Connect with us
Novosti

Kvalitetan kancelarijski nameštaj = Produktivniji zaposleni

Složićete se sa nama da prijatno radno okruženje, odnosno lep i funkcionalan prostor, osim što pospešuje produktivnost radnika ostavlja i snažan utisak na klijente.

Neuređen ili pak monoton radni prostor osim što šalje negativnu sliku klijentima, podsvesno utiče i na zaposlene da efikasno obavljaju svoje radne zadatke. Ako uzmemo u obzir i činjenicu da su zaposleni često izloženi i pritisku na radnom mestu, nije lako održati konstantu i biti stalno na visini zadatka. U ovom slučaju oni su ili oslonjeni na kolegijum ili na radno okruženje, koje ne samo doprinosi boljoj organizaciji nego i unapređuje mentalni sklop samog radnika.

Kako povećati produktivnost zaposlenih?

Kako bi vaši zaposleni dali svoj maksimum, trebalo bi da im obezbedite potrebne, ali i prijatne, uslove za rad, kao i efektivnu i fer saradnju. Enterijer je sasvim sigurno primaran kod poslovnog prostora. Prijatno i opušteno radno okruženje idu u prilog poslovnog prostora koji ostavlja snažan utisak na zaposlene i klijente, a osim toga utiče i na produktivnost kompanije.

Kako biste obezbedili moderan dizajn svog poslovnog prostora, trebalo bi obratiti pažnju i na udobnost i na fleksibilnost kancelarijskog nameštaja koji treba da omogući nesmetano izvršavanje radnih zadataka. Potrebno je kreirati svaki deo poslovnog prostora spram zaposlenih koji u njemu borave. Kancelarijske stolice i stolovi su ključne kod opremanja kancelarija i njihov kvalitet, udobnost i fleksibilnost značajno određuju produktivnost u radu. Kompanija „Stolovi & Stolice“ čiji je moto „U lepom radim, u lepom živim“ obezbediće vam kancelarijski nameštaj visokih performansi. 

ergonomska stolica

Foto: Stolovi i Stolice / Dokazano je da su radnici za 17.5% više produktivniji kada sede u ergonomskim stolicama, dok sa druge strane, 17,7% njih postiže bolje rezultate u stolicama koje se prilagođavaju obliku tela

Da biste obezbedili maksimalan komfor na radnom mestu, ali i izbegli tegobe nastale kao posledica višečasovnog sedenja, najbolji izbor su sasvim sigurno ergonomske stolice. Ergonomske stolice dizajnirane su tako da najbolje budu prilagođene ljudskom telu.  S toga, ovaj komad nameštaja ne samo da je efikasan u prevenciji deformacije kičme i bolova u leđima, nego obezbeđuje komfor pri kontinuiranom sedenju.

Kompanija Stolovi & Stolice vam nudi veliki asortiman ergonomskih stolica koje će transformisati vaš radni prostor i obezbediti maksimalnu podršku tokom rada.

Za prijatan i udoban rad, pored kvalitetne ergonomske stolice, važnu ulogu ima i radni sto. U idealnim uslovima bi bilo da možete da podesite visinu kancelarijskog stola. Međutim, to nije uvek moguće. Zato je važno, da kancelarijski radni sto bude optimalne visine i dimenzija. Ipak, ukoliko ste u mogućnosti da vašim zaposlenima ogućite slobodan rad u kancelariji, koji je ispunjen fokusom na posao, a ne na kancelarijski nameštaj, trebalo bi da razmislite o investiciji koja će doprineti tome da se zaposleni ugodno osećaju dok obavljaju svoje poslovne dužnosti. Obezbedite vašim zaposlenima fleksibilan kancelarijski sto. Naša preporuka je definitivno ergo podesivi sto. Zahvljujući konstrukciji ergo stola, dobijate više mesta i za računarsku opremu. 

ergo sto

Foto: Stolovi i Stolice / Ergo podesivi sto sa dva BOSCH elektromotora

Za kraj, ali ne manje bitno, na produktivnost vaših zaposlenih utiču i toplina i udobnost poslovnog okruženja. Rezultati mnogih istraživanja pokazala su da idealna temperatura radnog prostora iznosi 21,6 stepeni celzijus, i  firme koje imaju instaliran sistem za regulaciju toplote mogu povećati efikasnost svojih radnika za 2,8%. 

Ukoliko vaša kompanija ima „otvoren plan“ poslovnog prostora, vaše poslovanje, ali i energetsku efikasnost možete unaprediti pregradnim panelima kompanije Stolovi & Stolice.  Prilikom instaliranja pregradnih panela, obezbedićete vašim zaposlenima manji nivo buke i unaprediti privatnost na radnom mestu. U ovom slučaju, oni će se više fokusirati na posao, bez da ih ometa ono sto što se događa pored njih.

www.stoloviistolice.com
info@stoloviistolice.com
Filipa Višnjića 17a, 21000 Novi Sad
Tel: +381 (0)65 876 13 08, +381 (0)63 526 865