Connect with us
Energetska efikasnost

─îasopis GRENEF od danas do ─Źetvrtka na sajmu RENEXPO┬« Water&Energy

Beograd je od danas do 26. aprila doma─çin stru─Źnjacima za odr┼żivi energetski razvoj i ┼żivotnu sredinu ÔÇô obavezno posetite RENEXPO┬« Water and Energy

Sajam Renexpo, Beograd

RENEXPO┬« WATER & ENERGY, najve─çi internacionalni sajam i konferencijski program u regionu o odr┼żivom energetskom razvoju, energetskoj efikasnosti, za┼ítiti ┼żivotne sredine, upravljanju vodama i otpadom i e-mobilnosti odr┼ża─çe se po peti put u Beogradu od 24. do 26. aprila.

Ulaz na sajam je besplatan, uz obaveznu registraciju- REGISTRACIJA

─îasopis GRENEF, posle 44. Me─Ĺunarodnog sajma gra─Ĺevinartsva u Beogradu, svoju promociju nastavlja i na ovom sajmu. Na┼ía eko pri─Źa je idealna za ovakvu vrstu manifestacije i na┼ía je ┼żelja da upoznamo budu─çe saradnike i podr┼żioce koji ─çe na neki na─Źin uzeti u─Źe┼í─çe u na┼íim izdanjima. Za sva dodatna pitanja, do─Ĺite do na┼íeg ┼ítanda. O─Źekujemo vas.

Grenef-Gra─Ĺevinarstvo & Energetska Efikasnost, izdanje broj 1, april 2018

Grenef-Gra─Ĺevinarstvo & Energetska Efikasnost, izdanje broj 1, april 2018

Sajam RENEXPO┬« WATER & ENERGY ove godine okupi─çe preko 2.000 eksperata iz Srbije, regiona i Evrope koji ─çe razmeniti mi┼íljenja, znanja i informacije o najnovijim tehnolo┼íkim dostignu─çima, inovacijama i re┼íenjima za odr┼żivi razvoj u oblasti energetike i ┼żivotne sredine.

Oficijalna zemlja partner ove godine je Nema─Źka koja u─Źestvuje sa ─Źak 16 kompanija iz Nema─Źke koje ─çe predstaviti tehni─Źka re┼íenja i opremu. Prepoznatljivi narand┼żasti paviljoni sada ─Źine 15 kompanija i┼╝ Holandije. Na manifestaciji ─çe u─Źestvovati i veliki broj kompanija iz Austrije, Francuske, Ma─Ĺarske i drugih zemalja, koje su istinski lideri u novim tehnologijama i razvijanju kompleksnih re┼íenja u energetici i upravljanju ┼żivotnom sredinom.
Sponzori ovogodišnjeg sajma su Procredit banka, Global Hydro, Siemens Gamesa,
vinarija Bikicki, voda Tronoša, Termogamma Energy.

O RENEXPO®:

Vode─çi me─Ĺunarodni sajam i stru─Źni skupovi za razmenu ideja, znanja i prakse iz obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti, za┼ítite ┼żivotne sredine i vodoprivrede sa prate─çim konferencijama inkorporirane u brend RENEXPO┬«, po peti put otvara svoja vrata u Beogradu. RENEXPO┬« predstavlja re┼íenja za proizvodnju toplotne i elektri─Źne energije koriste─çi biomasu, biogasne resurse, tehni─Źke i ekonomske hidropotencijale kao i zna─Źaj realizacije projekata koji omogu─çavaju racionalnu potro┼ínju energije u gra─Ĺevinarstvu, industrijii javnoj rasveti. Upravljanje vodom i otpodnom vodom kao i Energija iz otpada neke su od fokus tema predstoje─çeg sajma. RENEXPO┬« je prepoznat kao visoko kvalitetna evropska energetska platforma strukturirana kao najva┼żniji sastanak industrije ovih vrsta.