Connect with us
Promo

Å irbegović inženjering – Vodeća pozicija među građevinskim kompanijama u regionu

Å ta su do sada uradili?

ā€žPonosni smo Å”to radimo sa najrenomiranijim firmama u regionu na izuzetno značajnim i zahtevnim projektima gde zajedno sa ostalim učesnicima postavljamo nove standarde u građevinarstvu. Kvalitet naÅ”ih proizvoda i zadovoljstvo kupaca ostaje naÅ”e stalno opredeljenje kao najbolja garancija za uspeÅ”no poslovanjeā€, navode u kompaniji Å irbegović.

ŠIRBEGOVIĆ GRADI NAJVEĆI TRŽNI CENTAR U REGIONU

Armirano betonska konstrukcija kompanije Å irbegović iz Gračanice postavljena je na najvećem regionalnom tržnom centru ā€žBelgrade Waterfront Galerijaā€ u Beogradu, objavljeno je na stranici ove bh. kompanije. BW Galerija, najveći regionalni tržni centar, postaće ključna maloprodajna, zabavna i destinacija za provođenje slobodnog vremena.

Tržni centar ā€žBW Galerijaā€ Beograd, Srbija

foto: Å irbegović Inženjering / Tržni centar ā€žBW Galerijaā€ Beograd, Srbija

ZAGREB DOBIO NOVI TRŽNI CENTAR

Na 8.000 kvadratnih metara u Zagrebu otvoren je novi trgovački centar Arena Park. Ono Å”to treba istaći jeste da je radove na izgradnji armirano-betonske konstrukcije izvodila kompanija Å irbegović Inženjering iz Gračanice. Tomislav Dekalić, donedavni direktor Arena Centra u razgovoru za Poslovni dnevnik je otkrio kako se radi o investiciji od oko 12 miliona eura. Iza ove investicije stoji južnoafrička grupacija NEPI Rockcastle, vlasnik Arena centra, ima 11 prodavnica i kafiće.

ŠIRBEGOVIĆ GRADI SPORTSKU DVORANU U ROGATICI

Načelnik opÅ”tine Rogatica Milorad Jagodić potpisao je ugovor o izvođenju prve faze radova na izgradnji sportske dvorane u Rogatici. Vrednost ovih radova je 404.000 KM, a izvođač je kompanija Å irbegović iz Gračanice. Prva faza obuhvata zemljane i betonske radove, a reč je o najsavremenijoj sportskoj dvorani koja će imati 890 mesta, pomoćnu salu za treninge, službene i poslovne prostore.

www.sirbegovic.com

ŠIRBEGOVIĆ INŽENJERING,
Branilaca grada bb, 75320 Gračanica, BIH
T. +387 35 700 000
F. +387 35 700 979
info@sirbegovic.com
www.sirbegovic.com