Connect with us
Promo

┼áirbegovi─ç in┼żenjering – Vode─ça pozicija me─Ĺu gra─Ĺevinskim kompanijama u regionu

Šta su do sada uradili?

ÔÇ×Ponosni smo ┼íto radimo sa najrenomiranijim firmama u regionu na izuzetno zna─Źajnim i zahtevnim projektima gde zajedno sa ostalim u─Źesnicima postavljamo nove standarde u gra─Ĺevinarstvu. Kvalitet na┼íih proizvoda i zadovoljstvo kupaca ostaje na┼íe stalno opredeljenje kao najbolja garancija za uspe┼íno poslovanjeÔÇŁ, navode u kompaniji ┼áirbegovi─ç.

┼áIRBEGOVI─ć GRADI NAJVE─ćI TR┼ŻNI CENTAR U REGIONU

Armirano betonska konstrukcija kompanije ┼áirbegovi─ç iz Gra─Źanice postavljena je na najve─çem regionalnom tr┼żnom centru ÔÇ×Belgrade Waterfront GalerijaÔÇŁ u Beogradu, objavljeno je na stranici ove bh. kompanije. BW Galerija, najve─çi regionalni tr┼żni centar, posta─çe klju─Źna maloprodajna, zabavna i destinacija za provo─Ĺenje slobodnog vremena.

Tr┼żni centar ÔÇ×BW GalerijaÔÇŁ Beograd, Srbija

foto: ┼áirbegovi─ç In┼żenjering / Tr┼żni centar ÔÇ×BW GalerijaÔÇŁ Beograd, Srbija

ZAGREB DOBIO NOVI TR┼ŻNI CENTAR

Na 8.000 kvadratnih metara u Zagrebu otvoren je novi trgova─Źki centar Arena Park. Ono ┼íto treba ista─çi jeste da je radove na izgradnji armirano-betonske konstrukcije izvodila kompanija ┼áirbegovi─ç In┼żenjering iz Gra─Źanice. Tomislav Dekali─ç, donedavni direktor Arena Centra u razgovoru za Poslovni dnevnik je otkrio kako se radi o investiciji od oko 12 miliona eura. Iza ove investicije stoji ju┼żnoafri─Źka grupacija NEPI Rockcastle, vlasnik Arena centra, ima 11 prodavnica i kafi─çe.

┼áIRBEGOVI─ć GRADI SPORTSKU DVORANU U ROGATICI

Na─Źelnik op┼ítine Rogatica Milorad Jagodi─ç potpisao je ugovor o izvo─Ĺenju prve faze radova na izgradnji sportske dvorane u Rogatici. Vrednost ovih radova je 404.000 KM, a izvo─Ĺa─Ź je kompanija ┼áirbegovi─ç iz Gra─Źanice. Prva faza obuhvata zemljane i betonske radove, a re─Ź je o najsavremenijoj sportskoj dvorani koja ─çe imati 890 mesta, pomo─çnu salu za treninge, slu┼żbene i poslovne prostore.

www.sirbegovic.com

┼áIRBEGOVI─ć IN┼ŻENJERING,
Branilaca grada bb, 75320 Gra─Źanica, BIH
T. +387 35 700 000
F. +387 35 700 979
info@sirbegovic.com
www.sirbegovic.com