Connect with us
Novosti

Feng shui saveti za ure─Ĺenje kancelarije bez prozora

Ukoliko provodite puno vremena u svojoj kancelariji, posebno je va┼żno da imate dobru feng shui energiju. Ali nemaju svi svetlu, prozra─Źnu kancelariju sa lepim name┼ítajem i sjajnim pogledom. Ipak, dobru energiju mo┼żete imati ─Źak i u kancelarijama bez prozora. Pogledajte u nastavku feng shui savete kako da najbolje uredite kancelariju bez prozora.┬á

Sve┼ż vazduh i dobro osvetljenje

Dobar feng shui jednostavno ne mo┼że postojati bez dobrog osvetljenja i sve┼żeg vazduha. Da biste stvorili dobar feng shui sa odgovaraju─çim osvetljenjem, koristite najmanje tri nivoa osvetljenja u svojoj kancelariji i dopustite sebi da investirate u rasvetu s punim spektrom. Ovo ─çe znatno pobolj┼íati va┼íe blagostanje u malom poslovnom prostoru bez prirodnog svetla.┬áOsim toga, u kancelariju obavezno unesite i ┼żivahne feng shui boje kako biste osvetlili svoj prostor – bilo da je to pametni feng shui dekor ili zidna boja.

Za dobar feng shui sa kvalitetnim vazduhom ukrasite kancelariju biljkama kojima ne treba prirodnog svetla. Tako─Ĺe, mo┼żete staviti i difuzor aromaterapije i┬áodabrati kombinaciju eteri─Źnih ulja koja ne samo da o─Źiste vazduh, ve─ç i stvaraju ┼żivi kvalitet energije.┬á

Feng shui umetnost u kancelariji

Malom prostoru nije potrebna umetnost male veli─Źine.┬áDobrom feng shui umetno┼í─çu ne misli se na skupe komade, nego na ┼żivahna, smela, energi─Źna dela koja mogu biti va┼íe fotografije, posteri, grafike…┬áTako─Ĺe mo┼żete odabrati foto tapet sa prirodnom ili gradskom scenom.┬á Savremeni visokokvalitetni zidni murali sa prekrasnim slikama mogu stvoriti izvrsni feng shui u bilo kom prostoru, posebno u kancelariji s potencijalno izazovnom feng shui energijom.

Postavite sto u Feng shui komandno mesto

Ako je moguc╠üe, postavite svoj sto u feng shui komandni polo┼żaj. Ovo mesto je najudaljenije od ulaznih vrata i nije direktno u liniji sa njima, ali ipak gledate ka njima. Sedenje na ovoj poziciji poma┼że u spre─Źavanju iznena─Ĺenja kada neko u─Ĺe u va┼íu kancelariju. Tako─Ĺe, iza radnog stola treba da je ─Źvrsta podloga. Visoke biljke iza va┼íe kancelarijske stolice tako─Ĺe mogu stvoriti dobru energiju. Ono ┼íto je najva┼żnije, nakon dugog rada u maloj kancelariji koja nema prozore, pobrinite se za svoju li─Źnu energiju tako ┼íto c╠üete joj dati lek koji joj je zaista potreban. Provedite neko vreme u prirodi ili u dru┼ítvu dobre porodice i prijatelja.