Connect with us
Enterijer

hansgrohe slavine za osvežavajuće iskustvo sa vodom

Za osvežavajuće iskustvo sa vodom, tu je Vivenis slavina

Sa svojim vitkim i diskretno zakrivljenim izlivom, nova hansgrohe Vivenis slavina oponaša nežni vodopad. Kombinacija delikatne drške sa izuzetno širokim, ali ravnim izlivom naglašava prirodnu jednostavnost slavine.

Vivenis, hansgrohe baterija u kupatilu

Vivenis, hansgrohe baterija u kupatilu

Inovativni perlator sa AirPower tehnologijom obogaćuje vodu obilatom količinom vazduha, stvarajući mekani mlaz vode bez prskanja i raskošne kapljice iz tuša. Zahvaljujući ekološki prihvatljivoj tehnologiji EcoSmart, dolazi do ekonomične potrošnje vode, 5 litara u minuti.

hansgrohe Vivenis slavine su dostupne u tri završne obrade: hrom, mat crna i mat bela. Postoji nekoliko verzija slavina u različitim visinama za umivaonik, kao i slavine za kadu, bide i tuš.

Baterija tako fleksibilna, kao što ste i vi – Finoris

Vizuelno hansgrohe slavina, Finoris impresionira tankim i geometrijskim izlgedom. Sa svojim minimalističkim dizajnom, Finors je dostupan i sa izvlačnim tušem, a i bez njega.

Finoris sa svojom varijantom sa izvlačnim tušem, nudi dovoljno slobode kretanja i čini te svakodnevne poslove lakim. Brzo pranje kose direktno u umivaonik više nije problem sa glavom slavine na izvlačenje, kao i ispiranje umivaonika.

Finoris, hansgrohe baterija u kuhinji sa tušem

Finoris, hansgrohe baterija u kuhinji sa izvlačnim tušem

Ovaj tip slavina ima dve vrste mlaza, PowderRain i laminirani sprej. Slavina se prilagođava odgovarajućoj primeni jednim pokretom zgloba i pritiskom na dugme. Oba režima prskanja ne koriste više od pet litara vode u minuti – EcoSmart tehnologija.

Delta Term logo

DELTA TERM d.o.o.
Svetog Save 26 (naselje Radio Far), 11271 Surčin-Beograd, Srbija
Tel/Fax: +381 11 3133 015; 3131 450; 3133 016; 3131 353
Mob: +381 63 4433 79; 63 6622 92
Maloprodaja: +381 62 3927 66

Radno vreme: 08-16h (08-14h subotom)
prodaja@deltaterm.com
www.deltaterm.com