Connect with us
Enterijer

Crna boja – večiti klasik i u kupatilu

Godinama se zaziralo od crne boje u kupatilu. PonajviŔe zbog straha od vidljivosti belih mrlja vodenog kamenca na tamnim povrŔinama. No crna boja je danas veliki hit u kupatilima.

Ahromatska crna boja zavladala je kupatilskim prostorom

Mala crna haljina je klasik koji se može pronaći gotovo u svakom ženskom ormaru. Komad odeće koji će ā€žizvućiā€œ svaku situaciju u kojoj se nađete nespremni za svečani dress code. Sličnu paralelu možemo povući i sa velikim trendom crne boje u kupatilima. Crna boja naÅ”la je svoje mesto u kupatilu na slavinama, paravanima za tuÅ” kabine, WC Å”koljkama, aktivacionim tipkama za ispiranje, tuÅ” kanalicama, rasveti i kupatilskim dodacima. Ahromatska crna boja zavladala je kupatilskim prostorom jer jednostavno dobro izgleda u svim kombinacijama. Kupatilski detalji u crnoj boji dobro će funkcionisati u bilo kom stilu uređenja sa različitim bojama i materijalima.

To dobro zna i TECE koji u svojim proizvodima spaja izvrsna tehnička reÅ”enja i atraktivan dizajn. TECE je posebnu pažnju posvetio detaljima, dizajnu aktivacionih tipki za ispiranje WC-a i tuÅ” kanalica. Detalji uvek čine razliku. Za hrabrije ili decentnije koriŔćenje crne boje pri uređenju kupatila, TECE ima reÅ”enja. Sigurni smo da vam nimalo lako neće biti odabrati između staklene aktivacione tipke TECElux Mini sa električnim beskontaktnim aktiviranjem u crnoj boji ili pak TECEsquare, crne mat tipke od nerđajućeg čelika ili TECEvelvet tipke izrađene od inovativnog materijala fenix.

TECEloop, aktivaciona tipka sa staklenom crnom povrŔinom

TECEloop, aktivaciona tipka sa staklenom crnom povrŔinom

Za joÅ” veću nedoumicu tu je, iz poznate linije TECEloop, aktivaciona tipka sa staklenom crnom povrÅ”inom i okruglim crnim tipkama. Aktivaciona tipka TECEnow u crnoj boji, svojom tankom izvedbom i redukovanim dizajnom dokazuje da dobar dizajn ne mora biti skup.

TuŔiranje u nivou poda

Posebno reÅ”enje krije se u TECEdrainprofile tuÅ” kanalici koja omogućava individualno uređenje prostora za tuÅ”iranje bez bočnih komada pločica. TuÅ” profil se po dužini može optimalno integrisati u prostor za tuÅ”iranje.

Ova tuÅ” kanalica takođe je dostupna u crnoj boji. Njena prednost je Å”to omogućava pločicama velikih formata i podovima od prirodnog kamena da dođu do izražaja jer se pod walk in tuÅ” kabine oblikuje bez nagiba.

TECEdrainprofile instalira se blizu zida ili uz zid. Zamislite sve nijanse popularnih sivih pločica u kombinaciji sa crnom TECEdrainprofile tuŔ kanalicom! Ili joŔ bolje prirodne kamene teksture i mermerne Ŕare s elegantnom crnom tuŔ kanalicom TECEdrainline od prirodnog kamena.

TECE logo

TECE d.o.o. Showroom
PožeŔka 31a, 11000 Beograd
M. +381 60 5 8323 00
www.tece.com