Connect with us
Energetska efikasnost

Prenosive mikro kuc╠üe – 100% solarno napajanje, 100% prirodni materijali

Kabina Karg pru┼ża vlasnicima ugodnu priliku za ┼żivot u energetski nezavisnim ku─çama zna─Źi da ne moraju da pla─çaju ra─Źune za vodu, kanalizaciju, plin, struju i ostalo.┬á Ove mikro ku─çe u obliku sac╠üa su sa 100% solarnim napajanjem i u potpunosti su napravljene od prirodnih materijala.

karg kabina

Energetski nezavisna ku─çica

Kabine sa solarnim pogonom nude se u tri razli─Źita dizajna: standardna kabina, mikro kuc╠üa i sauna. Karg kabine mogu se koristiti tokom cele godine i lako se prevoze do razli─Źitih seoskih ili urbanih lokacija bez potrebe za ekolo┼íkim temeljima koji ┼ítete ┼żivotnu sredinu. Solarna energija se koristi da bi se obezbedilo 100% energije potrebne za sve, od osvetljenja, ventilacija do elektri─Źnih uti─Źnica.

Kompaktan dizajn, jednostavnost transporta i mno┼ítvo razli─Źitih tipova modela ─Źine Karg savr┼íenim za putni─Źku kancelariju, pansion, mikro dom ili samo mesto za detoks i isklju─Źenje iz uobi─Źajenog, svakodnevnog ┼żivot.

Kada je re─Ź o gra─Ĺevinskom materijalu, kompanija bira samo one koji se mogu nac╠üi u prirodi. Vec╠üinu strukture ─Źine slamnati paneli, celulozna vuna za izolaciju, drvo i ┼íungit, vrsta minerala bogate ugljenikom koji se nalazi u Rusiji i koji je poznat po svojim lekovitim svojstvima. Plo─Źe od slame poma┼żu u osiguravanju odgovarajuc╠üe izolacije zahvaljujuc╠üi sposobnosti skladi┼ítenja toplote i obezbe─Ĺivanju dugotrajnih, stabilnih temperatura u zatvorenom prostoru. Celulozna vuna skuplja vlagu i dovoljno je prozra─Źna da odr┼żi ugodnu klimu u unutra┼ínjosti, a opet dovoljno jaka da elimini┼íe kondenzate i sa─Źuva konstrukciju bez o┼ítec╠üenja tokom sezone vla┼żnosti.

Smatra se da malter od ┼íungita blokira elektromagnetne talase (EMF), pobolj┼íavajuc╠üi kvalitet sna onih koji ┼żive u kuc╠üi i odr┼żavaju unutra┼ínjost vrlo mirnom. Ogledalo prozori sa trostrukim staklom poma┼żu „uno┼íenju“ prirodne svetlosti i povezuju korisnika sa spoljnim okru┼żenjem.

karg kabina

Vec╠üinu strukture ─Źine slamnati paneli, celulozna vuna za izolaciju, drvo i ┼íungit