Connect with us
Promo

Hansgrohe i TOP 10 momenata u 2023.godini

hansgrohe predstavlja holisti─Źka re┼íenja za kupatila, koja kombinuju tehnologije za u┼ítedu vode i energije, inteligentne funkcije i izdr┼żljiv kvalitet. Sa bezvremenskim vrhunskim proizvodima, brend bogat tradicijom podr┼żava odr┼żiv na─Źin ┼żivota zahvaljuju─çi inovacijama i materijalima koji gledaju u budu─çnost.

Nakon vode─çeg svetskog sajma sanitarne, grejne i klimatizacione tehnologije ISH , koji se ove godine odr┼żao u Frankfurtu, ve─ç smo do sada imali priliku da dobijemo u uvid u neke od hansgrohe i AXOR noviteta. Kako je 2023.godina pri kraju, pro┼ílog ─Źetvrtka smo prisustvovali prezentaciji, koja je bila ujedno bila pravi rezime 2023.godine za oba brenda unutar Hansgrohe grupacije.

Prezentacija pod nazivom TOP 10 momenta u 2023, hansgrohe i AXOR se odr┼żala u Delta Term Geberit Shop. Za one koji ne znaju salon se nalazi na adresi: Jurija Gagrina 22b, lokal broj 6 na Novom Beogradu. Sam salon je za prezentaciju osve┼żen sa elegantnim displejom za hansgrohe novitete, na koji su svoj prostori na┼íli proizvodi kao ┼íto su: ShowerSelect Comfort, DuoTurn , Tecturis S i Tecturis E.

Opremljen naprednom hansgrohe EcoSmart+ tehnologijom, Tecturis smanjuje potro┼ínju vode na maksimalno 4 litra u minuti ÔÇô ┼íto zna─Źi dodatnih 20 procenata smanjenja protoka u pore─Ĺenju sa drugim EcoSmart proizvodima ÔÇô uz odr┼żavanje istog nivoa udobnosti. Zahvaljuju─çi integrisanoj CoolStart tehnologiji, topla voda te─Źe samo kada je zaista potrebna. Po┼íto dr┼íka Tecturisa ide paralelno sa osnovnim telom, funkcija CoolStart je jo┼í intuitivnija za kori┼íc╠üenje: topla voda te─Źe samo kada se ru─Źka aktivno pomera nadole. Na ovaj na─Źin se energija za proizvodnju tople vode mo┼że u┼ítedeti za kratko vreme.

U sat vremena prezentacije, Steva Vojnović prodajni predstavnik Hansgrohe za Srbiju je izvodijio TOP 10 trenutaka za 2023.godinu. Na slajdovima smo smenjivali što zanimljivi trenuci za brend hansgrohe što za brend AXOR.

AXOR je ove godine ubrzao proces proizvodnje. Sa prvobitnih 8 nedelja, rok proizvodnje je sada 6 nedelja. I to nije sve. Od ove godine su odre─Ĺene zavr┼íne obrade AXOR-a uvek na lageru, ┼íto samim time olak┼íava izbor proizvoda prilikom radu na projektima ili pri ure─Ĺivanju i izlaganja u samim salonima.

TOP 10 momenta u 2023. prezentacija odr┼żana u Delta Term Geberit Shopu

TOP 10 momenta u 2023. prezentacija odr┼żana u Delta Term Geberit Shopu / foto: Branislava Devrnja

Od AXOR noviteta posebno su predstavljeni novi AXOR umivaonici, koje je dizajnirao Filip Stark, a visoko mesto na lestivici je osvojio AXOR ShowerComposition. Kao najva┼żniji trenutak za hansgrohe u 2023 je izabrano otvaranje fabrike Hansgrohe u Valjevu, koja je ─çe u sklopu sebe imati poseban salon i prezentacije.

Za sve novosti za hansgrohe i AXOR prijavite se na newsletter

Hansgrohe logo

www.hansgrohe.rs