Connect with us
Energetska efikasnost

Elektrofokus & ArchyEnergy sa fokusom za sigurniju i odr┼żivu budu─çnost

Potreba za o─Źuvanjem energije i sni┼żavanjem tro┼íkova iste, teme su gotovo svakog novog dana. Polaze─çi od privrede, velikih proizvodnih lanaca, komercijalnih objekata do individualnih korisnika u privatnim objektima, tro┼íkovi energije predstavljaju veliku stavku koja se mora re┼íavati.

Stru─Źni skupovi koji imaju za cilj ┼íirenje svesti o zna─Źaju o─Źuvanja izvora energije, njihove eksploatacije, kao i primene i upotrebe energetski efikasnih materijala, ure─Ĺaja, sistema i tehnologija, glavni je cilj takvih okupljanja. Jedan skup takve vrste odr┼żava se u Novom Sadu, 8. i 9. aprila u Master centru Novosadskog sajma pod nazivom ArchyEnergy. U pitanju je regionalna konferencija koja akcenat stavlja na gra─Ĺevinarstvo kao velikog potro┼ía─Źa energenata.

Sama konferencija koncipirana je tako da ima konferencijski deo na kome ─çe, u dva konferencijska dana biti odr┼żano sedam panela, stru─Źnih predavanja na temu energetske efikasnosti, zelenih materijala, energetski efikasnih sistema, re┼íenja, proizvoda i usluga. Svaki panel vodi─çe stru─Źni ljudi koji ─çe sa svojim sagovornicima svim posetiocima podeliti informacije, iskustva, znanja, trendove i inovacije iz sfere energetski efikasnog gra─Ĺevinarstva.

ArchyEnergy logo

Fokus na pru┼żanju elektri─Źarskih usluga

Elektrofokus je kompanija iz Novog Sada, grada doma─çina same konferencije, koja se bavim pru┼żanjem elektri─Źarskih usluga. Tim ─Źine iskusni, visoko stru─Źni in┼żenjeri i tehni─Źari koji svojim dugogodi┼ínjim iskustvom pru┼żaju svojim korisnicima, od individualnih objekata, ku─ça, stanova, vikendica, preko komercijalnih do poslovnih objekata, ┼íirok spektar elektri─Źarskih usluga.

vizual elektri─Źasrski delovi i alati na ┼żutoj pozadini

PARTNER konferencije ArchyEnergy 2024

Zamena utika─Źa i uti─Źnica, pro┼íirenje i popravka postoje─çih, postavka i provla─Źenje novih instalacija za bezbedno kori┼í─çenje, postavka video nadzora i interfona, zamena i izbor energetski efikasnije i dizajnerski privla─Źnije rasvete, stru─Źne savete i podr┼íku prilikom adaptacije privatnih ili poslovnih objekata, nalazi se na spisku usluga koje ─çe vam pru┼żiti ova firma.

Kako je elektri─Źna energija ne┼íto bez ─Źega ne mo┼żemo zamisliti svakodnevno funkcionisanje, ali i usluga ─Źije funkcionisanje i odr┼żavanje mora pratiti stru─Źni tim, Elekrofokus je dostupan svojim korisnicima 24 sata, sedam dana u nedelji. Za svaku hitnu intervenciju dovoljno je kontaktirati ovu firmu i problem ─çe biti re┼íen na najbolji i najbr┼żi mogu─çi na─Źin.

Elektrofokus i Fipron na ArchyEnergy izlo┼żbi

Koliko je za┼ítita od po┼żara va┼żan segment u pri─Źi o elektri─Źnoj energiji, a sa druge strane kako odgovorne firme vode ra─Źuna i o tom izazovu, pokaza─çe Elektrofokus na ovoj izlo┼żbi. Pored elektri─Źarski proizvoda i usluga koje ─çe biti prezentovane na samoj izlo┼żbi, Elektrofokus ─çe svim prisutnima pokazati i koje su to inovativne tehnike i proizvodi za za┼ítitu od po┼żara.

