Connect with us
Građevina

Petodnevni Međunarodni sajam mašina na beogradskom sajmu u halama 5 i 9

55. međunarodni sajam nameštaja u Beogradu

Paralelno sa 55. Međunarodnim sajmom nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije odvijaće se 55. Međunarodni sajam mašina, alata i repromaterijala iz oblasti drvne industrije, koji će trajati dan kraće – od 7. do 11. novembra u halama 5 i 9.

55. međunarodni sajam nameštaja u Beogradu

Foto: Beogradski sajam

Od izuzetne važnosti za drvno prerađivačku industriju, sajam je platforma koja okuplja sve proizvođače i aktere industrije nameštaja i drvne industrije kao mesto gde se premijerno predstavljaju tehničko-tehnološke inovacije.

Široka paleta sajamske ponude obuhvata: repromaterijale za izradu nameštaja uključujući građu, stolarske ploče, furnire, folije, kant trake i dr., repromaterijale za površinsku obradu i spajanje, boje i lakove, sve vrste lepkova, razređivača, brusnih papira i dr. Asortiman okova i ukrasa za nameštaj čine: bravice, šarke, kvake, ručice, žice, opruge i ukrasni elementi, a ponudu repromaterijala dopunjuje i bogat izbor tekstila, tkanina i kože za nameštaj, tehnološki novi materijali, poliuretanske pene, elementi od gume i plastike, sunđeri i dr.

Najsavremenije mašine koje omogućavaju visoku preciznost primarne obrade drveta, izrade i završne obrade, pilane, sušare, kao i mehanički, električni i pneumatski alati prikazaće na sajmu kojom brzinom se inoviraju i razvijaju perspektivne industrije – drvna i industrija nameštaja. Pored reprezentativnih domaćih predstavnika i brendova, zapažen broj izlagača dolazi iz Nemačke, Italije, Turske, Slovenije, Rumunije…

Prateći program

Ukupnoj slici o manifestaciji kao multimedijalnom događaju doprineće sadržajan prateći program koji uključuje konferencije, prezentacije i predavanja. Svečano otvaranje manifestacije: utorak 7. novembar