Connect with us
Enterijer

Crna boja – večiti klasik i u kupatilu

Godinama se zaziralo od crne boje u kupatilu. Ponajviše zbog straha od vidljivosti belih mrlja vodenog kamenca na tamnim površinama. No crna boja je danas veliki hit u kupatilima.

Ahromatska crna boja zavladala je kupatilskim prostorom

Mala crna haljina je klasik koji se može pronaći gotovo u svakom ženskom ormaru. Komad odeće koji će „izvući“ svaku situaciju u kojoj se nađete nespremni za svečani dress code. Sličnu paralelu možemo povući i sa velikim trendom crne boje u kupatilima. Crna boja našla je svoje mesto u kupatilu na slavinama, paravanima za tuš kabine, WC školjkama, aktivacionim tipkama za ispiranje, tuš kanalicama, rasveti i kupatilskim dodacima. Ahromatska crna boja zavladala je kupatilskim prostorom jer jednostavno dobro izgleda u svim kombinacijama. Kupatilski detalji u crnoj boji dobro će funkcionisati u bilo kom stilu uređenja sa različitim bojama i materijalima.

To dobro zna i TECE koji u svojim proizvodima spaja izvrsna tehnička rešenja i atraktivan dizajn. TECE je posebnu pažnju posvetio detaljima, dizajnu aktivacionih tipki za ispiranje WC-a i tuš kanalica. Detalji uvek čine razliku. Za hrabrije ili decentnije korišćenje crne boje pri uređenju kupatila, TECE ima rešenja. Sigurni smo da vam nimalo lako neće biti odabrati između staklene aktivacione tipke TECElux Mini sa električnim beskontaktnim aktiviranjem u crnoj boji ili pak TECEsquare, crne mat tipke od nerđajućeg čelika ili TECEvelvet tipke izrađene od inovativnog materijala fenix.

TECEloop, aktivaciona tipka sa staklenom crnom površinom

TECEloop, aktivaciona tipka sa staklenom crnom površinom

Za još veću nedoumicu tu je, iz poznate linije TECEloop, aktivaciona tipka sa staklenom crnom površinom i okruglim crnim tipkama. Aktivaciona tipka TECEnow u crnoj boji, svojom tankom izvedbom i redukovanim dizajnom dokazuje da dobar dizajn ne mora biti skup.

Tuširanje u nivou poda

Posebno rešenje krije se u TECEdrainprofile tuš kanalici koja omogućava individualno uređenje prostora za tuširanje bez bočnih komada pločica. Tuš profil se po dužini može optimalno integrisati u prostor za tuširanje.

Ova tuš kanalica takođe je dostupna u crnoj boji. Njena prednost je što omogućava pločicama velikih formata i podovima od prirodnog kamena da dođu do izražaja jer se pod walk in tuš kabine oblikuje bez nagiba.

TECEdrainprofile instalira se blizu zida ili uz zid. Zamislite sve nijanse popularnih sivih pločica u kombinaciji sa crnom TECEdrainprofile tuš kanalicom! Ili još bolje prirodne kamene teksture i mermerne šare s elegantnom crnom tuš kanalicom TECEdrainline od prirodnog kamena.

TECE logo

TECE d.o.o. Showroom
Požeška 31a, 11000 Beograd
M. +381 60 5 8323 00
www.tece.com