Connect with us
Budućnost

Sinergija rešenja stvara poverenje

ANTENALL & HIKVISION TECH CONFERENCE

Šta sve može da se sazna o najsavremenijim tehnološkim unapređenjima pokazali su nam brend HIK-VISION i njihov distributer ANTENALL na Tech konferenciji u Beogradu.

ANTENALL je uvek za korak ispred drugih, u pristupu sistem integratorima, inovacijama i načinom prezentovanja i podrške svojim partnerima. To se videlo i na Tech konferenciji na kojoj su predstavljeni noviteti iz HIKVISION AX PRO serije bežičnih alarmnih sistema i AX Hybrid PRO žičanih alarmnih sistema – u potpunoj sinergiji sa širokom paletom proizvoda.

Inovacije donose uređaje i sisteme kojima se olakšava život i čine da sve više možemo da se oslonimo na tehnologiju koja omogućava moćnu zaštitu, uštedu i jednostavniju kontrolu.

Kompanija HIKVISION je savršen primer stvaranja moćnog i pouzdanog sigurnosnog sistema uklopljenog u prefinjeni dizajn. AX PRO bežični alarmni sistem je upotpunjen ove godine sa novim detektorima pokreta, dima, toplote i CO, LCD šifratorom, interkom sirenom i snažnim multi I/O transmitorom. Posebno mesto na konferenciji zauzela je premijera AX Hybrid PRO žičanog alarmnog sistema, koji je u potpunoj sinergiji sa bežičnim sistemom – što je od posebnog značaja za rad sistem integratora.

DANAS JE BEZBEDNOST VAŽNIJA NEGO IKAD PRE?

Značajne promene u komunikacijama i energetici, nastale kao posledica korona virusa, a zatim i rata u Ukrajini, odlikuju sadašnji trenutak. Kompanije su usmerene ka strategijama koje će povećati zaštitu ljudi i podataka i obezbediti uštede u potrošnji energije. Sve to prati značajno ulaganje u bezbednosne mere i protokole kojima se povećava sigurnost rada i razvoja.

Sistemi kontrole pristupa kompanije HIKVISION su sinonim za napredne, profesionalne i snažne uređaje. Veliki broj učesnika konferencije pokazuje potrebu za primenom novih rešenja koja su predstavljena u vidu terminala za prepoznavanje lica, terminale za posetioce sa meračem temperature, interfonske sisteme potpuno integrisane za video pristup i pametno upravljanje putem mobilnih telefona. Bezbednosni centri, kao rešenja za sinergiju svih sistema HIKVISION, pružaju potpunu kontrolu i napredne funkcije.

ANTENALL & HIKVISION Tech Conference

ANTENALL & HIKVISION Tech Conference

ČIME ANTENALL OBEZBEĐUJE OVAKVU LOJALNOST SISTEM INTEGRATORA?

„Zadovoljstvo je veliko kada se vidi poštovanje koje naša kompanija ima u svetu profesionalaca. Ovakav odziv na Tech konferenciju koju tradicionalno organizujemo pokazuje da je važno imati posvećene saradnike, izaći u susret svim potrebama korisnika i pre svega, pokazati da cenimo svakog kupca i partnera” rekao je Branko Rusić, direktor kompanije i dodao: „Svaki pravi majstor zna da uvek može da nas pozove za savet i za podršku. Fokus našeg rada je da imamo izuzetan lager i dostupnost proizvoda i usluge. ANTENALL uvek ima sve što je potrebno”.

KAKO JE ANTENALL POSTAO LIDER U INOVACIJAMA?

„20 godina gradimo poverenje. Za nas je to vizija partnerstva. Uvek idemo korak dalje pružajući nova rešenja našim saradnicima. Važno je da prvi dobiju najnovije proizvode svetskih brendova na korišćenje. Zato postoji lojalnost naših kupaca i tek smo počeli. Pratite nas, biće još puno noviteta.”, kaže Branko. Zato čekamo sledeći događaj već u septembru!

Antenall logo

ANTENALL d.o.o.
Ljiljane Krstić 24, 11283 Zemun (Altina)
T. +381 11 6-356-356
office@antenall.rs
www.antenall.rs