Connect with us
Novosti

ACO Multiline Seal in kanal za linijsko odvodnjavanje na Savskom trgu

Prilikom planiranja sistema za odvodnjavanje modernih urbanih sredina, pored njihove efikasnosti u odvodnjavanju, neophodno je obratiti posebnu pa┼żnju i na njihov uticaj na ┼żivotnu sredinu.

ACO Multiline Seal in kanal za linijsko odvodnjavanje, kao direktan rezultat godina inoviranja ulo┼żenih od strane kompanije ACO, predstavlja re┼íenje koje omogu─çava upravo efikasno odvodnjavanje sa pozitivnim uticajem na za┼ítitu podzemnih voda, a samim tim i ┼żivotne sredine. Zbog gumene zaptivke integrisane u telo kanala ovog re┼íenja, omogu─çuje se apsolutna vodonepropusnost u spojevima, ┼íto elimini┼íe bilo kakvu mogu─çnost da ┼ítetne materije sa povr┼íine do─Ĺu do podzemnih voda i time naru┼íe njihov kvalitet.

Kompanija ACO sa ponosom mo┼że da ka┼że da ─çe upravo ovo re┼íenje zajedno sa separatorima naftnih derivata ─Źiniti okosnicu sistema za odvodnjavanje, a time i za┼ítite ┼żivotne sredine u okviru rekonstrukcije Savskog trga u Beogradu.

ACO Multiline Seal in

Inovativna ACO Seal in tehnologija:

  • Apsolutna vodonepropusnost kanala
  • Robusno telo kanala
  • Jednostavno i precizno spajanje kanala
  • Pobolj┼íano samo─Źi┼í─çenje kanala zbog neprekinutih spojeva

Foto: ACO / Multiline Seal In – Pregled sistema

ACO spre─Źava nepopravljivu ┼ítetu ve─ç u ranoj fazi

Padavine koje proti─Źu prometnim povr┼íinama sadr┼że znatno vi┼íe ne─Źisto─ça nego ┼íto mislimo. Ne─Źisto─çe su tokom padavina neizbe┼żno sprane sa gra─Ĺevina i prometnih ulica i odlaze u podzemne vode gde mogu izazvati velike ┼ítete. Neretko sadr┼że te┼íke metale, mineralna ulja, razne sedimente i naftne derivate.

Multiline Seal in

Foto: ACO / Multiline Seal in rešetka

Suo─Źen sa ozbiljnim problemom mogu─çeg zaga─Ĺenja podzemnih voda usled spiranja opasnih materija sa putni─Źkih i ostalih povr┼íina, ACO stru─Źni tim ponudio je ovo inovativno ACO Multiline Seal in re┼íenje za apsolutnu vodonepropusnost spoja kori┼í─çenjem gumene zaptivke integrisane u telo kanala.

ACO gra─Ĺevinski elementi d.o.o.

ACO┬ágra─Ĺevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb | 22314 Krnješevci, Stara Pazova
Tel: +381 22 811 580
Fax: +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs