Connect with us
Arhitektura

Seminar ÔÇťArhitekti / Projektanti / Prakti─ŹariÔÇŁ u Kalemegdan Business Centru

17. Beogradska internacionalna nedelja arhitekture

Seminar ÔÇťArhitekti / Projektanti / Prakti─ŹariÔÇŁ u okviru programa 17. Beogradske internacionalne nedelje arhitekture ÔÇô BINA bi─çe odr┼żan u petak 3. juna od 10 do 16 ─Źasova u Kalemegdan Business Centru. Ovaj seminar predstavlja seriju predavanja za profesionalce posve─çene usavr┼íavanju i unapre─Ĺenju znanja u povezivanju arhitekture i najnovijih tehni─Źko-tehnolo┼íkih i inovativnih proizvoda i materijala.

BINA

Foto: BINA

Predavanja imaju cilj da nadograde profesionalna arhitektonska, projektantska i prakti─Źna iskustva, kao i da prona─Ĺu odr┼żiva re┼íenja koja su okrenuta budu─çnosti arhitekture. Permanentnom edukacijom i deljenjem iskustava sa ostalim strukama i disciplinama arhitekti putem seminara sti─Źu nova znanja koja su primenljiva u praksi.

BINA

Foto: BINA

Uvodnu re─Ź da─çe Milan ─Éuri─ç, predsednik Udru┼żenja arhitekata Srbije. U okviru seminara svoja vi─Ĺenja arhitekture kroz svoje najnovije projekte prezentova─çe arhitektonski studio Remorker Architects, Du┼íica Toti─ç i Marko Koro┼íec, Beograd, kao i arhitektonski studio Modelart arhitekti i Centar za digitalni dizajn, Dejan Mitov, Jelena Mitov i Krsto Radovanovi─ç, Novi Sad, dok ─çe nam predstavnici kompanija Eurodom, Alumil, Mapei, Aco, Knauf, Xella i Schneider Electric otkriti najnovija istra┼żivanja primenjenih materijala u skladu sa odr┼żivim tehnolo┼íkim sistemima.

Predavanja se realizuju u saradnji sa In┼żenjerskom komorom Srbije.

17. Beogradska internacionalna nedelja arhitekture

Beogradska internacionalna nedelja arhitekture – BINA 2022
+381 11 26 24 858
bina.centar@gmail.com
office@bina.rs
www.bina.rs