Brend Fipron je upravo takva jedna za┼ítita i simbol sigurnosti kada su elektri─Źne instalacije u pitanju. Naime, Elektrofokus u svom radu koristi Fipron proizvode. U pitanju su Fipron stikeri i nalepnice, Fipron Cord, odnosno kanap i Fipron boje, koji se koriste za detekciju i za┼ítitu od po┼żara.

Prednost Fipron proizvoda ogleda se u tome ┼íto su bazirani na savremenoj tehnologiji mikrokapsula. Prilikom detekcije aktivacione temperature koja je uvod u potencijalni po┼żar, kapsule pucaju, osloba─Ĺaju inertni gas koji ispunjava prostor u kome se proizvod nalazi, uklanja kiseonik, deluje efektom hla─Ĺenja i spre─Źava po┼żar.Veoma va┼żna stvar kod ovih proizvoda jeste ┼íto su kompaktni, mali, lako se postavljaju na klju─Źna mesta, u uti─Źnice, elektro kutije, elektro ormane, kompjutere i IT ure─Ĺaje, kanale za kablove i drugu elektro opremu. A, pored svega toga, izuzetno su efikasni.

Kada pri─Źamo o potrebi da elektri─Źna energija i svi proizvodi povezani sa njom savr┼íeno i bezbedno funkcioni┼íu svaki dan i svaki sat i tako neprestano, uz optimalne tro┼íkove, a ujedno nam pru┼żaju i sigurnost u smislu njenog bezbednog kori┼í─çenja, zna─Źaj prisustva ovako jedne kompanije na ArchyEnergy izlo┼żbi je od velike va┼żnosti.

Direktnim kontaktom sa predstavnicima ove firme, posetioci ─çe imati prilike da se upoznaju sa svim konkretnim usluga koje pru┼żaju, ali i da saznaju koja su to inovativna, energetski efikasna re┼íenje kada su rasveta i protivpo┼żarni proizvodi u pitanju, kao i bezbednost u smislu postavke interfona i video nadzora.

Dodatne usluge plus

Sa druge strane, predstavnici Elektrofokusa ─çe dati informacije i o dodatnim uslugama koje mogu pru┼żiti u saradnji sa kolegama iz drugih bran┼íi, a ti─Źu se odr┼żavanja i ure─Ĺenja enterijera privatnih i poslovnih objekata. Tu se pre svega misli na vodoinstalaterske, kerami─Źarske, molerske, gipsarske, usluge svakodnevnog odr┼żavanja i sitnih popravki, kao i monta┼żno-demonta┼żne usluge.

Ukoliko jo┼í uvek niste obezbedili svoje mesto na ArchyEnergy konferenciji i izlo┼żbi bilo kao panelista, izlaga─Ź ili posetilac, sada je pravo vreme da se fokusirate na rezervaciju svog mesta. Pored Elektrofokusa, na izlo┼żbi ─çe svoje proizvode i usluge predstaviti 20+ kompanija, dok ─çe na samoj konferenciji nastupiti 40+ panelista i predvi─Ĺa se da ─çe oko 600+ posetilaca posetiti ovaj stru─Źni doga─Ĺaj tokom oba konferencijska dana.

Pa, vidimo li se u Srpskoj Atini, da zajedno stvaramo lep┼íu, bolju i odr┼żiviju budu─çnost?

Pišite nam na konferencija@grenef.com
Registracija i ulaznice na www.grenef.com/konferencija

Konferenciju su podr┼żale institucije i ovim putem im se zahvaljujemo: Privredna komora Srbije ­čôî GIZ Serbia ­čôî Slovena─Źki poslovni klub ­čôî Fakultet tehni─Źkih nauka Univerziteta u Novom Sadu ­čôî Ministarstvo rudarstva i energetike ­čôî Serbia Green Building Council