Connect with us
Gra─Ĺevina

Petodnevni Me─Ĺunarodni sajam ma┼íina na beogradskom sajmu u halama 5 i 9

Paralelno sa 55. Me─Ĺunarodnim sajmom name┼ítaja, opreme i unutra┼ínje dekoracije odvija─çe se 55. Me─Ĺunarodni sajam ma┼íina, alata i repromaterijala iz oblasti drvne industrije, koji ─çe trajati dan kra─çe – od 7. do 11. novembra u halama 5 i 9.

55. me─Ĺunarodni sajam name┼ítaja u Beogradu

Sajam nameštaja, Beograd / Foto: www.sajamnamestaja.rs

Od izuzetne va┼żnosti za drvno prera─Ĺiva─Źku industriju, sajam je platforma koja okuplja sve proizvo─Ĺa─Źe i aktere industrije name┼ítaja i drvne industrije kao mesto gde se premijerno predstavljaju tehni─Źko-tehnolo┼íke inovacije.

┼áiroka paleta sajamske ponude obuhvata: repromaterijale za izradu name┼ítaja uklju─Źuju─çi gra─Ĺu, stolarske plo─Źe, furnire, folije, kant trake i dr., repromaterijale za povr┼íinsku obradu i spajanje, boje i lakove, sve vrste lepkova, razre─Ĺiva─Źa, brusnih papira i dr. Asortiman okova i ukrasa za name┼ítaj ─Źine: bravice, ┼íarke, kvake, ru─Źice, ┼żice, opruge i ukrasni elementi, a ponudu repromaterijala dopunjuje i bogat izbor tekstila, tkanina i ko┼że za name┼ítaj, tehnolo┼íki novi materijali, poliuretanske pene, elementi od gume i plastike, sun─Ĺeri i dr.

Najsavremenije ma┼íine koje omogu─çavaju visoku preciznost primarne obrade drveta, izrade i zavr┼íne obrade, pilane, su┼íare, kao i mehani─Źki, elektri─Źni i pneumatski alati prikaza─çe na sajmu kojom brzinom se inoviraju i razvijaju perspektivne industrije – drvna i industrija name┼ítaja. Pored reprezentativnih doma─çih predstavnika i brendova, zapa┼żen broj izlaga─Źa dolazi iz Nema─Źke, Italije, Turske, Slovenije, RumunijeÔÇŽ

Prate─çi program

Ukupnoj slici o manifestaciji kao multimedijalnom doga─Ĺaju doprine─çe sadr┼żajan prate─çi program koji uklju─Źuje konferencije, prezentacije i predavanja. Sve─Źano otvaranje manifestacije: utorak 7. novembar.