Connect with us
Promo

Specijalna ponuda Fresh Master Hisense inverter klima

Pored kampanje za inverter klima uređaje Hisense koja je u toku, predstavljamo Vam i specijalnu ponudu za najbolji klima uređaj koji Hisense ima u asortimanu.

MODEL FRESH MASTER
Broj jedan za korisnike širom sveta

Zahvaljujući vrhunskim funkcijama ovaj model efikasno uklanja viruse iz prostorije, poput H1N1, HFMD i EV71. Osim Hi-Nano generatora poseduje i druge izvanredne funkcije.

Hisense klima

REFRESH AIR TEHNOLOGIJA

Refresh air tehnologija

Ova funkcija se automatski bazira na koncentraciji CO2 u zatvorenom prostoru. Sistem za prečišćavanje vazduha visoke efikasnosti osigurava davazduh u prostoriji bude čist. Svež vazduh može biti zastupljen u svakom delu prostorije, u roku od 3 minuta nakon uključivanja klima uređaja. Količina svežeg vazduha je do 40 m³/h , što znači da se vazduh u sobi može potpuno promeniti za jedan sat. Niži CO2 i veći O2 u prostoriji, čine da se ljudi osećaju energičnije. Odlično je rešenje za provetravanje prostorije, kada je nemoguće otvoriti prozore

PLAFONSKI I PRIZEMNI PROTOK VAZDUHA

protok vazduha

Plafonski protok kod hlađenja podrazumeva da se vazduh spušta polako sa plafona i rashlađuje okruženje bez direktnog duvanja u korisnika. Prizemni protok kod grejanja i podrazumeva da se topao vazduh lagano podiže od poda i zagreva celo telo i okruženje

TEHNOLOGIJA SAMOČIŠĆENJA

tehnologija samočišćenja

Patentirana Hisense tehnologija samočišćenja isparivača i kondenzatora može održavati klima uređaj čistim i smanjiti bakterije, mikroorganizme i mrlje od ulja. Produžava radni vek klima uređaja i čini vazduh čistijim i zdravijim.

SMANJENA BUKA

smanjena buka

Napredna Hisense tehnologija smanjuje buku klima uređaja na 19dB, tako da korisnik može uživati u tihom i mirnom okruženju.

U Delta Term online shop-u možete pronaći različite vrste inverter klima uređaja, istražiti karakteristike i poručiti online.

Više informacija o uređajima možete pronaći na stranici www.rs.hisense.com

Delta Term logo

DELTA TERM d.o.o.
Svetog Save 26 (naselje Radio Far), 11271 Surčin-Beograd, Srbija
Tel/Fax: +381 11 3133 015; 3131 450; 3133 016; 3131 353
Mob: +381 63 4433 79; 63 6622 92
Maloprodaja: +381 62 3927 66

Radno vreme: 08-16h (08-14h subotom)
prodaja@deltaterm.com
www.deltaterm.com