Connect with us
Energetska efikasnost

Časopis GRENEF od danas do četvrtka na sajmu RENEXPO® Water&Energy

Grenef-Građevinarstvo & Energetska Efikasnost, izdanje broj 1, april 2018

Beograd je od danas do 26. aprila domaćin stručnjacima za održivi energetski razvoj i životnu sredinu – obavezno posetite RENEXPO® Water and Energy

Sajam Renexpo, Beograd

RENEXPO® WATER & ENERGY, najveći internacionalni sajam i konferencijski program u regionu o održivom energetskom razvoju, energetskoj efikasnosti, zaštiti životne sredine, upravljanju vodama i otpadom i e-mobilnosti održaće se po peti put u Beogradu od 24. do 26. aprila.

Ulaz na sajam je besplatan, uz obaveznu registraciju- REGISTRACIJA

Časopis GRENEF, posle 44. Međunarodnog sajma građevinartsva u Beogradu, svoju promociju nastavlja i na ovom sajmu. Naša eko priča je idealna za ovakvu vrstu manifestacije i naša je želja da upoznamo buduće saradnike i podržioce koji će na neki način uzeti učešće u našim izdanjima. Za sva dodatna pitanja, dođite do našeg štanda. Očekujemo vas.

Grenef-Građevinarstvo & Energetska Efikasnost, izdanje broj 1, april 2018

Grenef-Građevinarstvo & Energetska Efikasnost, izdanje broj 1, april 2018

Sajam RENEXPO® WATER & ENERGY ove godine okupiće preko 2.000 eksperata iz Srbije, regiona i Evrope koji će razmeniti mišljenja, znanja i informacije o najnovijim tehnološkim dostignućima, inovacijama i rešenjima za održivi razvoj u oblasti energetike i životne sredine.

Oficijalna zemlja partner ove godine je Nemačka koja učestvuje sa čak 16 kompanija iz Nemačke koje će predstaviti tehnička rešenja i opremu. Prepoznatljivi narandžasti paviljoni sada čine 15 kompanija iż Holandije. Na manifestaciji će učestvovati i veliki broj kompanija iz Austrije, Francuske, Mađarske i drugih zemalja, koje su istinski lideri u novim tehnologijama i razvijanju kompleksnih rešenja u energetici i upravljanju životnom sredinom.
Sponzori ovogodišnjeg sajma su Procredit banka, Global Hydro, Siemens Gamesa,
vinarija Bikicki, voda Tronoša, Termogamma Energy.

O RENEXPO®:

Vodeći međunarodni sajam i stručni skupovi za razmenu ideja, znanja i prakse iz obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti, zaštite životne sredine i vodoprivrede sa pratećim konferencijama inkorporirane u brend RENEXPO®, po peti put otvara svoja vrata u Beogradu. RENEXPO® predstavlja rešenja za proizvodnju toplotne i električne energije koristeći biomasu, biogasne resurse, tehničke i ekonomske hidropotencijale kao i značaj realizacije projekata koji omogućavaju racionalnu potrošnju energije u građevinarstvu, industrijii javnoj rasveti. Upravljanje vodom i otpodnom vodom kao i Energija iz otpada neke su od fokus tema predstojećeg sajma. RENEXPO® je prepoznat kao visoko kvalitetna evropska energetska platforma strukturirana kao najvažniji sastanak industrije ovih vrsta.