Connect with us
Novosti

JAF Srbija ugostila studente Arhitektonskog fakulteta

Deljenje znanja i prenošenje iskustava su deo interne kulture koju JAF uspešno neguje od samog osnivanja. 

JAF Srbija je nedavno ugostila studente master studija Arhitektonskog fakulteta zajedno sa profesorom Zoranom Adabi─çem. JAF je u okviru svoje posete odr┼żao studentima prezentaciju o svojim po─Źecima u Austriji, zatim daljim ┼íirenjem i osna┼żivanjem JAF grupe u Centralnoj Evropi i na Balkanu. Nakon toga je uprili─Źen obilazak skladi┼íta furnira i obradnog centra za furnire u kojem su demonstrirani procesi krojenja, spajanja i presovanja furnira.

U nastavku studenti su mogli da vide lager skladi┼íta rezane gra─Ĺe, ┼íperplo─Źe, kompakt plo─Źa, sirove i oplemenjene iverice koje se prostire na preko 4.000m2 u dve ha─Źe. Za kraj je ostavljena poseta obradnom centru koji broji dva raskraja─Źa, kantericu i CNC ma┼íinu. Na taj na─Źin je prezentovan celokupan sistem dobro uigranog stru─Źnog tima u JAF-u, koji me─Ĺusobnom podr┼íkom svakim danom raste i ja─Źa svoju ponudu.┬á

Generalna direktorka JAF Srbije Melanija Pavlovi─ç pozdravila je studente i ukazala na potrebe sve ve─çeg povezivanja privrede i obrazovnih sistema. Koliko je za kompaniju od istinskog zna─Źaja podr┼íka koju pru┼ża mladima u na┼íem sistemu obrazovanja govori i podatak da se JAF Srbija uklju─Źila u sistem dualnog obrazovanja i da prve srednjo┼íkolce iz drvoprera─Ĺiva─Źke srednje ┼íkole o─Źekuje ve─ç u septembru naredne godine.

Studenti master studija Arhitektonskog fakulteta zajedno sa profesorom Zoranom Adabi─çem u poseti JAF Srbija

JAF logo

JAF d.o.o. Nova Pazova

Prodajni centar: Industrijska zona, Voja─Źki put bb, 22330 Nova Pazova

T: +381 22 328 125
Showroom
Poslovni centar GTC Green Heart, Bul. Milutina Milankovi─ça 11b, 11070 Novi Beograd
info@jaf.rs
www.jaf.rs