Connect with us
Energetska efikasnost

Jeste li izabrali sebi poklon za Novu godinu

Pored svakodnevnih obaveza i uobičajenog trčanja, ovog meseca, po prirodi stvari privodimo kraju i neke godišnje obaveze, tako da i trka ulazi u svoje finale. Iako su nam pomenuta disciplina i frka već ušle u opis ličnosti, složićete se da decembar, iz godine u godinu, postaje sve izazovniji. Poslovne obaveze, završni računi, bilans stanja, sitna deca, paketići i pokloni za Novu godinu, direktno su proporcionalni visini datuma. Kako krckamo mesec, tako nam i pažnja i strpljenje postaju sve okrnjeniji. Evo, već ste nestrpljivi i pitate se kako da ostanemo celoviti, ali i koji poklon da izaberemo?

Za početak ili kraj, zavisi iz kog ugla gledate, pronađite sitna zadovoljstva. Dajte prostoru i sebi malo radosti, upalite lampione, napravite pauzu uz čaj i medenjake, skuvajte vino, odigrajte sa detetom partiju šaha ili neku društvenu igru, … napravite kratku pauzu. Ne odmahujte glavom. Izvodljivo je. I nužno. A znate li zašto? Zato da biste praznične dane dočekali zdravi i sposobni da uživate.

A šta kada prođu praznici, pitate se? Pa ništa. Idemo ispočetka.

Nova godina i nova dobra energija

Kako bi to bio jedan dobar početak, poklonite sebi nešto. Ali pokušajte da budete praktični i da razmišljajte dugoročno. Koliko dugoročno? Toliko da ste dobro na duge staze. Kako to postići? Svakodnevnim opuštanjem.

Jedan od načina svakodnevnog opuštanja, pa čak i instant opuštanja jeste tuširanje. Mnogo puta ste čuli da voda blagotvorno deluje na organizam. Pored vidnog spoljašnjeg dejstva, tu je i ono koje ne vidimo, ali osećamo. Nakon hidroterapije kao jednog od najstarijeg oblika zdravstvenog tretmana, danas je veoma zastupljena i hidromasaža. Hidromasaža ima blagotvorno dejstvo koje doprinosi revitalizaciji i duha i tela. A, ako nam je ikada ta kombinacija bila potrebna, to je sada. Nije li tako?

Kako vam poklon za Novu godinu može pomoći?

Ako ste kraj godine kvalitetno priveli uz pomoć sitnih predaha, koje smo vam savetovali, u novu godinu uđite na velika vrata. Drugim rečima, poklonite sebi kvalitetan poklon koji će vam biti pomoćnik za očuvanje mira, pa čak i u onim momentima, kada mislite da je to gotovo nemoguće. I ne samo to. Taj isti poklon veliko zadovoljstvo pružiće i ostatku vaše porodice, tako da ne mislite da ste poklanjanjem sebi krupne stvari, kao što je mir, postali sebični. Naprotiv. Ovaj poklon učiniće da povedete računa o sebi, ali i da pružite dobro delo ostatku porodice. Drugim rečima, ostvarićete duplo zadovoljstvo.

Još uvek vam nije jasno o čemu tačno pričamo, je l’ da? Odgovor je, nikad kraći i nikada delotovorniji – tuš. Da, stari dobri tuš. Zapravo, novi dobri tuš.

Evo o čemu se radi. Kako se sve oko nas razvija, modernizuje i postaje pametno, bar kada su uređaji i aparati u pitanju, ista situacija je i sa kupatilskom opremom. Među njima su i moderni tuševi. Oni ne samo da će vam pružiti i omogućiti tuširanje, učiniće da to bude pravo zadovoljstvo. Da-da. Ona blagotvorna hidromasaža koju smo spomenuli, biće vaša realnost svakoga dana.

Moderni tuševi imaju tu opciju da vas podsete kako je to lepo kada vas uhvati topla letnja kiša ili kada se nađete pod mlazom vode koja će vam opustiti i najzategnutije mišiće vrata i ramena. A, znate šta je zanimljivo? Ovi tuševi su moderni, ali i pametni, tako da svaki sledeći put nećete morati podešavati vid tuširanja. Ovo naravno važi, ukoliko su i vaši ukućani saglasni sa vašim izborom. U protivnom, podešavanja nisu komplikovana i učinićete to na najlakši mogući način.
Razmislite o ovom poklonu za Novu godinu. Koristan je, inovativan, pametan, pruža zadovoljstvo uz manu količinu vode, čime istu štedi, baš kao i vašu, ali i električnu energiju. Tako da ćete biti u plusu i vi, ali i vaš budžet.

Umesto zaključka

Želimo vam do ovu godinu privedete kraju sa što više dobre i pozitivne energije i da u novu uđete ništa manje dobro raspoloženi i sa rešenjem da isti mod zadržite tokom čitave godine.

Pa šta kažete, jeste li spremni za jedno takvo trajno stanje duha i tela? Istina, možda će biti iznenađenje, ali dobro iznenađenje. A na dobro se čovek brzo navikne, nije li tako?