Connect with us
Promo

Veličanstvena inovativnost ā€“ LG ARTCOOL

Inovacija može da se definiÅ”e kao početak nečeg novog – ideje, metode, usluge, proizvoda ili tehnologije koja unapređuje postojeće temelje neke oblasti tako da korisnicima pruži originalne i praktične pogodnosti. Inovacije u kućnim aparatima su obično usredsređene na jednu karakteristiku zbog koje bi trebalo da odstupi od konkurencije. Kompanija LG Electronics je promenila ovaj pristup zato Å”to njihova ponuda kućnih aparata poslednje generacije nemaju samo jednu inovativnu specifičnost, već čitavu paletu novih tehnologija koje fundamentalno redefiniÅ”u kako korisnici koriste aparate u domaćinstvu postavljajući nove standarde koji značajno unapređuju celokupno korisničko iskustvo. Jedan od najboljih primera kako to funkcioniÅ”e je klima uređaj LG ARTCOOL.

Počnimo sa estetikom, jer pre nego Å”to upotrebite bilo koji novi proizvod – prvo ga morate videti. To posebno važi za LG ARTCOOL klime kojima je umetnost u nazivu sa dobrim razlogom. Ovo dizajnersko remek delo pleni pažnju i lako se uklapa u svačiji enterijer. Prava lepota je ipak u unutraÅ”njosti klime, a blagodeti brzo rashlađenog (ili ugrejanog vazduha u prostoriji ćete osetiti čim ga uključite. LG ARTCOOL pruža svež i planinski čist vazduh zahvaljujući revolucionarnom sistemu filtracije. Uređaj sadrži predfilter koji zadržava sitne čestice praÅ”ine i služi kao prva linija odbrane, dok UVnanoā„¢ tehnologija koristi UV LED svetlo za eliminisanje bakterija na ventilatoru, tako da vazduh koji izlazi uvek bude sterilisan.

PoÅ”to se automatski čisti iznutra, LG ARTCOOL samostalno isuÅ”uje vlagu da bi zadržao perfektnu higijenu uređaja u svakom trenutku.

Ovi modeli koriste dobro poznati Plasmaster ā„¢ Ionizer + koji uklanja 99% bakterija* iz vazduha, a može da posluži i za efektno neutralisanje brojnih alergena koji su svake sezone aktivni i mogu ugroziti zdravlje ukućana. Pored toga, jonizator može ukloniti ili značajno smanjiti neželjene mirise u sobi poput dima cigarete.**

Najbolji deo LG ARTCOOL klima uređaja je to Å”to pruža viÅ”e pogodnosti uz manju potroÅ”nju električne energije, zahvaljujući pametnoj Inverter tehnologiji koja radi pri maloj brzini, ali omogućava 40% brže hlađenje. Temperatura prostorije se, u kratkom roku, postepeno i ravnomerno menja do željenog nivoa uz značajno manji račun za struju na kraju meseca. Inverter tehnologija dodatno smanjuje jačinu buke uređaja dok je u funkciji, tako da je skoro neprimetan tokom rada. Racionalnija energetska potroÅ”nja može biti čak 70% manja od proseka, a to znači i manje aerozagađenja, tako da korisnici mogu istovremeno da budu ekoloÅ”ki i ekonomski odgovorni.

Svi pametni LG uređaji pružaju potpunu daljinsku kontrolu preko aplikacije ThinQ bilo gde i bilo kada. To znači da možete podesiti savrÅ”enu temperaturu koristeći mobilni telefon i vratiti se kući u osveženu i pročiŔćenu unutraÅ”njost, sve u samo par klikova. Klima uređaji LG ARTCOOL su najbolji primer kako viÅ”e inovativnih tehnologija mogu da pruže maksimalan komfor korisnicima i tako efektno ispunjavaju moto LG-a – život je lep!

# # #

*Institut TUV Rhineland i KTR su testiranjima potvrdili uklanjanje 99,99% bakterija Staphylococcus aureus, Staphylococcus epidermidis i Klebsiella pneumoniae sa ventilatora nakon izloženosti UV LED osvetljenu u trajanju od 4 sata.
**Intertek je potvrdio smanjenu intenzivnost mirisa duvanskog dima od 3.6 na 1.5 nakon 60 minuta.