Connect with us

Novosti

JAF Srbija ugostila studente Arhitektonskog fakulteta

Objavljeno

:

Deljenje znanja i prenošenje iskustava su deo interne kulture koju JAF uspešno neguje od samog osnivanja.

JAF Srbija je nedavno ugostila studente master studija Arhitektonskog fakulteta zajedno sa profesorom Zoranom Adabićem. JAF je u okviru svoje posete održao studentima prezentaciju o svojim počecima u Austriji, zatim daljim širenjem i osnaživanjem JAF grupe u Centralnoj Evropi i na Balkanu. Nakon toga je upriličen obilazak skladišta furnira i obradnog centra za furnire u kojem su demonstrirani procesi krojenja, spajanja i presovanja furnira.

U nastavku studenti su mogli da vide lager skladišta rezane građe, šperploče, kompakt ploča, sirove i oplemenjene iverice koje se prostire na preko 4.000m2 u dve hače. Za kraj je ostavljena poseta obradnom centru koji broji dva raskrajača, kantericu i CNC mašinu. Na taj način je prezentovan celokupan sistem dobro uigranog stručnog tima u JAF-u, koji međusobnom podrškom svakim danom raste i jača svoju ponudu.

Generalna direktorka JAF Srbije Melanija Pavlović pozdravila je studente i ukazala na potrebe sve većeg povezivanja privrede i obrazovnih sistema. Koliko je za kompaniju od istinskog značaja podrška koju pruža mladima u našem sistemu obrazovanja govori i podatak da se JAF Srbija uključila u sistem dualnog obrazovanja i da prve srednjoškolce iz drvoprerađivačke srednje škole očekuje već u septembru naredne godine.

Studenti master studija Arhitektonskog fakulteta zajedno sa profesorom Zoranom Adabićem u poseti JAF Srbija

JAF logo

JAF d.o.o. Nova Pazova

Prodajni centar: Industrijska zona, Vojački put bb, 22330 Nova Pazova

T: +381 22 328 125
Showroom
Poslovni centar GTC Green Heart, Bul. Milutina Milankovića 11b, 11070 Novi Beograd
info@jaf.rs
www.jaf.rs

Advertisement reklama na grenef portalu
Advertisement

Izdvajamo

Popularno