Connect with us
Arhitektura

Stvaranje dekorativnog betonskog poda – Aditiv Balkan d.o.o.

Stvaramo betonske podove jedinstvenog dizajna ÔÇô uzdi┼żemo obi─Źno u izuzetno!
Primenjujemo najnoviju tehnologiju izrade koju smo izu─Źavali od najboljih italijanskih majstora.

STVARANJE DEKORATIVNOG BETONSKOG PODA POSTAJE VID UMETNOSTI

┼Żelite unikatan i jedinstven pod? Microtopping je prava stvar za vas. Inovativni materijal koji mo┼że da renovira bilo koju povr┼íinu sa svega 3 mm. To je dekorativni pod koji ─çe svakom prostoru dati estetski pe─Źat modernog i minimalisti─Źkog, monolitan bez fugni i dilatacija.

Airport City, tehnika Microtopping, kompanija Aditiv Balkan d.o.o.

Airport City, tehnika Microtopping, kompanija Aditiv Balkan d.o.o.

Dekorativni betonski pod microtopping

Microtopping je materijal sa─Źinjen od te─Źnog polimera i specifi─Źne cementne me┼íavine. Zahvaljuju─çi svojoj debljini od svega 3 mm i izvanrednim sposobnostima prijanjanja, Microtopping je u stanju da pokrije bilo koju povr┼íinu, savr┼íeno prijanja na beton, parket, plo─Źice… Otpornost na udarce, abraziju i pritisak ─Źine ga pogodnim ─Źak i za zonu pove─çanog saobra─çaja, za bilo koji ambijent ili okolnosti. Ovo se odnosi kako na unutra┼ínjost, tako i na spolja┼ínji prostor koji je izlo┼żen razli─Źitim atmosferskim uticajima: ┼ítavi┼íe, microtopping usporava prodiranje vode i soli za odle─Ĺivanje i otporan je na UV zrake i na bilo koje druge vremenske neprilike.

Breakfast&Brunch restoran ÔÇťBoutique TrojkaÔÇŁ, Beograd // Projektant: A4 studio // Foto: Sale Jan─Źevi─ç // Podopolaga─Źki radovi:  Aditiv Balkan d.o.o.

Breakfast&Brunch restoran ÔÇťBoutique TrojkaÔÇŁ, Beograd // Projektant: A4 studio // Foto: Sale Jan─Źevi─ç // Podopolaga─Źki radovi: Aditiv Balkan d.o.o.

Pogodan je i kao zavr┼íni sloj poda preko podnog grejanja, jer prilikom zagrevanja ne otpu┼íta mirise niti bilo kakve supstance i ne remeti kvalitet vazduha. Nakon izrade poda materijalom Microtopping, povr┼íina se dodatno impregnira odgovaraju─çim premazom koji se bira u zavisnosti od namene poda. U ponudi je veoma ┼íirok spektar boja, ─Źak 24 nijansi, sa mogu─çim dobijanjem sjajnog ili mat efekta.

www.aditivbalkan.com

ADITIV BALKAN d.o.o.
Carice Milice 13, 11351 Vin─Źa-Beograd
T. +381 65 29 00 995 (industrijski i dekorativni podovi)
office@aditivbalkan.com
www.aditivbalkan.com