Connect with us

Materijali

Ko drugi ako ne Baumit?

Objavljeno

:

Baumit Serbia d.o.o. Fasadni sistemi

Baumit ETICS sistemi – broj 1 u Evropi

Baumit je vodeći proizvođač ETICS – fasadnih sistema u Evropi. 30 godina „konw-how“ i više od 40 miliona m2 izolovanih fasadnih površina su dokaz toga. Perfektne komponente i optimizovani sistemi nude savršeno rešenje za svaki vaš zahtev. Svi Baumit fasadni sistemi su, naravno, sertifikovani po ETAG 004. To Vam daje sigurnost i garanciju da ste midro uložili.

Baumit ima rešenje – za sve, i za novu gradnju i za sanaciju starih objekata, i za velike objekte i za individualne kuće.

Baumit ETICS sistemi – zaštita od vrućine i hladnoće

Baumit ETICS fasadni sistemi

Baumit ETICS fasadni sistemi

Pravilna unutrašnja klima donosi udobnost življenja. Ugodnu toplotu zimi, a u letnjim danima prijatnu temperaturu bez klima uređaja. Primenom Baumit fasadnih sistema možete lako dobiti standard za pasivnu kuću.

Možete uštedeti više od 50% svojih troškova za energiju ukoliko termički sanirate Vaš dom. Ulaganja će se vratiti nakon samo nekoliko godina. Toplotna izolacija pomaže u smanjenju fiksnih troškova – tokom celog života.

Baumit ETICS sistemi

  • Štede i do 50% troškova grejanja
  • Pružaju udobnost i zaštitu
  • Sprečavaju pojavu algi i gljivica
  • Poseduju ETAG 004

Baumit Serbia d.o.o.

BAUMIT Serbia d.o.o.
Smederevski put 25k
11130 Beograd, Srbija
T: +381 11 347 50 79
F: +381 11 347 47 95
office@baumit.rs
www.baumit.rs

Advertisement
Klik za komentar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Materijali

Uz adekvatnu zaštitu na radu i prilagođene proizvode do odgovora na kratke rokove

Objavljeno

:

Od

CEPRO, zavesa za zavarivanje

Zavarivanje, kao tehnološki proces spajanja dva ili više metalna dela istog ili sličnog hemijskog sastava, zahteva dosta znanja ali i kvalitetnu zaštitu zavarivača, time sprečavajući slučajeve povreda na radu i ugrožavanja zdravlja operatera.

Međutim, ono što se često pritom previđa jeste zaštita okoline, u smislu vizuelne i zvučne izolacije ostalih učesnika u radnim procesima.

Zavarivanje, Gem Trade

Gem Trade, zavarivanje

Holandska firma CEPRO je posvetila više od 30 godina svog postojanja da obezbedi da okolina pri obradi metala bude bezbedna, pritom poštujući najviše standarde u industriji. Zavarivačka ćebad, zavese za zavarivanje, termostabilna ćebad koja štite od varnica i prskotina, zvučna izolacija predstavljaju samo deo asortimana koji nudi CEPRO.

Ono što je izdvojilo ovaj brend u odnosu na ostale, pored izvrsnosti i brzine isporuke, jeste mogućnost potpunog prilagođavanja svojih proizvoda potrebama kupaca. Tako na primer, možete napraviti svoj zavarivački paravan, a pritom birati stepen zatamnjena, nivo zvučne izolacije i izdržljivosti materijala.

Na ovaj način se bolje iskorištava radni prostor, kontroliše se tok materijala te postiže bolji nivo zaštite na radu. Pored toga, rešenja koja Vam pruža CEPRO daju slobodu da posao završite brže jer zavarivanje možete obaviti i na otvorenom prostoru. U vremenu gde je rok završetka projekta još više dobio na težini, svako dodatno rešenje pravi značajnu razliku.

GEM TRADE logo

GEM Trade d.o.o.
Nikole Pašića 7, 21000 Novi Sad
+381 21 6623 159,
+381 21 452 844
Servis: Rade Končara 1, 21131 Petrovaradin
gemvar@eunet.rs
www.gemtradedoo.com

Nastavi sa čitanjem

Energetska efikasnost

Zaštita životne sredine u celom lancu vrednosti: REHAU prozori

Objavljeno

:

REHAU energetski efikasni materijali

REHAU prozori povećavaju energetsku efikasnost zgrada i samoodrživo su proizvedeni. Zahvaljujući materijalima visokih performansi i inovativnim rešenjima kao što su instalacija sistema provetravanja i izmenjivača toplote, REHAU prozori polimernog stručnjaka dugoročno smanjuju potrošnju energije u zgradama.

Od ekstrudiranja prvog prozorskog PVC profila 1958. godine, polimerni stručnjak REHAU postavio je ambiciozne ciljeve u stalnom razvoju materijala i proizvoda i optimizaciji procesa duž celog lanca vrednosti.

Reciklirani plastični materijali

Od 1988. REHAU osigurava povratak ostataka profila u proizvodnju. REHAU već proizvodi do 25 procenata svojih profila sa recikliranim jezgrom u evropskim fabrikama, a 2020. bi to trebalo da bude i do 50 procenata. Svojstva recikliranih materijala uvek ostaju ista kao i karakteristike novoproizvedenih materijala.

REHAU prozori povećavaju energetsku efikasnost

REHAU prozori povećavaju energetsku efikasnost

Obrada materijala na najvišem nivou

Vlastita postrojenja za reciklažu pomažu u daljem povećanju upotrebe takozvanih reciklata u proizvodnji. REHAU je prerađivao više od 40.000 tona recikliranog granulata u 2016. godini, od toga više od 11.000 tona u proizvodnji prozora. Moderni sistem preciznog sortiranja, modifikovan posebno za REHAU, odvaja, čisti i drobi različite materijale, stvarajući tako čiste sirovine koje se zatim vraćaju u proizvodnju modernih, održivih i energetski efikasnih prozorskih sistema.

Ciljevi su uvek pod nadzorom

REHAU se drži svojih obaveza u uskoj saradnji sa svojim dobavljačima, koji su svi posvećeni konceptu održivosti. Zajednički cilj je razviti ekološki prihvatljiva rešenja i ispitati nove metode za smanjenje potrošnje energije, vode i CO2.

www.rehau.com

REHAU grupa je specijalista za polimere sa godišnjom prodajom od preko 3,5 milijardi evra. Nezavisna i stabilna kompanija u porodičnom vlasništvu. Više od 20.000 zaposlenih širom sveta radi za kompaniju na više od 170 lokacija. Širom Evrope oko 12.000 zaposlenih radi u REHAU-u. Već više od 70 godina, REHAU radi na tome da plastični proizvodi postanu još lakši, udobniji, sigurniji i efikasniji, kao i da isporučuje inovativne proizvode zemljama širom sveta.

REHAU d.o.o.
Stražilovska 7, 11272 Dobanovci
T. +381 11 3770 301
F. +381 11 3770 319
E. beograd@rehau.com
W. www.rehau.rs
W. www.rehau.com

Nastavi sa čitanjem
Advertisement

Fasade

Izdvajamo

Popularno

Instagram - pratite nas