Connect with us
Novosti

Beogradski sajam – Nova energija za novo vreme

ENERGETIKA I EKOLOGIJA
Beogradski sajam, 2-4. oktobar 2019.

Dva specijalizovana sajma me─Ĺunarodnog ranga – 15. Me─Ĺunarodni sajam energetike i 16. Sajam za┼ítite ┼żivotne sredine i prirodnih resursa – EcoFair – bi─çe odr┼żana na Beogradskom sajmu od 2. do 4. oktobra 2019. godine, i to kao jedinstven, organski povezan sajamski duo.

Temelj ovakvog koncepta le┼żi u shvatanju su┼ítinske povezanosti energetske i ekolo┼íke osnove na┼íeg sveop┼íteg okru┼żenja, ali i u formiranju sinergi─Źne logisti─Źke platforme za odgovore na neka od najva┼żnijih pitanja dana┼ínjice – energije, energetske efikasnosti, ┼żivotne sredine…

O─Źekuje se da Energetika 2019, kao najrespektabilnija regionalna sajamska manifestacija sa UFI licencom, pove┼że vi┼íe od 150 direktnih ili indirektnih u─Źesnika razli─Źitih formata, iz dvadesetak zemalja. Zna─Źajan poslovni karakter ovog sajma potvr─Ĺuje i vi┼íe od 8000 doma─çih i inostranih posetilaca i profesionalaca, ali i oko 2000 registrovanih poslovnih posetilaca na B2B portalu. Kompanije, institucije i profesionalci u sektorima elektri─Źne energije, uglja, nafte i gasa, obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti i rudarstva, ali i nau─Źno-istra┼żiva─Źkog rada, pametnih tehnologija, obrazovne i svake druge „logisti─Źke“ podr┼íke, imaju priliku da svoju misiju ispune na najbolji mogu─çi na─Źin.

Beogradski sajam - Sajam energetika 2019 i EcoFair 2019

Beogradski sajam – Sajam energetika 2019 i EcoFair 2019

Zajedno sa Energetikom 2019, u isto vreme i na istom mestu, odr┼żava se i EcoFair 2019, reprezentativno godi┼ínje okupljanjđÁ razli─Źitih ─Źinilaca iz sistema za┼ítite ┼żivotne sredine – institucija, proizvo─Ĺa─Źa opreme, distributera, reciklera, operatera, deponija, lokalnih samouprava, komunalnih preduze─ça, generatora otpada i stru─Źne javnosti.

O─Źekuje se da i ove godine tematska potka bude u znaku „zelene ekonomije“, industrije recikla┼że, obnovljivih izvora energije, upravljanja otpadom, regionalnih ekolo┼íkih integracija, berze otpada i trgovine otpadom i sekundarnim sirovinama, upotrebe otpada u energetske svrhe, cirkularne ekonomije u regionu itd.

Privilegija za sve u─Źesnike, izlaga─Źe i posetioce sajmova Energetika 2019. i EcoFair 2019. le┼żi u ─Źinjenici da se, u istom terminu i na istom mestu, u hali 1 Beogradskog sajma, odr┼żava i 7. Me─Ĺunarodni sajam pametnih tehnologija – iSEC, koji ─çe predstaviti visoke tehnologije u funkciji javne i privatne bezbednosti, savremena IT re┼íenja za nadzor, monitoring, senzorsku detekciju i merenje, automatizaciju, bezbednost i softversko-hardverska pametna re┼íenja u okviru raznovrsnih oblasti. Tako ─çe ove tri manifestacije predstavljati jedinstvenu multidisciplinarnu platformu za logistiku nekima od najva┼żnijih tema dana┼ínjice, kao ┼íto su energija, energetska efikasnost, ┼żivotna sredina i bezbednost.

Svi poslovni posetioci ima─çe i ovog puta mogu─çnost on-line B2B komunikacije i zakazivanja B2B poslovnih sastanaka, te on-line preuzimanja akreditiva za prisustvovanje i u─Źe┼í─çe u sajamskim programima.

energetika 2019 beogradski sajam ecofair 2019 logo

energetika@sajam.rs
ekologija@sajam.rs
www.sajamenergetike.rs