Connect with us
Novosti

Kompanija SWISSPACER ima novi menad┼żment

Generalni direktor Andreas Geith, nakon više od 9 godina rada u švajcarskoj kompaniji SWISSPACER, najavio je odlazak u penziju. Bivša direktorka kompanije Strateg-Saint-Gobain High Performance Soulution Victoria Renz-Kiefel preuzeće upravljanje SWISSPACER-om.

Andreas Geith

Andreas Geith

Andreas Geith je od po─Źetka 2011. godine neprestano unapredjivao kompaniju i distancere i osigurao poziciju SWISSPACER-a kao lidera na tr┼żi┼ítu i inovacijama. Njegov pristup zasnovan na timu uvek se fokusirao na pronala┼żenje pravih talenata za strategiju orijentisanu na rast, kako u prodaji i marketingu, tako i u oblasti tehnologije i inovacija.

Nakon vi┼íe od devet godina na vrhu SWISSPACER-a, on predaje uzde slede─çoj generaciji. „Po┼ítujemo odluku Andreasa Geitha i od srca mu se zahvaljujemo na odli─Źnoj saradnji. Tokom vi┼íe od 28 godina, napredovao je i razvio mnoga podru─Źja sa potpunom predano┼í─çu u nizu rukovode─çih pozicija u Saint-Gobain-u. ┼Żelimo mu sve najbolje u budu─çnosti„, rekao je Reto Cometta, General Manger Business Unit Windows, o uspe┼ínom radu sa Andreasom Geitha.

Izuzetno sam u┼żivao u preduzetni─Źkom radu sa na┼íim visoko motivisanim i prijatnim timom, ba┼í do svog poslednjeg dana. Uspeli smo da izvr┼íimo uticaj na mnoga nova i me─Ĺunarodna tr┼żi┼íta kroz poslovne ┼ívajcarske kvalitete, usluge i performanse. Ako ni┼íta drugo, zato je SWISSPACER danas sinonim za distancere na mnogim tr┼żi┼ítima„, ka┼że Geith.

Kako bi omogu─çila dovoljno vremena za nesmetanu primopredaju, Victoria Renz-Kiefel je ve─ç 1. aprila preuzela upravljanje SWISSPACER-om. Nakon ┼íto je studirala poslovno upravljanje u ┼áangaju, Londonu i Parizu, kasnije je radila kao vo─Ĺa projekata u BCG (The Boston Consulting Group). U poslednje dve godine, Renz-Kiefel je bila odgovorna za strategiju primenjenu u oblasti HPS (High Performance Solutions) u Saint-Gobain-u.

Victoria Renz-KiefelÔÇ×Otkrili smo da je gospo─Ĺa Renz-Kiefel izuzetno kompetentna menad┼żerska li─Źnost i posebno smatram da njeno iskustvo rada na me─Ĺunarodnim, strate┼íkim projektima predstavlja veliku dodatnu vrednost za SWISSPACER. Uvereni smo da ─çe ona i dalje voditi SWISSPACER napred“, dodaje Cometta.

Kao i u dosada┼ínjoj karijeri, Renz-Kiefel ─çe i dalje obra─çati pa┼żnju na internacionalnost, raznolikost i fokusiranost na kupce u SWISSPACER-u: ÔÇ×U tom smislu, voleo bih dalje da razvijamo┬á me─Ĺunarodnu ekspanziju kompanije tako da distanceri┬á SWISSPACER-a postavljaju globalne standarde. Da bismo to osigurali, moramo neprestano pro┼íirivati i unapre─Ĺivati na┼íe proizvode i usluge kako bismo imali re┼íenje za sve izazove na┼íih kupaca. Me─Ĺutim, u kratkom roku va┼żno je za┼ítititi zdravlje na┼íih zaposlenih i biti pouzdan partner na┼íim kupcima.“

WISSPACER distancer jo┼í uvek nije standard, i manje energetski efikasni distanceri ─Źesto se biraju u korist br┼żi┼í procesa. „SWISSPACER je┬ázna─Źajno napredovao i sve ve─çi broj kopija distancera se pojavljuje na tr┼żi┼ítu. Zbog toga je za nas jo┼í va┼żnije da obezbedimo odli─Źnu tehni─Źku podr┼íku i da aktivno oblikujemo na─Źin na koji se tr┼żi┼íte razvija zajedno sa na┼íim kupcima“, dodaje Renz-Kiefel.

www.swisspacer.com

SWISSPACER
Vetrotech Saint-Gobain (International) AG
Sonnenwiesenstra├če 15
8280 Kreuzlingen
Švajcarska
info@swisspacer.com
www.swisspacer.com