Connect with us
Promo

Pravi metali za sofisticiran dizajn enterijera

Metalni laminati Homapal, prenose svetlost, refleksiju i kretanja u prostoru, predstavljaju provodnike emocija i ─Źine svaki dizajn sofisticiranim. Tanke metalne povr┼íine od aluminijuma, bakra i ner─Ĺaju─çeg ─Źelika, imaju ┼íiroku primenu u stambenim, poslovnim i ugostiteljskim prostorima.

Homapal inovativni metalni laminati, razvijeni su radi dobijanja intenzivnih taktilnih i vizuelnih senzacija i kao takvi unose energiju i ┼żivahnost u svaki enterijer. Vi┼íe od 140 dekora zbog svoje lepote, boja, izdr┼żljivosti i fleksibilne upotrebe mogu vam biti inspiracija za klasi─Źan, moderan i industrijski dizajn. Sa svojim dimenzijama od 2440×1220 mm, 3050×1220 mm i kod posebnih dekora i 3050×1300 mm, primena Homapal povr┼íina je raznolika. Debljina se kre─çe od 0,8 do 1,4 mm, a radijus mo┼że biti u rasponu od 30 do 300 mm.

Homapal kolekcija objedinjuje prave metalne laminate koji se isti─Źu zahvaljuju─çi me┼íavini jedinstvenih taktilnih povr┼íina i boja, nude─çi tako beskrajne opcije u svetu dizajna enterijera. Metali srebra, zlata, mesinga i bakra unose autenti─Źnost i delikatan sjaj u kreativne prostore. Homapal kolekcija ÔÇô ÔÇ×Oblikovanje emocija u enterijeruÔÇŁ obuhvata pet segmenata visokog standarda i izuzetnog dizajna.

Metalni laminati Homapal

foto: Homapal

ÔÇ×ElementiÔÇŁ ÔÇô dekori iz ove kolekcije, bazirani su na ─Źistim metalima. Sjajni i puni energije, hladni, ali u mogu─çnosti da pru┼że i toplinu, igraju se dinami─Źno sa svetlo┼í─çu i refleksijom. Bronza ÔÇô roze, nebesko plava, srebrna i zlatna, predstavljaju ─Źetiri elementa: vatru, vodu, vazduh i zemlju. Pa┼żljivo odabrani tonovi ove kolekcije oslikavaju fine nijanse ┼żivahne razli─Źitosti.

ÔÇ×KretanjeÔÇŁ ÔÇô jedinstveni dekori za nepogre┼íiv dizajn. Svaka povr┼íina ove kolekcije autenti─Źna je i pru┼ża beskrajne mogu─çnosti u dizajnu enterijera. Dekori kolekcije ÔÇťKretanjeÔÇŁ pru┼żaju ose─çaj razigranosti svakom enterijeru. U kombinaciji sa adekvatnim osvetljenjem, svakom enterijeru daju luksuzan izgled i ÔÇ×wowÔÇŁ efekat. Zahvaljuju─çi inovativnoj tehnologiji sinhronizovanog utiskivanja, stvaraju se jedinstvene povr┼íine izra┼żajnih tekstura.

Metalni laminati Homapal

foto: Homapal

ÔÇ×PerspektiveÔÇŁ ÔÇô dekori kolekcije koji su ma┼ítoviti, ┼żivahni i uzbudljivi. Bazirani su na industrijskim elementima sa harmoni─Źnom me┼íavinom efektnih nijansi. Proiza┼íli su iz neophodnosti industrijskih zahteva. Kolekcija vas poziva da otkrijete raznolikost sveta i da ga sagledate i osetite iz drugih, jo┼í uvek stranih, perspektiva.

ÔÇ×Magnetne tableÔÇŁ ÔÇô komunikativne povr┼íine koje poma┼żu da se vizualizuju koncepti, zapi┼íu ideje, objasne tokovi misli i upamte oni najva┼żniji doga─Ĺaji.
Bilo da ih koristite kao kartice, postere ili planove zabele┼żene tokom ÔÇťbrainstorming-aÔÇŁ, sve tragove ispisane markerom ili kredom mo┼żete otkloniti bez napora. Magnetne table donose fleksibilnost i autenti─Źnost tokom svake prezentacije.

Metalni laminati Homapal

foto: Homapal

ÔÇ×SRMÔÇŁ ÔÇô mat povr┼íine, sinhronizovane teksture koje su otporne na ogrebotine. Dekori ove kolekcije su pravi metali za vodoravne unutra┼ínje primene. Zahvaljuju─çi svojstvu koje spre─Źava ostavljanje otisaka prstiju, kao i otpornosti na ogrebotine, metalni laminati otvaraju novu dimenziju u dizajnu enterijera. Sa ovim svojstvima mogu se bez oklevanja koristiti i horizontalno, kombinuju─çi na taj na─Źin moderno i funkcionalno.

Pinoles logo

Pinoles d.o.o.
Maloprodaja – Ju┼żni bulevar 2, 11118 Beograd
M: +381 64 860 1905
razvoj@pinoles.com
www.pinoles.com