Connect with us
Novosti

ÔÇ×Radna akcija sa TamaromÔÇť u novoj sezoni ponovo uz podr┼íku Erste Banke

Autorka televizijske emisije ÔÇ×Radna akcija sa TamaromÔÇť Tamara Gruji─ç, u ime izvr┼íne produkcije ÔÇ×TrianglÔÇť, i Jasna Terzi─ç, ─Źlanica Izvr┼ínog odbora Erste Banke potpisale su ugovor o sponzorstvu prema kojem ─çe Erste Banka biti sponzor predstoje─çeg, 11. serijala ove emisije. Potpisivanjem ugovora na simboli─Źan na─Źin obele┼żeno je ta─Źno 10 godina od kada je Banka prvi put podr┼żala ovaj serijal.

Nova sezona ÔÇ×Radne akcije sa TamaromÔÇť ima─çe 14 epizoda i bi─çe emitovana u septembru na TV Prva. Kao i u svim proteklim godinama, autorka i voditeljka serijala Tamara Gruji─ç i njen tim poseti─çe razli─Źite krajeve Srbije, poma┼żu─çi najugro┼żenijim ljudima i njihovim porodicama da izgrade novi ┼żivot i novi po─Źetak ÔÇô u novom domu. Podr┼íku ─çe dobiti 13 porodica, a u okviru specijalne akcije bi─çe renoviran i ogranak Muzi─Źke ┼íkole ÔÇ×Stevan Hristi─çÔÇť u selu Korminjane kod Kosovske Kamenice, koju poha─Ĺa 113 u─Źenika.

Osim pri─Źe o dobroti, humanosti i prijateljstvu, Tamara nas u svakoj epizodi upoznaje i sa lepotama prirode, kulturom, obi─Źajima i znamenitostima koji krase te krajeve. Pored podr┼íke unapre─Ĺenju kvaliteta ┼żivota odabranih porodica, odnosno produkciji serijala, Banka ─çe porodicama umesto poklona za useljenje, pru┼żiti finansijsku podr┼íku, ta─Źnije uve─çati ku─çni bud┼żet.

Svaka od podr┼żanih porodica dobi─çe nov─Źanu podr┼íku u iznosu 120.000 dinara

ÔÇ×Neke vrednosti su vanvremenske, traju i va┼że zauvek. ─îiniti dobro delo, biti solidaran, izgraditi drugima osnovu za dalji prosperitet su neke od njih. Kad je o ovim vrednostima re─Ź, ÔÇśRadna akcija sa TamaromÔÇÖ i Erste Banka govore istim jezikom. Kao neodvojivi deo zajednice u kojoj ┼żivimo i radimo, trudimo se da svakodnevno doprinosimo pobolj┼íanju kvaliteta ┼żivota na┼íih sugra─Ĺana i sa ponosom isti─Źemo, Banka ÔÇô to su ljudi. I zbog toga nam je veliko zadovoljstvo da ponovo sara─Ĺujemo sa na┼íom Tamarom, koja sa svojim timom neumorno poma┼że svim ovim divnim porodicama da imaju bolje uslove za ┼żivotÔÇť, izjavila je Jasna Terzi─ç, ─Źlanica Izvr┼ínog odbora Erste Banke.

Banka ─çe u podr┼íku ugro┼żenim porodicama u ovoj sezoni ulo┼żiti ukupno 2.250.000 dinara.

ÔÇ×Veoma sam sre─çna zbog ponovne saradnje sa Erste Bankom, kojom na neki na─Źin obele┼żavamo i jubilej, 10 godina od na┼íeg prvog partnerstva. Osim gra─Ĺevinskog materijala i druge robe koja je potrebna za kompletnu adaptaciju ku─çe, svaka saradnja kojom se direktno poma┼że porodici u na┼íim akcijama, ┼íto je sada i slu─Źaj, me pre svega ljudski raduje i ─Źini veoma ponosnom. U dana┼ínje vreme otu─Ĺenosti, fizi─Źke i socijalne distance, nedostatka empatije, stalne trke za obezbe─Ĺivanjem egzistencije, prava je umetnost prona─çi vrednosti koje na┼ía emisija i ova saradnja promovi┼íu: ponovno spajanje sa krajnje humanim ciljem pru┼żanja pomo─çi socijalno ugro┼żenim porodicama u na┼íoj zemljiÔÇť, rekla je Tamara Gruji─ç, autorka i voditeljka emisije.

ÔÇ×Dodala bih da Erste Banku, osim saradnje sa na┼íom produkcijom, karakteri┼íe i veoma visok nivo svesti o dru┼ítvenoj odgovornosti ukorenjenoj u svakodnevnoj poslovnoj praksi, o ─Źemu svedo─Źi i ─Źinjenica da su mi se samoinicijativno javili sa predlogom nove podr┼íke. Zbog toga mi je jo┼í dra┼że ┼íto je upravo Erste ponovo deo na┼íeg timaÔÇť, zaklju─Źila je.

ugovor

Potpisivanje ugovora o sponzorstvu emisije ‘Radna akcija sa Tamarom’

Od 2011. godine do danas, serijal Tamare Gruji─ç i njenog tima pomogao je stotinama porodica. Renovirano je nekoliko hiljada kvadrata stambenog prostora, a privredne kulture su zasa─Ĺene na nekoliko hektara zemlje. Na kraju svake sezone, ekipa je akcije pro┼íirivala snimanjem specijalnih epizoda, koje su podrazumevale renoviranje udru┼żenja ranjivih grupa ljudi ili osnovnih ┼íkola.

Erste Banka od po─Źetka svog postojanja, u skladu sa strategijom dru┼ítveno odgovornog poslovanja, pru┼ża kontinuiranu, proaktivnu i strate┼íku podr┼íku daljem razvoju lokalnih zajednica u kojima posluje, a i ┼íire. Banka ih podr┼żava oslu┼íkuju─çi njihove potrebe, izazove i potencijale kroz razli─Źite programe ulaganja, poput programa sponzorstava, donacija, volonterskih akcija zaposlenih, ali i razvoja i promocije filantropije, mentorstva i edukacije.