Connect with us
Enterijer

ACO Walk-in® efikasno odvodnjavanje

ACO grupa je jedna od vode─çih svetskih kompanija u oblasti odvodnjavanja i pre─Źi┼í─çavanja povr┼íinskih voda i voda unutar objekata. Osnovana je kao porodi─Źna kompanija 1946 godine u Rendsburgu u Nema─Źkoj, kao nastavak tradicije livenja gvo┼ż─Ĺa koju je ustanovila porodica Ahlmann u IX veku. Danas ACO grupa broji vi┼íe od 3800 zaposlenih u 40 zemalja sveta i 29 proizvodnih centara. Autenti─Źnost, ose─çaj pripadanja porodici i posve─çenost ostvarenju najvi┼íih ciljeva su stubovi ACO korporativne kulture. Upravo ove vrednosti povezuju ACO zaposlene, prevazilaze─çi kulturne i nacionalne razlike i doprinose njihovom li─Źnom i profesionalnom razvoju.

Foto: Aco

ACO Walk-in® efikasno odvodnjavanje

ACO WAlk-in┬« predstavlja elegantno re┼íenje, prijatnog dizajna od drveta u kombinaciji sa efikasnim odvodnjavanjem. Mo┼żete u┼żivati satima pod tu┼íem uz efikasno odvodnjavanje i bez bojazni da ─çe vlaga i voda o┼ítetiti drvenu re┼íetku.

ACO Walk-in┬« kadica od ner─Ĺaju─çeg ─Źelika sa pokrivnom re┼íetkom koju mo┼żete postaviti u zoni tu┼íiranja kao i van nje, predstavlja moderno i funkcionalno re┼íenje za kupatila i SPA centre. Samostalno ili u kombinaciji sa ACO ShowerDrain┬« kanalima za odvodnju tu┼í kabine, u─Źini─çe va┼íe kupatilo jedinstvenim prostorom za opu┼ítanje.

ACO gra─Ĺevinski elementi d.o.o.

ACO┬ágra─Ĺevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb | 22314 Krnješevci, Stara Pazova
Tel: +381 22 811 580
Fax: +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs