Connect with us
Novosti

Kvalitetan kancelarijski nameštaj = Produktivniji zaposleni

Slo┼żi─çete se sa nama da prijatno radno okru┼żenje, odnosno lep i funkcionalan prostor, osim ┼íto pospe┼íuje produktivnost radnika ostavlja i sna┼żan utisak na klijente.

Neure─Ĺen ili pak monoton radni prostor osim ┼íto ┼íalje negativnu sliku klijentima, podsvesno uti─Źe i na zaposlene da efikasno obavljaju svoje radne zadatke. Ako uzmemo u obzir i ─Źinjenicu da su zaposleni ─Źesto izlo┼żeni i pritisku na radnom mestu, nije lako odr┼żati konstantu i biti stalno na visini zadatka. U ovom slu─Źaju oni su ili oslonjeni na kolegijum ili na radno okru┼żenje, koje ne samo doprinosi boljoj organizaciji nego i unapre─Ĺuje mentalni sklop samog radnika.

Kako pove─çati produktivnost zaposlenih?

Kako bi va┼íi zaposleni dali svoj maksimum, trebalo bi da im obezbedite potrebne, ali i prijatne, uslove za rad, kao i efektivnu i fer saradnju. Enterijer je sasvim sigurno primaran kod poslovnog prostora. Prijatno i opu┼íteno radno okru┼żenje idu u prilog poslovnog prostora koji ostavlja sna┼żan utisak na zaposlene i klijente, a osim toga uti─Źe i na produktivnost kompanije.

Kako biste obezbedili moderan dizajn svog poslovnog prostora, trebalo bi obratiti pa┼żnju i na udobnost i na fleksibilnost kancelarijskog name┼ítaja koji treba da omogu─çi nesmetano izvr┼íavanje radnih zadataka. Potrebno je kreirati svaki deo poslovnog prostora spram zaposlenih koji u njemu borave.┬áKancelarijske stolice i stolovi su klju─Źne kod opremanja kancelarija i njihov kvalitet, udobnost i fleksibilnost zna─Źajno odre─Ĺuju produktivnost u radu. Kompanija „Stolovi & Stolice“ ─Źiji je moto „U lepom radim, u lepom ┼żivim“ obezbedi─çe vam kancelarijski name┼ítaj visokih performansi.┬á

ergonomska stolica

Foto: Stolovi i Stolice / Dokazano je da su radnici za 17.5% vi┼íe produktivniji kada sede u ergonomskim stolicama, dok sa druge strane, 17,7% njih posti┼że bolje rezultate u stolicama koje se prilago─Ĺavaju obliku tela

Da biste obezbedili maksimalan komfor na radnom mestu, ali i izbegli tegobe nastale kao posledica vi┼íe─Źasovnog sedenja, najbolji izbor su sasvim sigurno ergonomske stolice. Ergonomske stolice dizajnirane su tako da najbolje budu prilago─Ĺene ljudskom telu.┬á S toga, ovaj komad name┼ítaja ne samo da je efikasan u prevenciji deformacije ki─Źme i bolova u le─Ĺima, nego obezbe─Ĺuje komfor pri kontinuiranom sedenju.

Kompanija Stolovi i Stolice vam nudi veliki asortiman ergonomskih stolica koje će transformisati vaš radni prostor i obezbediti maksimalnu podršku tokom rada.

Za prijatan i udoban rad, pored kvalitetne ergonomske stolice, va┼żnu ulogu ima i radni sto. U idealnim uslovima bi bilo da mo┼żete da podesite visinu kancelarijskog stola. Me─Ĺutim, to nije uvek mogu─çe. Zato je va┼żno, da kancelarijski radni sto bude optimalne visine i dimenzija. Ipak, ukoliko ste u mogu─çnosti da va┼íim zaposlenima ogu─çite slobodan rad u kancelariji, koji je ispunjen fokusom na posao, a ne na kancelarijski name┼ítaj, trebalo bi da razmislite o investiciji koja ─çe doprineti tome da se zaposleni ugodno ose─çaju dok obavljaju svoje poslovne du┼żnosti. Obezbedite va┼íim zaposlenima fleksibilan kancelarijski sto. Na┼ía preporuka je definitivno ergo podesivi sto. Zahvljuju─çi konstrukciji ergo stola, dobijate vi┼íe mesta i za ra─Źunarsku opremu.┬á

ergo sto

Foto: Stolovi i Stolice / Ergo podesivi sto sa dva BOSCH elektromotora

Za kraj, ali ne manje bitno, na produktivnost va┼íih zaposlenih uti─Źu i toplina i udobnost poslovnog okru┼żenja. Rezultati mnogih istra┼żivanja pokazala su da idealna temperatura radnog prostora iznosi 21,6 stepeni celzijus, i┬á firme koje imaju instaliran sistem za regulaciju toplote mogu pove─çati efikasnost svojih radnika za 2,8%.┬á

Ukoliko va┼ía kompanija ima „otvoren plan“ poslovnog prostora, va┼íe poslovanje, ali i energetsku efikasnost mo┼żete unaprediti pregradnim panelima kompanije Stolovi & Stolice.┬á Prilikom instaliranja pregradnih panela, obezbedi─çete va┼íim zaposlenima manji nivo buke i unaprediti privatnost na radnom mestu. U ovom slu─Źaju, oni ─çe se vi┼íe fokusirati na posao, bez da ih ometa ono sto ┼íto se doga─Ĺa pored njih.

Stolovi i Stolice – kancelarijski name┼ítaj
info@stoloviistolice.com
Filipa Višnjića 17a, 21000 Novi Sad
Tel: +381 (0)65 876 13 08, +381 (0)63 526 865