Connect with us
Promo

Kante za razvrstavanje otpada u doma─çinstvu

Prvi korak ka promeni u procesu o─Źuvanja ┼żivotne sredine, po─Źinje upravo u na┼íim domovima. Iz tog razloga, sve vi┼íe ljudi se odlu─Źuje da odvaja svoj otpad i odla┼że ga na adekvatna mesta predvi─Ĺena za sortirano razvrstavanje otpada.

Time ┼íto se opredeljujemo za odvajanje otpada i recikla┼żu, mi doprinosimo o─Źuvanju ┼żivotne sredine tako ┼íto:

  • smanjujemo koli─Źinu sme─ça,
  • omogu─çavamo ponovno kori┼í─çenje otpada u razne svrhe,
  • umanjujemo procenat zaga─Ĺenosti i
  • ┼ítedimo energiju.
Razvrstavanje otpada za recikla┼żu

Razvrstavanje otpada za recikla┼żu

Prose─Źan ─Źovek proizvede i do ─Źetiri kilograma otpada dnevno, ┼íto na godi┼ínjem nivou iznosi ne┼íto vi┼íe od jedne tone. Na┼íe svakodnevne nemarne navike u gomilanju otpada, zna─Źajno uti─Źu na ┼żivotnu sredinu, doprinose─çi tako klimatskim promenama, zaga─Ĺenju vazduha, vode i zemlji┼íta.

Razvrstavanje ku─çnog otpada, mali je doprinos svakog od nas za za┼ítitu ┼żivotne sredine. Iako do sada na neki na─Źin nepristupa─Źna i neprakti─Źna aktivnost, sortiranje otpada polako ali sigurno ulazi u na┼íu svakodnevnicu.

Prepreke sa kojima se susre─çemo tokom skladi┼ítenja svakodnevnog sme─ça, a potom i njegove recikla┼że mogu se lako prevazi─çi uz ┼íirok spektar inovativnih re┼íenja Elletipi kanti za otpad. Ovi modularni, fleksibilni sistemi su dizajnirani tako da odgovaraju fiokama ili ormarima bilo koje veli─Źine, maksimalno koriste─çi sav raspolo┼żivi prostor.

Ecofil ugradna kanta za separaciju otpada by Elletipi

Ecofil ugradna kanta za separaciju otpada by Elletipi / foto: Pinoles d.o.o.

Instalacija Elletipi kanti je jednostavna, a raznovrsnost i lako─ça upotrebe kao i dodatni prostor za skladi┼ítenje sredstava za ─Źi┼í─çenje, samo su neki od benefita.

Pored navedenih funkcionalnih aspekata i minimalisti─Źkog dizajna, mo┼żete u┼żivati i u nizu boja i zavr┼ínih obrada.

O kompaniji Pinoles:
Kompanija Pinoles je lider na tr┼żi┼ítu repromaterijala za industriju name┼ítaja. Na┼í razvoj je fokusiran ka pra─çenju globalnih trendova u opremanju enterijera i u skladu sa tim smo okrenuti ka inovativnim, kvalitetnim i modernim materijalima koje ┼żelimo da promovi┼íemo i pribli┼żimo na┼íe tr┼żi┼íte svetskim tendencijama. Pinoles je ekskluzivni distributer FENIX materijala koji donosi kvalitativne promene svojim karakteristikama i mogu─çnostima obrade.

Pinoles logo

Pinoles d.o.o.
Maloprodaja – Ju┼żni bulevar 2, 11118 Beograd
M: +381 64 860 1905
razvoj@pinoles.com
www.pinoles.com