Connect with us
Budu─çnost

Totpromet & ArchyEnergy predstavljaju Smart Home u sadašnjosti

Kada ─çe pametna ku─ça postati samo ku─ça, a tehnologija postati neizostavna svakodnevica? Tog dana nas ─Źeka ne samo modernizacija, ve─ç i lep┼íi, efikasniji na─Źin ┼żivota. Zbog toga je sada, vi┼íe nego ikad, va┼żno razumeti tehnologiju i njenu integraciju u na┼íe domove.

Za efikasno grejanje i hla─Ĺenje, kao i modernizaciju postoje─çih sistema, klju─Źno je odabrati optimalna re┼íenja i brzo ih implementirati. Visokokvalitetni i inovativni proizvodi, uz stru─Źnu podr┼íku, osiguravaju zna─Źajne u┼ítede energije. Va┼żno je tako─Ĺe dugoro─Źno planirati instalaciju novih sistema i pametnih tehnologija u doma─çinstvima.

ArchyEnergy logo

U aprilu, Novi Sad postaje epicentar progresivnih ideja i intelektualnih susreta. ArchyEnergy konferencija o zelenoj arhitekturi i odr┼żivom razvoju postaje oaza inspiracije za stru─Źnjake iz razli─Źitih oblasti, od arhitekture do inovativnih tehnologija. Tokom dva dana, 8. i 9. aprila, konferencija ─çe obuhvatiti sedam panela sa preko 40 istaknutih panelista.

Uz to, o─Źekuje nas izlo┼żbeni prostor koji ─çe gra─Ĺevinskim firmama omogu─çiti da predstave najnovije proizvode i usluge posetiocima. Ova dinami─Źna platforma nije samo mesto za umre┼żavanje, ve─ç i pokreta─Ź razmi┼íljanja o inovacijama koje ─çe oblikovati odr┼żivu budu─çnost u gra─Ĺevinskoj industriji.

Imamo zadovoljstvo da Vas obavestimo da ─çe kompanija Totpromet d.o.o., sa svojom predano┼í─çu inovacijama i tehnolo┼íkom napretku, biti deo na┼íe predstoje─çe konferencije. Totpromet d.o.o. je na┼í cenjeni partner koji se isti─Źe u promociji energetske efikasnosti i pametnih re┼íenja za domove. Njihova posve─çenost implementaciji najnovijih tehnologija grejanja, hla─Ĺenja i ventilacije, kao i uvo─Ĺenju sistema pametnih ku─ça, doprinosi stvaranju odr┼żivije budu─çnosti u gra─Ĺevinskom sektoru.

Ovaj sistem, koji pru┼ża visok stepen prilagodljivosti i integracije sa raznim drugim ure─Ĺajima, predstavlja klju─Źnu komponentu za postizanje izuzetne udobnosti u modernim domovima. Na┼ía konferencija isti─Źe va┼żnost tehnolo┼íkih inovacija poput ovog sistema, koje ne samo da olak┼íavaju svakodnevne zadatke vlasnicima, ve─ç i unapre─Ĺuju kvalitet ┼żivota.

Povezivanje sistema sa funkcijama kao ┼íto su kontrola roletni, grejanja, hla─Ĺenja, ventilacije i navodnjavanja omogu─çava korisnicima da efikasno upravljaju energetskim potrebama svojih domova, istovremeno smanjuju─çi tro┼íkove i negativan uticaj na ┼żivotnu sredinu.

Integracija sa sistemima bezbednosti poput alarma, sigurnosnih kamera i video interfona pru┼ża vlasnicima dodatni nivo sigurnosti i mira. Ovakva integracija tehnologije u doma─çinstvo isti─Źe va┼żnost inovacije i prakti─Źne primene tehnolo┼íkih re┼íenja, ┼íto je i zajedni─Źka nit koja se provla─Źi kroz program ArchyEnergy konferencije.

Kada investiramo u pametne sisteme za na┼íe domove, zapravo ula┼żemo u budu─çnost. Ovi sistemi, poput onih koje razvija NGBSH ili Chameleon Smarthome, donose nam mnogo vi┼íe od tehnologije. Oni predstavljaju evoluciju na┼íih domova, pretvaraju─çi ih u inteligentne entitete koji stalno napreduju. Ovi sistemi ─Źesto omogu─çavaju i u┼ítedu novca kroz efikasnije kori┼í─çenje resursa poput energije i vode. Kroz ove inovacije, gradimo ne samo pametne domove, ve─ç i odr┼żivije domove koji prate moderne standarde udobnosti i efikasnosti. Investicija u pametne sisteme za domove je zapravo investicija u na┼íu sigurnost, udobnost i prosperitet, dok istovremeno doprinosi globalnim naporima ka o─Źuvanju resursa i odr┼żivijoj budu─çnosti.

Pored toga UpHome sistem za stambene zajednice, koji je razvijen od strane Chameleon Smarthome pru┼ża mogu─çnost, da se ove inovacije podi┼żu na slede─çi nivo, integracijom cele zajednice sa zajedni─Źkim uslugama i prostorijama. Naime stanogradnja u Srbiji prelazi u fazu kada se sve vi┼íe i vi┼íe grade stanovi umesto ku─ça. Ovim sistemom mo┼że da se re┼íi svaki detalj u stambenim zajednicama, tako da i korisnici, stanari imaju pristup rezervacijama usluga i prostorija, kao i pozivanju lifta, diktiranje brojila, pla─çanje dad┼żbina i sli─Źno. Integracijom solarnih panela, punja─Źa elektri─Źnih automobila, zajedni─Źkog automatskog zasen─Źenja zgrade letnjim danima i grejanja i hla─Ĺenja mo┼że da se postigne ogromna koli─Źina u┼ítede energije. Pored toga UpHome povezuje i stanare zajednice oglasnom tablom unutar aplikacije, gde svaki stanar mo┼że da postavi svoje mi┼íljenje ili komentare. A sve to nudi na srpskom jeziku.

Ukoliko ┼żelite da budete deo ekskluzivnog okupljanja najpresti┼żnijih brendova iz sveta gra─Ĺevinarstva i svojim prisustvom doprinesete stvaranju lep┼íe, zdravije i odr┼żivije budu─çnosti, pozivamo Vas da nas kontaktirate. Va┼ía podr┼íka je klju─Źna za ostvarenje na┼íih zajedni─Źkih ciljeva. Zajedno mo┼żemo izgraditi bolje sutra za sve nas!