Connect with us
Promo

Lemit – Niša za arhitekte i dizajnere

Već smo se upoznali i veći deo čitalaca zna za nas, vreme je da predstavimo i naše aktivnosti u domenu dizajna kroz prizmu salonske prodaje.

U našim salonima negujemo višedecenijsko prijateljstvo i saradnju sa vrhunskim arhitektama i dizajnerima. Svakog meseca se organizuju druženja sa predstavnicima vodećih kompanija sa kojima sarađujemo gde kroz druženje i edukaciju pratimo sve svetske trendove u oblasti dizajna enterijera i eksterijera. Time je našim klijentima data mogućnost da budu prvi koji će imati sve informacije o novim proizvodima i tehnologijama.

Predstavnici hansgrohe, Grohe, Park Avenue, Laufen, Huppe i mnogih drugih brendova imali su mogućnost da približe svoje brendove dizajnerima i arhitektama koji to dalje prezentuju svojim klijentima sa specifičnim zahtevima.

Dizajneri i arhitekte u našem salonu imaju potpunu slobodu da ugoste svoje klijente uz tehničku podršku našeg tima. Slobodni smo da Vas pozovemo da dođete i da se upoznate sa našim timom stručnih i posvećenih ljudi koji će Vama i Vašim klijentima pomoći da odaberete najbolje za Vaš dom ili poslovni prostor.

Lemit logo

Lemit d.o.o.
Tošin bunar 270g, Novi Beograd
T. +381 11 7655 071
T. +381 11 7655 070
lemit.exclusive@lemit.co.rs
www.lemit.rs