Connect with us
Energetska efikasnost

Kako naći najbolju podršku za vaš projekat?

Velika tražnja dovela je i do hiper ponude gde nije lako razaznati kome se obratiti od inženjera, arhitekata, projektnih biroa i drugih stručnih lica, a da investitor može da bude „miran“, to jest, da zna da dobija upravo ono u šta je investirao.

Čini se da svi sad rade neke projekte. Značajan razvoj gradnje i investicija je doveo do snažne potrebe za stručnim kadrovima, materijalima i sistemima, ali i idejama i inovacijama kojima se postiže specifičnost projekta. Ona je nekad reklamna, a nekad suštinska, jer zaista donosi dodatnu vrednost za investitora, ali i krajnjeg korisnika.

A onda dolazi i izvođenje, od velikih do malih firmi i pojedinaca, teško je spoznati ko je tu zaista „od poverenja“ a ko ne. Slično je i sa ponudom materijala i opreme, malo je toga ostalo od svetske ponude što danas ne možete naći na domaćem tržištu.

Antenall i HIKVISION smart home sistemi

Antenall i HIKVISION smart home sistemi

E sad, šta je tu kvalitet i sigurnost, a šta prilika koju neko koristi – svega ima…

INVESTITOR ŽELI NAJBOLJE ZA SVOJ NOVAC – BRZO, KVALITETNO I POVOLJNO

Upravo traženje rešenja za najbolju odluku kada su projekti u pitanju nas je i dovelo do firme ANTENALL. Iako su poznati kao pouzdan distributer među sistem integratorima na osnovu ponude alarmnih i sigurnosnih sistema, te komunikacione opreme i uređaja, koje uvek imaju u visokom kvalitetu i dobrom lageru, novi segment usluge i pristupa namenjen upravo projektnoj prodaji se izdvojio kao nešto čime ANTENALL izdvaja.

Ekipa inženjera i projektanata je sada deo ANTENALL-ovog tima koji direktno podržava svoje saradnike – sistem integratore, distributere, projektne i građevinske firme sa kompletnom uslugom u pripremi, predmeru, rešenju i realizaciji projekta.

„Shvatili smo da naši saradnici imaju potrebu da, pored proizvoda i sistema proverenih brendova koje nabavljaju iz naše distribucije, sa timom inženjera sa licencama, znanjem i iskustvom koji sada imamo u timu, dobiju svu potrebnu podršku da konkurišu na projektu, a zatim i da ga na najbolji način realizuju“,kaže Milan Arnaut, inženjer koji rukovodi ANTENALL projektnim timom.

Svaki projekat je znamo specifičan, od lokacijskih uslova, do zakonskih zahteva i obaveza, do funkcionalnih i estetskih aspekata koje treba zadovoljiti.

Pa upravo zato i investitor želi da se obrati onima koji mogu da obezbede najoptimalnije rešenje za signalne i telekomunikacione instalacije, sisteme tehničke zaštite i sisteme slabe struje (video nadzor, alarmni sistemi, kontrola pristupa).

Antenall i HIKVISION smart home sistemi

Antenall i HIKVISION smart home sistemi

INŽENJERI SA ISKUSTVOM, ZNANJEM, I SVIM LICENCAMA!

„Tim smo formirali upravo tako da možemo da odgovorimo na sve potrebe naših saradnika i investitora. Imamo licence, tehničko znanje i opremu potrebnu za dobijanje potrebnih dozvola, akta o proceni rizika i zadovoljenje svih standarda i pravila Zakona o građevinarstvu, propisa inženjerske komore i Zakona o privatnom obezbeđenju.“ napominje Jovana Avramović, inženjer u projektom timu.

Kada je potrebno, ekipa izlazi na teren, i na licu mesta definiše stvari koje su potrebne za razvoj dobrog projekta, predmera ili ponude.

Zanimljivo je da i građevinske firme koje pogađaju „ključ u ruke“ i projektantske kuće koje pripremaju „projekat“ kao i izvođači i sistem integratori dolaze upravo u ANTENALL kako bi na jednom mestu dobili svu potrebnu podršku i pomoć, i na kraju, i odlične Hikvision, Roger, Ansec, Duran, ZK Teco ili Fireclass proizvode i sisteme.

PROTIVPOŽARNI SISTEMI

„Protivpožarna rešenja u sistemima stabilnih instalacija su posebno interesantni našim saradnicima. Upravo ovde uz firmu Fireclass i Duran, imamo ponudu kojom možemo da obezbedimo sve potrebe, kako zakonske, tako i funkcionalne. Tu je zaista prilika da pokažemo svo znanje i kvalitet rešenja koje imamo“, kaže Igor Drljača, inženjer u projektnom timu.

MONITORI, LED I LCD EKRANI

Interesantno je da je ANTENALL formirao ozbiljnu ponudu i lager velikih ekrana (LED/LCD) koji su sve češće u projektnim zahtevima saradnika. Ovaj vid komunikacije doživljava ekspanziju primene u različitim oblastima prilikom građenja objekata.

„Projektno možemo realizovati različite dimenzije i oblike ekrana koji pružaju različite multimedijalne sadržaje koji se mogu postaviti na građevinskim objektima različitog tipa.“ reči su inženjera Darka Ćaćića, člana projektnog sektora.

Čini se da ovaj tim zaista može da odgovori na sve zahteve.

Antenall logo

ANTENALL d.o.o.
Ljiljane Krstić 24, 11283 Zemun (Altina)
T. +381 11 6-356-356
office@antenall.rs
www.antenall.rs