Connect with us
Promo

Dizajniran za ti┼íinu – LG Therma V Monobloc S

Najsavremenija toplotna pumpa kompanije LG je ekonomi─Źno, energetski efikasno i dugotrajno re┼íenje za svaki objekat.

Da bi zaista bila moderna, doma─çinstva u 21. veku ─çe, osim estetskih zahteva korisnika koja su subjektivna, morati da zadovoljavaju neke objektivne parametre racionalizacije resursa i energetske efikasnosti. Potro┼ínja vode i struje u kori┼í─çenju razli─Źitih elektri─Źnih aparata, posebno onih koji zagrevaju ili hlade prostorije, ─Źine stub svakog objekta, nezavisno od njegove namene. Sve ─Źe┼í─çe ─Źujemo da ku─çe i zgrade postaju ÔÇťpametneÔÇť ili ÔÇťeco friendlyÔÇť, ali se ne govori o realnoj prakti─Źnosti, odr┼żivosti i ekonomi─Źnosti ovakvih re┼íenja na du┼że staze. Sre─çom, za one koji planiraju izgradnju ili adaptaciju ku─ça, vikendica i drugih objekata, postoji idealno, sveobuhvatno re┼íenje koje ─çe zadovoljiti sva─Źije potrebe. Re─Ź je o Therma V R32 Monobloc S toplotnim pumpama vazduh ÔÇô voda (AWHP).

THERMA V R32 Monobloc S opremljen je ekolo┼íki odr┼żivim rashladnim sredstvom R32 ─Źiji je potencijal globalnog zagrevanja 675, ┼íto je za 70% manje nego za R410A. Sa rashladnim sredstvom R32, THERMA V R32 Monobloc je izuzetno energetski efikasan, kao zelenije re┼íenje za grejanje.

Impresivne performanse ovog multifunkcionalnog ure─Ĺaja rezultat su dugogodi┼ínjeg rada kompanije LG kako bi korisnicima pru┼żili pouzdanu i prakti─Źnu kontrolu nad doma─çinstvom i sve to uz izrazito smanjen nivo buke. Therma V R32 Monobloc S ima najti┼íi re┼żim rada od svih proizvoda u ovoj seriji. U Low Noise re┼żimu rada, pumpa proizvodi zvuk ja─Źine od svega 35 decibela, ┼íto je manje od zvuka koji mo┼że da se ─Źuje u biblioteci. To zna─Źi da ure─Ĺaj lako ispunjava stroge, evropske propise za ja─Źinu buke.

Therma V R32 Monobloc S pripadaju liniji AWHP proizvoda, koji se odlikuju izuzetnom efikasno┼í─çu. Za razliku od klasi─Źnih, visokotemperaturnih sistema, ovde se kori┼í─çeni vazduh prikuplja iz spolja┼ínjosti, kako bi se smanjila potro┼ínja elektri─Źne energije i pove─çala energetska efikasnost. U┼íteda energije, tako─Ĺe je omogu─çena je i zahvaljuju─çi revolucionarnom R1 kompresoru, koji obezbe─Ĺuje pouzdano grejanje i snabdevanje toplom vodom, ─Źak i na temperaturama od minus 25 stepeni Celzijusa.

ÔÇ×Kompanija LG uvek ide u korak sa potrebama svojih korisnika, te su na┼íe toplotne pumpe i osmi┼íljene na na─Źin da odgovore svim zahtevima potro┼ía─Źa. Nastavi─çemo i dalje da inoviramo svoj asortiman u te svrhe.ÔÇť, rekao je Neboj┼ía Mi┼íi─ç, Air Solution Heating Key Account menad┼żer, LG Srbija.

Therma V R32 Monobloc S, sastoji se od jedne, spolja┼ínje jedinice, tako da ovo re┼íenje ne zahteva instalaciju: kako unutra┼ínjeg dela, tako ni cevovoda za rashladno sredstvo. Zahvaljuju─çi pametnom dizajnu, sve hidrauli─Źne komponente, uklju─Źuju─çi senzore, ventile i razmenjiva─Ź toplote, integrisane su u sklopu ove spolja┼ínje jedinice. To omogu─çava da Therma V R32 Monobloc S budu znatno fleksibilnije za instalaciju, ┼ítedljive kada je re─Ź o prostoru, ali i bezbednije, jer smanjuju rizik od isticanja rashladnog sredstva unutar objekta.

Kada je re─Ź o prakti─Źnosti, tako─Ĺe je va┼żno napomenuti i da je novi Therma V R32 Monobloc S mogu─çe kontrolisati daljinski, zahvaljuju─çi intuitivnom interfejsu jednostavnom za navigaciju. Ovaj interfejs omogu─çava korisnicima da sami odre─Ĺuju vreme rada i menjaju sva ostala pode┼íavanja, tako da performanse ure─Ĺaja brzo mogu prilagoditi razli─Źitim vremenskim uslovima. Pumpa je, tako─Ĺe, kompatibilna sa LG ThinQÔäó aplikacijom za mobilne ure─Ĺaje, ┼íto dozvoljava korisnicima da kontroli┼íu ovaj ure─Ĺaj putem svog mobinog telefona sa bilo kog mesta.

Za više informacija, posetite www.lg.com/rs