Connect with us
Enterijer

Furnix & ArchyEnergy u duhu cirkularne ekonomije

Regionalna konferencija pod nazivom Zelena arhitektura za odr┼żivu energetsku budu─çnost vas poziva da prisustvujete doga─Ĺaju koji je okupio 25+ kompanija na ArchyEnergy izlo┼żbi, 40+ panelista koji ─çe kroz 7 panela doprineti ┼íirenju svesti o zna─Źaju primene zelenih materijala, energetskoj efikasnosti i odr┼żivoj budu─çnosti. Budite jedan od 600+ posetilaca koji ─çe saznati kako da izborom energetski efikasnih materijala da svoj doprinos opstanku sada┼ínjosti i budu─çnosti.

ArchyEnergy logo

Ponosno najavljujemo da predstavljamo partnera konferencije kompaniju Furnix d.o.o., koja uspe┼íno posluje sa Nowy Styl, proizvo─Ĺa─Źem i distributerom kancelarijskog name┼ítaja. Od 1992. god kada je osnovan, do danas kada vi┼íe od 4.000 ljudi radi u fabrikama i kancelarijama u vi┼íe od 12 zemalja, Nowy Styl je postao jedna od vode─çih kompanija u Evropi po proizvodnji i distribuciji kancelarijskog name┼ítaja i name┼ítaja za javnu namenu. Proizvodi i re┼íenja koje nudi NowyStyl izvoze se u vi┼íe od 100 zemalja sveta. U toku ovog puta kompanija je postepeno pro┼íirila svoj portfolio i danas nudi re┼íenja ne samo za kancelarije, vec╠ü i za stadione, bolnice ili aerodrome. Zbog raznovrsnosti proizvoda, portfolio kompanije trenutno ─Źini nekoliko brendova:

brendovi NowyStyl

POLITIKA ODR┼ŻIVOSTI

Od samog po─Źetka, kompanija je gra─Ĺena na temeljima odgovornosti i vrednosti, tako da je projekat za objavljivanje izve┼ítaja o odr┼żivosti na dvogodi┼ínjoj osnovi postala obavezan deo aktivnosti. Kao rezultat, kompanija je 2020. osvojila zlatnu a 2021. platinastu medalju kompanije EcoVadis, najvec╠üeg i najpouzdanijeg provajdera rejtinga poslovne odr┼żivosti na svetu.

U DUHU CIRKULARNE EKONOMIJE

Cirkularnost (ili cirkularna ekonomija) je koncept koji uklju─Źuje racionalno i efikasno kori┼íc╠üenje resursa i minimiziranje ┼ítetnog uticaja na ┼żivotnu sredinu. Vode─çi se ciljem da zadr┼żi sirovine i proizvode u prometu ┼íto je du┼że moguc╠üe, NowyStyl razvija nove usluge koje omogu─çavaju kompanijama da upravljaju svojom kancelarijskom opremom na osnovu cirkularnog principa ekonomije.

Cirkularna ekonomija NowyStyl

Jedan primer je stolica XILIUM koja se skoro u potpunosti mo┼że reciklirati, na samom kraju kori┼í─çenja. Ve─çina komponenti ove stolice je zamenljiva, jednostavnim alatima i uputstvima ÔÇ×uradi samÔÇť. Na taj na─Źin smanjuje se otpad i istovremeno ┼ítedi novac. XILIUM stolica je napravljena da traje dugo, zbog ─Źega u ponudi dolaze sa petogodi┼ínjom garancijom.

XILIUM kancelarjska stolica

XILIUM kancelarjska stolica / foto: Furnix d.o.o. – NowyStyl

Jo┼í jedan primer stolice je SOULY stolica. Mre┼ża koja se koristi za naslon je napravljena od 80% recikliranog poliestera. Sedi┼íte, naslon za glavu i lumbalna podr┼íka se mo┼że lako ukloniti i zameniti u bilo kom trenutku. Sve komponente stolice je jednostavno odvojiti, sortirati i odlo┼żiti.

Kako bi garantovali najvi┼íi kvalitet, 100% proizvoda je testirano na uticaj na zdravlje i bezbednost korisnika. Oni koji tra┼że odr┼żiva re┼íenja name┼ítaja za svoje kancelarije mogu da biraju iz ┼íirokog portfolija NowyStyl proizvoda sa sertifikatima koji tako─Ĺe potvr─Ĺuju njihovu bezbednost kao i uticaj na ┼żivotnu sredinu i trajnosti.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja kada je opremanje poslovnog prostora pitanju, Furnix d.o.o. tim vas ─Źeka na ArchyEnegy konferenciji da vam da odgovore. Nemojte to propustiti. Vidimo se!

Registracija i ulaznice na sajtu ArchyEnergy konferencije!