Connect with us
Novosti

Sve je spremno za nau─Źno stru─Źnu konferenciju „Sfera 2019: Tehnologija betona“

Kompanija Sfera d.o.o. Mostar u saradnji sa Gra─Ĺevinskim fakultetom Sarajevo, IGH institutom iz Zagreba, te GIT institutom iz Tuzle, organizuje VII po redu Me─Ĺunarodnu nau─Źno stru─Źnu konferenciju “Sfera 2019:Tehnologija betona“ koja ─çe se odr┼żati 26. i 27.03.2019. godine u Hotelu Hills u Sarajevu.

Kompanija Sfera ovakve doga─Ĺaje uvijek radi u saradnji sa realnim sektorom.

„Naravno, uvijek u toku sve─Źanog obra─çanja obrate se i gosti, koji doprinose razvoju odre─Ĺenog sektora ili regije. Ovog puta, pored obra─çanja ispred Gra─Ĺevinskog fakulteta iz Sarajeva i kompanije Sfera d.o.o., u sve─Źanom dijelu otvaranja manifestacije, imat ─çemo obra─çanje i ispred Federalnog ministarstva prostornog ure─Ĺenja, kao i gdina Branimira Muid┼że u ulozi direktora Tvornice Cementa Kakanj d.d. i predsjednika Vije─ça stranih investitora BiH. Konferenciju ─çe slu┼żbeno otvoriti gospodin Mirsad Ja┼íarspahi─ç, potpredsjednik Privredne komore FBiH“, kazali su iz kompanije Sfera.

Konferencija je dvodnevnog karaktera, te ─çe se oba dana odr┼żavati predavanja i prezentacije stru─Źnjaka koji ─çe govoriti o razli─Źitim temama, a vezanim za tehnologiju betona. Drugi dan bit ─çe odr┼żana i panel diskusija o temi konferencije, u kojoj ─çe govoriti predstavnici kompanija i nauke.

Sponzori ovogodi┼ínje konferencije su kompanije: Sika BH d.o.o., Tvornica Cementa Kakanj d.d., Pinky-S d.o.o., te kompanija Penetron. Partneri i izlaga─Źi konferencije su: TKK d.o.o., Fabrika cementa Lukavac d.d., Put In┼żenjering d.o.o., Brend Xypex, MC Bauchemie d.o.o., Nexe beton d.o.o, Tehna d.o.o., Transportbeton d.o.o., BT3BH d.o.o., Beton Lu─Źko d.o.o., Xella d.o.o., Hering d.d., Martini Gradnja d.o.o., Kelteks d.o.o., Guma-M d.o.o., Inter d.o.o., Duly d.o.o., te kompanija Beton Ing d.o.o.

Sfera 2019: Tehnologija betona

Sponzori i partneri konferencije SFera 2019: Tehnologija betonaÔÇŁ

„Ovo je konferencija na kojoj ─çemo imati najvi┼íe izlaga─Źa, a neki od njih su direktni konkurenti na terenu. Naravno, to ┼íto su svi podr┼żali ovakav doga─Ĺaj, nama daje za pravo da ka┼żemo da se definitivno u ovoj industriji te┼żi ka zajedni─Źkim ciljevima porasta rada i stabilnosti tr┼żi┼íta“, dodaju iz Sfere.

SFera d.o.o.
─îevrina 9a, 88000 Mostar
T. +387 36 578 259
M. +387 66 589 305
marketing@sfera.ba
www.2019.sfera.ba