Connect with us
Enterijer

„KREATIVNA KONEKCIJA“ – nova glavna tema Sajma DOMOTEX 2019

„KREATIVNA KONEKCIJA“ – nova glavna tema za DOMOTEKS 2019 – zasija─çe na megatrendu povezanosti, sa posebnim naglaskom na podovima, uklju─Źujuc╠üi i mnoge opcije dizajna koje ─çe biti u ponudi. Podovi ─Źine osnovu prostorija u kojima ┼żivimo i radimo, a pripreme za predstojec╠üu izlo┼żbu podova (11.-14. januara 2019. godine) vec╠ü je u potpunom zamahu. Iako mnogi izlaga─Źi ve─ç vredno rade na planu prezentacije svojih proizvoda, na raspolaganju ─çe imati i univerzitetske stru─Źne timove koji ─çe raditi na vizionarskim konceptima koji c╠üe biti prikazani na Sajmu DOMOTEKS 2019, na posebnoj izlo┼żbi pod nazivom „Framing Trends“ u Hali 9. Ovaj namenski prikaz c╠üe pru┼żiti klju─Źne ideje i inspiraciju za podove buduc╠ünosti. Ovde c╠üe izlaga─Źi i kompanije, na podu pokazati imati prilike da poka┼żu svoje kreativne ideje u vezi sa vodec╠üim temama.

Sajam DOMOTEX 2019

Ova serija jedinstvenih prezentacija proizvoda, izlo┼żba „Framing Trends“ c╠üe poslu┼żiti kao magnet za posetioce i proizvo─Ĺa─Źe. Kao globalna komunikacijska platforma, DOMOTEKS omoguc╠üava svojim izlaga─Źima da se povezuju sa arhitektama koji prate trendove, dizajnerima enterijera i dizajnerima u duhu slo┼żenice „KREATIVNA KONEKCIJA“, ┼íto rezultira raznim kreativnim saradnjama,o kojima ─çe, kako se Sajam bli┼żi, biti jo┼í re─Źi na na┼íem portalu.

Pod kao element koji spaja dizajn enterijera

Inovativni proizvodi kreirani od strane izlaga─Źa DOMOTEKS-a su prisutni u projektima dizajna enterijera ┼íirom sveta, sa renomiranim me─Ĺunarodnim arhitektima i dizajnerima enterijera koji uzimaju drvene podove, plo─Źice od tepiha i ru─Źne izrade tepiha i koriste ih za kreiranje stambenih prostora u kojima se pod posmatra kao element ukupnog koncepta enterijera.

Studio Munge

A kako je bilo prošle godine?

Globalna industrija podnih obloga sa entuzijazmom je prihvatila DOMOTEX

  • Rekordni doga─Ĺaj u smisli odziva izlaga─Źa i ukupne povr┼íine izlo┼żbenog prostora
  • Odli─Źna poseta ÔÇô rezultat odli─Źnog koncepta manifestacije
  • ÔÇťFraming TrendsÔÇŁ prezentacije su odu┼íevile izlaga─Źe i posetioce

DOMOTEX 2018 se postavio kao moderan, osve┼żavaju─ç i u trendu nego ikada. Od 12. do 15. januara u Hanoveru (Nema─Źka), ovaj doga─Ĺaj je odr┼żan u novom rasporedu hala koje su doprinele popularnosti vode─çe teme sajma, UNIQUE YOUNIVERSE. Sve ovo je doprinelo osve┼żavaju─çem utisku inovacija uz sveta podnih obloga. Kao vode─çi sajam podnih obloga, DOMOTEX je, i ovog puta, ostvaren top performansama kao pokreta─Ź novih poslovnih saradnji, trendova i inovacija. 1.615 izlaga─Źa i preko 45.000 posetilaca uz preko 100 zemalja doputovalo je u Hanover i zapo─Źelo novu poslovnu sezonu uz DOMOTEX. Op┼íirniji izve┼ítaj sa pro┼ílogodi┼ínje manifestacije pro─Źitajte na slede─çem LINKU.