Connect with us
Novosti

Po─Źinju pripreme za 45. Me─Ĺunarodni sajam gra─Ĺevinarstva

Na 45. Me─Ĺunarodnom sajmu gra─Ĺevinarstva SEEBBE 2019, koji ─çe biti odr┼żan od 17. do 20. aprila 2019. godine, brojni izlaga─Źi predstavi─çe sve segmente gra─Ĺevinske industrije. Na ovoj presti┼żnoj manifestaciji u─Źestvova─çe najuspe┼íniji predstavnici iz svih oblasti gra─Ĺevinske delatnosti: istra┼żivanja i projektovanja, visokogradnje, niskogradnje i hidrogradnje, izgradnje i odr┼żavanja objekata, gra─Ĺevinskih materijala, opremanja objekata.

Gra─Ĺevinarstvo i arhitektura ve─Źiti su izazov za usavr┼íavanje i pomeranje granica u sferi savremenog ┼żivljenja. U privredi Srbije gra─Ĺevinska industrija visoko je pozicionirana, a njen prosperitet reflektuje se na mnoge prate─çe proizvodne grane i oblasti.

Poslovno orjentisan, interaktivan i inovativan, Me─Ĺunarodni sajam gra─Ĺevinarstva je idealan ambijent za plasiranje inovacija i savremenih re┼íenja, doga─Ĺaj koji posetiocima i privrednim subjektima omogu─çuje sagledavanje kompletne ponude i ostvarivanje kontakata, a predstavlja i mesto nepresu┼íne inspiracije za nove projekte. Uz takav koncept u─Źesnici imaju mogu─çnost da osvajaju nova tr┼żi┼íta u oblasti gra─Ĺevinske delatnosti.

Moderno gra─Ĺevinarstvo podrazumeva brigu o prirodi, ┼żivotnoj sredini i okru┼żenju, uspostavlja kriterijume koji podrazumevaju odr┼żivu izgradnju, obnovljive izvore energije, energetsku efikasnost, racionalno kori┼í─çenje resursa, uticaj na okolinu i zdravlje ljudi. Zbog toga nove investicije i tehnolo┼íke inovacije, vezane za svaki od ovih aspekata, kao i usavr┼íeni materijali i procesi koje plasiraju gra─Ĺevinski stru─Źnjaci ÔÇô privla─Źe veliki broj posetilaca zainteresovanih za komercijalnu i stambenu izgradnju.

Sajam gra─Ĺevinarstva na Beogradskom sajmu tradicionalno je najbolji pokazatelj aktuelnog privrednog trenutka i dometa svojih u─Źesnika. Svakako, re─Ź je o najve─çoj manifestaciji iz oblasti gra─Ĺevinarstva u regionu jugoisto─Źne Evrope.

www.sajam.rs

BEOGRADSKI SAJAM
Bulevar vojvode Mišića 14
11000 Beograd, Srbija
T. +381 11 2655 899
T. +381 11 2655 248
E. seebbe@sajam.rs
W. www.sajamgradjevine.rs