Connect with us
Enterijer

hansgrohe revolucija u tuširanju

Jocolino od tuširanja pravi dečju igru

Jocolino je novi hansgrohe dečji tuš, koji dolazi u tri zabavna životinjska dizajna: lav, zebra i krokodil. Različiti životinjski dizajni i ljupke oči daju Jocolinu karakter igračke, čime automatski podstiču kreativnost i maštu mališana.

Jocolino je novi hansgrohe dečji tuš

Jocolino je novi hansgrohe dečji tuš

Dečji tuš ima dva različita tipa prskanja (Rain i MoonRain), koji se lako mogu podesiti okretanjem ergonomske ručke, koja je pogodna za male ruke. Dečiji tuš ima tehnologiju QuickClean, koja omogućava lako uklanjanje ostataka kamenca sa mlaznica.

Dizajn pun ljubavi, funkcionalni tipovi mlaznica i jednostavna instalacija čine glavu tuša bezbednom za decu i čine ovaj hansgrohe artikal idealnim saputnikom za kupanje.

Revolucija u pranju pasa, predstavljamo Vam DogShower

Potpuno prilagođen čovekovom najboljem prijatelju hansgrohe DogShower ima tri različita tipa spreja. Za nežno čišćenje šapa ili drugih osetljivih područja, pogodan je sprej, koji nastaje na gornjem kraju tuša. Na nogama prekrivenim zemljom pomaže mekana vodena mlazinca iz prednjih mlaznica. Za negu celog tela preporučuje se režim prskanja punog krzna, čime mlaznice prodiru duboko u poddlaku psa i u potpunosti uklanja prljavštinu i šampon.

Zahvaljujući svom ergonomskom obliku, tuš za pse je posebno udoban za držanje i idealan je za rukovanje jednom rukom. hansgrohe DogShower dostupan je u četiri različite završne obrade: roze, crnoj, beloj i plavoj. Sve boje su mat i ne reflektuju svetlost, kako bi se sprečilo da se ljubimac vidi i zaprepasti dok se tušira.

Delta Term logo

DELTA TERM d.o.o.
Svetog Save 26 (naselje Radio Far), 11271 Surčin-Beograd, Srbija
Tel/Fax: +381 11 3133 015; 3131 450; 3133 016; 3131 353
Mob: +381 63 4433 79; 63 6622 92
Maloprodaja: +381 62 3927 66

Radno vreme: 08-16h (08-14h subotom)
prodaja@deltaterm.com
www.deltaterm.com