─ça do nove autobuske stanice i mosta na Adi ka Ibarskoj.

Stambeno poslovni kompleks NEW MINEL residence & office, na Novom Beogradu formiran du┼ż ulice To┼íin Bunar, nazvan je simboli─Źki oslikavaju─çi potez prethodnog fabri─Źkog kompleksa u istom urbanom potezu.

Teritorija na kojoj se nalazi kompleks NEW MINEL residence & office tretirana je kao jedinstvena prostorna celina i prostire se na skoro 4 hektara povr┼íine zelene oaze. Ona je funkcionalno obra─Ĺena blokovskim ure─Ĺenjem podzona, te razlikujemo prema svom polo┼żaju u odnosu na frekventnu saobra─çajnicu To┼íin bunar dominantno poslovanje a sa druge strane uz lesni odsek, zelenu mirnu stambenu zonu.

Stambeno poslovni kompleks NEW MINEL residence & office / Galens invest

Stambeno poslovni kompleks NEW MINEL residence & office / Galens invest

Kompleks NEW MINEL residence & office projektovan je u duhu na┼íeg dosadasnjeg izvo─Ĺa─Źkog i investicionog iskustva u kreiranje urbanisti─Źkih zona za humano stanovanje ve─çeg broja budu─çih stanara.

Pozicioniran na gradskoj komunikaciji u vidu ulice To┼íin bunar, u sredi┼ítu Novog Beograda, dela grada sa brzim stepenom razvijanja i urbane transformacije. Lokalitet kompleksa odli─Źno je povezan sa auto putem, aerodromom i ostalim delovima Beograda. Stambeno poslovni kompleks sa─Źinjen je od 3 blokovske postavke slobodnostoje─çih zgrada, sa bruto gra─Ĺevinskom povr┼íinom od preko 120,000 m2.

Stanovanje u kompleksu organizovano je u preko 550 stambenih jedinica razli─Źitih struktura i orjentacija, dok je parkiranje re┼íeno u potpunosti na nivou kompleksa i to u dva nivoa podzemnih gara┼ża sa po dva ulaza i izlaza, sa preko 1000 parking mesta, na povr┼íini ve─çoj od 30.000m2 gara┼żnog prostora. Svi stanovi su odli─Źne orijentacije prema ulici To┼íin bunar ili prema Be┼żaniji sa pogledom na zelenilo. Svaki stan je pojedina─Źno odli─Źno osvetljen i prirodno provetren.

Stambeno poslovni kompleks NEW MINEL residence & office / Galens invest

Stambeno poslovni kompleks NEW MINEL residence & office / Galens invest

U kompleksu su planirani sadr┼żaji za sve starosne generacije, sa de─Źijim depadansom, vrti─çem i igraonicom, mno┼ítvom lokala uslu┼żne, ugostiteljske i komercijalne namene, sa organizovanim sportskim i rekreativnim programima u zatvorenim ili poluzatvorenim prostorima. Stambeni deo kompleksa orjentisan je ka dubini urbane celine, ka zelenoj oazi brda ka Be┼żanijskoj kosi, sa formiranim platoima i prostorima oko zgrada, urbano ure─Ĺenim i opremljenim za prolazak ili boravak na otvorenom i okupljanje.

Poslovni deo kompleksa orjentisan je prema samoj ulici To┼íin bunar, sa planiranom izgradnjom Hotela, sa svim hotelskim sadr┼żajima u sklopu kojih je planiran bazen, spa centar i pripadaju─ça rekreacija u celini hotela ili kao zasebna celina, kancelarijskim sadr┼żajima, poslovanjem i prate─çim sadr┼żajima usluga, ugostiteljstva i komercijalnih i sportsko rekreativnih namena.

Za sigurnost kompleksa predvi─Ĺeno je 24 ─Źasovno fizi─Źko-tehni─Źko obezbe─Ĺenje organizovano kroz planiranu property I facility sluzbu koja ─çe brinuti o svim aspektima NEW MINEL residence & office kompleksa.

Zgrade su osmi┼íljene u arhitektonski modernom, ali razigranom izrazu sa nagla┼íenom fenestracijom i kompozicijom lo─Ĺa i balkona. Poslednje eta┼że su uvu─Źene i zatalasane oslikavaju─çi simboliku pozicije objekata, a i samog dela grada uz dve velike reke i njihove prirodne obline.

Stambeno poslovni kompleks NEW MINEL residence & office / Galens invest

Stambeno poslovni kompleks NEW MINEL residence & office / Galens invest

Materijalizacija pojedinih delova objekata, sa postojanim prirodnim materijalima, oslikava njihov karakter i arhitektonski program. Kompleks je zami┼íljen kao poluzatvorena celina sa svim potrebnim elementima za ┼żivot.

Na novom Beogradu, sve popularnijoj lokaciji za stanovanje, u┼íu┼íkan u zelenoj oazi brda ka Be┼żanijskoj kosi, uz mir, zelenilo i pe┼ía─Źke staze sa jedne i neposredne blizine klju─Źnih mesta i institucija, ┼íkolskih, zdravstvenih ustanova, ┼íoping centara i prostranih bulevara sa druge strane, svojim budu─çim stanarima pru┼żaju komfor, sigurnost i luksuzan enterijer koji su idealni za ┼żivot porodica sa zahtevnim dnevnim obavezama. Zaokru┼żuju─çi prostor protkan bogatim poslovnim, zabavnim i rekreativnim sadr┼żajima, NEW MINEL residence & office, kondominijum koncept pru┼ża privatnost, sigurnost, udoban i kvalitetan ┼żivot svojim budu─çim vlasnicima.

Ve─ç od svojih prvih objekata, kompanija Galens invest postala je prepoznata kao moderan sistem posve─çen stvaranju novih prostora u kojima ┼żivot dobija dimenziju dostojnu potreba savremenog ─Źoveka. Tim mladih iskusnih profesionalaca dokazao je da inovativne ideje mogu postati stvarnost, unapre─Ĺuju─çi ukupnu urbanu sliku Novog Sada projektima poput Pupinove palate, Kraljevog parka i Kej Garden Residence.

Visok nivo profesionalnosti, primena najsavremenijih standarda kao i fleksibilan i neposredan pristup prilago─Ĺen potrebama klijenata, zaslu┼żan je za to ┼íto projekti kompanije Galens invest ne samo da postaju prihva─çeni od strane dru┼ítva, ve─ç bivaju prepoznati kao primer dobre prakse.

www.galens.rs

GALENS INVEST
Hajduk Veljkova 11, Master centar, V sprat, 21000, Novi Sad
+381 21 427 716
+381 64 649 58 80
office.invest@galens.rs
www.galens.rs