Connect with us
Budu─çnost

Sinergija rešenja stvara poverenje

ANTENALL & HIKVISION TECH CONFERENCE

┼áta sve mo┼że da se sazna o najsavremenijim tehnolo┼íkim unapre─Ĺenjima pokazali su nam brend HIK-VISION i njihov distributer ANTENALL na Tech konferenciji u Beogradu.

ANTENALL je uvek za korak ispred drugih, u pristupu sistem integratorima, inovacijama i na─Źinom prezentovanja i podr┼íke svojim partnerima. To se videlo i na Tech konferenciji na kojoj su predstavljeni noviteti iz HIKVISION AX PRO serije be┼żi─Źnih alarmnih sistema i AX Hybrid PRO ┼żi─Źanih alarmnih sistema – u potpunoj sinergiji sa ┼íirokom paletom proizvoda.

Inovacije donose ure─Ĺaje i sisteme kojima se olak┼íava ┼żivot i ─Źine da sve vi┼íe mo┼żemo da se oslonimo na tehnologiju koja omogu─çava mo─çnu za┼ítitu, u┼ítedu i jednostavniju kontrolu.

Kompanija HIKVISION je savr┼íen primer stvaranja mo─çnog i pouzdanog sigurnosnog sistema uklopljenog u prefinjeni dizajn. AX PRO be┼żi─Źni alarmni sistem je upotpunjen ove godine sa novim detektorima pokreta, dima, toplote i CO, LCD ┼íifratorom, interkom sirenom i sna┼żnim multi I/O transmitorom. Posebno mesto na konferenciji zauzela je premijera AX Hybrid PRO ┼żi─Źanog alarmnog sistema, koji je u potpunoj sinergiji sa be┼żi─Źnim sistemom – ┼íto je od posebnog zna─Źaja za rad sistem integratora.

DANAS JE BEZBEDNOST VA┼ŻNIJA NEGO IKAD PRE?

Zna─Źajne promene u komunikacijama i energetici, nastale kao posledica korona virusa, a zatim i rata u Ukrajini, odlikuju sada┼ínji trenutak. Kompanije su usmerene ka strategijama koje ─çe pove─çati za┼ítitu ljudi i podataka i obezbediti u┼ítede u potro┼ínji energije. Sve to prati zna─Źajno ulaganje u bezbednosne mere i protokole kojima se pove─çava sigurnost rada i razvoja.

Sistemi kontrole pristupa kompanije HIKVISION su sinonim za napredne, profesionalne i sna┼żne ure─Ĺaje. Veliki broj u─Źesnika konferencije pokazuje potrebu za primenom novih re┼íenja koja su predstavljena u vidu terminala za prepoznavanje lica, terminale za posetioce sa mera─Źem temperature, interfonske sisteme potpuno integrisane za video pristup i pametno upravljanje putem mobilnih telefona. Bezbednosni centri, kao re┼íenja za sinergiju svih sistema HIKVISION, pru┼żaju potpunu kontrolu i napredne funkcije.

ANTENALL & HIKVISION Tech Conference

ANTENALL & HIKVISION Tech Conference

─îIME ANTENALL OBEZBE─ÉUJE OVAKVU LOJALNOST SISTEM INTEGRATORA?

ÔÇ×Zadovoljstvo je veliko kada se vidi po┼ítovanje koje na┼ía kompanija ima u svetu profesionalaca. Ovakav odziv na Tech konferenciju koju tradicionalno organizujemo pokazuje da je va┼żno imati posve─çene saradnike, iza─çi u susret svim potrebama korisnika i pre svega, pokazati da cenimo svakog kupca i partneraÔÇŁ rekao je Branko Rusi─ç, direktor kompanije i dodao: ÔÇ×Svaki pravi majstor zna da uvek mo┼że da nas pozove za savet i za podr┼íku. Fokus na┼íeg rada je da imamo izuzetan lager i dostupnost proizvoda i usluge. ANTENALL uvek ima sve ┼íto je potrebnoÔÇŁ.

KAKO JE ANTENALL POSTAO LIDER U INOVACIJAMA?

ÔÇ×20 godina gradimo poverenje. Za nas je to vizija partnerstva. Uvek idemo korak dalje pru┼żaju─çi nova re┼íenja na┼íim saradnicima. Va┼żno je da prvi dobiju najnovije proizvode svetskih brendova na kori┼í─çenje. Zato postoji lojalnost na┼íih kupaca i tek smo po─Źeli. Pratite nas, bi─çe jo┼í puno noviteta.ÔÇŁ, ka┼że Branko. Zato ─Źekamo slede─çi doga─Ĺaj ve─ç u septembru!

Antenall logo

ANTENALL d.o.o.
Ljiljane Krsti─ç 24, 11283 Zemun (Altina)
T. +381 11 6-356-356
office@antenall.rs
www.antenall.rs