Connect with us
Promo

Design&Build enterijerski elementi kompanije Arhi.pro

Kompanija Arhi.pro je poznata po ÔÇ×design&buildÔÇť principu usluga u gra─Ĺevinarstvu. U skladu sa tim pristupom od samog osnivanja firme, osnovan je 2002. godine i specijalizovani ogranak Arhi.pro Furniture.

Arhi.pro Furniture se bavi dizajniranjem i proizvodnjom stolarskih pozicija u enterijeru. Proizvode se stolarski elementi ukrasnih zidnih i plafonskih obloga, razni stolarski dekorativni elementi, kao i elementi za opremanje stanova i poslovnih prostora, poput kuhinja, plakara, raznovrsnih name┼ítajnih elemenata… Posebno veliki proizvodni kapacitet je usmeren na proizvodnju sobnih vrata, raznovrsnog dizajna i materijalizacije.

Arhi.pro Furniture se bavi dizajniranjem i proizvodnjom stolarskih pozicija u enterijeru

foto: Arhi.pro furniture

Benefit svakog pojedina─Źnog klijenta je ┼íto se mo┼że raditi potpuno unificiran dizajn i elementi po ┼żeljama i potrebama kupca. Proces dizajna, istra┼żivanja najboljeg estetskog i funkcionalnog re┼íenja prati tim enterijerista i in┼żenjera za preradu drveta, posve─çeni principu firme da kupac dobije punu profesionalnu podr┼íku tokom usvajanja re┼íenja. Proizvodnja elemenata se bazira na plo─Źastim materijalima poput oplemenjene iverice, MDF-a, furniranih plo─Źa, kompakt plo─Źa i masivnog drveta. Radionica je opremljena ma┼íinama za rezanje, obradu ivica, kao i presama za furnir i laminate, ma┼íinama za obradu masivnog drveta i CNC ma┼íinama.

Arhi.pro Furniture se bavi dizajniranjem i proizvodnjom stolarskih pozicija u enterijeru

foto: Arhi.pro furniture

Arhi.pro Furniture tako─Ĺe poseduje profesionalnu farbarsku komoru, pogodnu za celokupni obim proizvodnje. Veliki uslov kvaliteta u krajnjem utisku proizvoda je sama monta┼ża elemenata na objektima, gde je recept za kvalitetnu zavr┼ínicu veliki broj zaposlenih arhitekata i in┼żenjera obrade drveta koji prate ceo proces do predaje objekta klijentu.

Reference Arhi.pro Furniture proizvodnje su objekti poput: Muzej kinoteke, Societe generale banka, Intesa banka, Raji─çeva Shopping mol, Ada mol, zgrada ÔÇ×ElenaÔÇť u Portomontenegro, Buddha bar restoran, kula BW, kao i mnogi drugi stambeni i nestambeni objekti. Tokom vi┼íe od 20 godina rada, Arhi.pro Furniture se razvio u pouzdanog internacionalnog proizvo─Ĺa─Źa stolarskih enterijerskih pozicija i plo─Źastog name┼ítaja, na kojeg se doma─çi i me─Ĺunarodni klijenti i partneri oslanjaju za potrebe bilo tipskih bilo specifi─Źnih projekata. Proizvodni pogon je lociran u industrijskoj zoni u Le┼ítanima, predgra─Ĺu Beograda.

Arhipro furniture logo

Arhi.pro furniture
Kru┼żni put 83, Le┼ítane
T. +381 11 80 30 230
office.furniture@arhipro.com