Connect with us
Budućnost

Sinergija rešenja stvara poverenje

Objavljeno

:

ANTENALL & HIKVISION Tech Conference

ANTENALL & HIKVISION TECH CONFERENCE

Šta sve može da se sazna o najsavremenijim tehnološkim unapređenjima pokazali su nam brend HIK-VISION i njihov distributer ANTENALL na Tech konferenciji u Beogradu.

ANTENALL je uvek za korak ispred drugih, u pristupu sistem integratorima, inovacijama i načinom prezentovanja i podrške svojim partnerima. To se videlo i na Tech konferenciji na kojoj su predstavljeni noviteti iz HIKVISION AX PRO serije bežičnih alarmnih sistema i AX Hybrid PRO žičanih alarmnih sistema – u potpunoj sinergiji sa širokom paletom proizvoda.

Inovacije donose uređaje i sisteme kojima se olakšava život i čine da sve više možemo da se oslonimo na tehnologiju koja omogućava moćnu zaštitu, uštedu i jednostavniju kontrolu.

Kompanija HIKVISION je savršen primer stvaranja moćnog i pouzdanog sigurnosnog sistema uklopljenog u prefinjeni dizajn. AX PRO bežični alarmni sistem je upotpunjen ove godine sa novim detektorima pokreta, dima, toplote i CO, LCD šifratorom, interkom sirenom i snažnim multi I/O transmitorom. Posebno mesto na konferenciji zauzela je premijera AX Hybrid PRO žičanog alarmnog sistema, koji je u potpunoj sinergiji sa bežičnim sistemom – što je od posebnog značaja za rad sistem integratora.

DANAS JE BEZBEDNOST VAŽNIJA NEGO IKAD PRE?

Značajne promene u komunikacijama i energetici, nastale kao posledica korona virusa, a zatim i rata u Ukrajini, odlikuju sadašnji trenutak. Kompanije su usmerene ka strategijama koje će povećati zaštitu ljudi i podataka i obezbediti uštede u potrošnji energije. Sve to prati značajno ulaganje u bezbednosne mere i protokole kojima se povećava sigurnost rada i razvoja.

Sistemi kontrole pristupa kompanije HIKVISION su sinonim za napredne, profesionalne i snažne uređaje. Veliki broj učesnika konferencije pokazuje potrebu za primenom novih rešenja koja su predstavljena u vidu terminala za prepoznavanje lica, terminale za posetioce sa meračem temperature, interfonske sisteme potpuno integrisane za video pristup i pametno upravljanje putem mobilnih telefona. Bezbednosni centri, kao rešenja za sinergiju svih sistema HIKVISION, pružaju potpunu kontrolu i napredne funkcije.

ANTENALL & HIKVISION Tech Conference

ANTENALL & HIKVISION Tech Conference

ČIME ANTENALL OBEZBEĐUJE OVAKVU LOJALNOST SISTEM INTEGRATORA?

„Zadovoljstvo je veliko kada se vidi poštovanje koje naša kompanija ima u svetu profesionalaca. Ovakav odziv na Tech konferenciju koju tradicionalno organizujemo pokazuje da je važno imati posvećene saradnike, izaći u susret svim potrebama korisnika i pre svega, pokazati da cenimo svakog kupca i partnera” rekao je Branko Rusić, direktor kompanije i dodao: „Svaki pravi majstor zna da uvek može da nas pozove za savet i za podršku. Fokus našeg rada je da imamo izuzetan lager i dostupnost proizvoda i usluge. ANTENALL uvek ima sve što je potrebno”.

KAKO JE ANTENALL POSTAO LIDER U INOVACIJAMA?

„20 godina gradimo poverenje. Za nas je to vizija partnerstva. Uvek idemo korak dalje pružajući nova rešenja našim saradnicima. Važno je da prvi dobiju najnovije proizvode svetskih brendova na korišćenje. Zato postoji lojalnost naših kupaca i tek smo počeli. Pratite nas, biće još puno noviteta.”, kaže Branko. Zato čekamo sledeći događaj već u septembru!

Antenall logo

ANTENALL d.o.o.
Ljiljane Krstić 24, 11283 Zemun (Altina)
T. +381 11 6-356-356
office@antenall.rs
www.antenall.rs

Advertisement reklama na grenef portalu

Izdvojeno

Sa portala

Energetska efikasnost objekata Energetska efikasnost objekata
Energetska efikasnost4 sedmice ranije

Energetska efikasnost objekata u kriznom vremenu

Radeći u polju energetske efikasnosti objekata poslednjih 10-ak godina, na mnogobrojnim projektima različitih nivoa energetske efikasnosti i održivosti u najširem...

Ytong zelena gradnja Ytong zelena gradnja
Energetska efikasnost1 mesec ranije

Zelena gradnja i najvažnije odlike

“Zelenim” se nazivaju oni objekti koji su građeni po principima održive gradnje. Najvažnije odlike „zelene gradnje“ su: manja potrošnja energije...

Antenall tim za projektnu podršku na projektima Antenall tim za projektnu podršku na projektima
Energetska efikasnost2 meseca ranije

Kako naći najbolju podršku za vaš projekat?

Velika tražnja dovela je i do hiper ponude gde nije lako razaznati kome se obratiti od inženjera, arhitekata, projektnih biroa...

Energetska efikasnost je dobitna kombinacija i za kompanije i za klimu Energetska efikasnost je dobitna kombinacija i za kompanije i za klimu
Energetska efikasnost2 meseca ranije

Najbolji način za smanjenje troškova i emisija štetnih gasova

S obzirom na to da se kompanije širom sveta suočavaju s ogromnim pritiskom kada je reč o troškovima energije i...

Divus Apartmani Divčibare Divus Apartmani Divčibare
Arhitektura2 meseca ranije

ENERGY NET predstavlja najnoviji projekat Divus apartmani Divčibare

Vođena svrhom da stvara bolju atmosferu po meri čoveka u skladu sa prirodom, kompanija ENERGY NET već više od 30...

Vegetativni zidovi na fasadnom omotaču Vegetativni zidovi na fasadnom omotaču
Arhitektura3 meseca ranije

Vegetativni zidovi u arhitekturi

Vegetativni zidovi koji fasadni omotač pretvaraju iz statičnog u dinamičan odnos prema posmatraču, u gustim urbanim sredinama imaju veliki potencijal...

Sadržaj

Popularno