Connect with us
Enterijer

hansgrohe slavine za osve┼żavaju─çe iskustvo sa vodom

Za osve┼żavaju─çe iskustvo sa vodom, tu je Vivenis slavina

Sa svojim vitkim i diskretno zakrivljenim izlivom, nova hansgrohe Vivenis slavina opona┼ía ne┼żni vodopad. Kombinacija delikatne dr┼íke sa izuzetno ┼íirokim, ali ravnim izlivom nagla┼íava prirodnu jednostavnost slavine.

Vivenis, hansgrohe baterija u kupatilu

Vivenis, hansgrohe baterija u kupatilu

Inovativni perlator sa AirPower tehnologijom oboga─çuje vodu obilatom koli─Źinom vazduha, stvaraju─çi mekani mlaz vode bez prskanja i rasko┼íne kapljice iz tu┼ía. Zahvaljuju─çi ekolo┼íki prihvatljivoj tehnologiji EcoSmart, dolazi do ekonomi─Źne potro┼ínje vode, 5 litara u minuti.

hansgrohe Vivenis slavine su dostupne u tri zavr┼íne obrade: hrom, mat crna i mat bela. Postoji nekoliko verzija slavina u razli─Źitim visinama za umivaonik, kao i slavine za kadu, bide i tu┼í.

Baterija tako fleksibilna, kao ┼íto ste i vi ÔÇô Finoris

Vizuelno hansgrohe slavina, Finoris impresionira tankim i geometrijskim izlgedom. Sa svojim minimalisti─Źkim dizajnom, Finors je dostupan i sa izvla─Źnim tu┼íem, a i bez njega.

Finoris sa svojom varijantom sa izvla─Źnim tu┼íem, nudi dovoljno slobode kretanja i ─Źini te svakodnevne poslove lakim. Brzo pranje kose direktno u umivaonik vi┼íe nije problem sa glavom slavine na izvla─Źenje, kao i ispiranje umivaonika.

Finoris, hansgrohe baterija u kuhinji sa tušem

Finoris, hansgrohe baterija u kuhinji sa izvla─Źnim tu┼íem

Ovaj tip slavina ima dve vrste mlaza, PowderRain i laminirani sprej. Slavina se prilago─Ĺava odgovaraju─çoj primeni jednim pokretom zgloba i pritiskom na dugme. Oba re┼żima prskanja ne koriste vi┼íe od pet litara vode u minuti ÔÇô EcoSmart tehnologija.

Delta Term logo

DELTA TERM d.o.o.
Svetog Save 26 (naselje Radio Far), 11271 Sur─Źin-Beograd, Srbija
Tel/Fax: +381 11 3133 015; 3131 450; 3133 016; 3131 353
Mob: +381 63 4433 79; 63 6622 92
Maloprodaja: +381 62 3927 66

Radno vreme: 08-16h (08-14h subotom)
prodaja@deltaterm.com
www.deltaterm.com